Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

waze או igo ?

Accent Coupe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוב החבילות היום באות עם חבילת גלישה של 2 ג'יגה ומעלה - לא מבין מה אתם מתלוננים על זה שWaze לוקחת דאטה.

לדעתי waze יותר פשוטה להפעלה ולקחה בגדול.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי דעתי WAZE תכונה מעולה,אתה לא מבין בכלל כמה פקקים וזמן חסכתי עם WAZE כשזה הביא לי דרכים חלופיות בזמן פקקים, אפילו אני הופתעתי.

בסופי שבוע כשיש הרבה מחסומים וכו' התוכנה תביא אותך לעקוף את כולם ולמנוע בעיות מיותרות או סתם פקקים,עיכובים וכו'.

הבעיה בWAZE היא שלפעמים היא נופלת וכשזה קורה מומלץ לעצור בצד אם יש לך ספק בנוגע להמשך דרכך בכביש.

בנוגע לIGO,התוכנה לא תמיד תתן לך את הדרך המהירה ביותר,כך למשל קרה לי לפני כמעט כשנה כשנסעתי לאילת,התוכנה הזאת האריכה לי את הדרך בשעה לפחות ומאז אמרתי שאני לא משתמש בה יותר,הבנתי זאת רק לאחר שהייתי כבר באמצע הדרך ולא היה ניתן לשנות אותה וגם אם כן, לא היה ממש הגיוני.

בכל אופן ממליץ על WAZE ואני אביא עוד דוגמא קטנה,

לאחר יציאה,חבר ביקש ממני להגיע לבסיס צריפין על מנת להביא לו כמה דברים.

השעה בערך הייתה 4 לפנות בוקר,רציתי לפנות מצומת בית דגן שמאלה לכיוון רמלה,WAZE הראה לי שיש שם פקק ומשתמשים רשמו שיש מחסום משטרתי,החלטתי לנסוע ישר,התוכנה הראתה לי שגם באיזור תעשה של ראשון יש מחסום ליד הקומפיוטסט,ועוד מחסום לאחר 2 רמזורים אחרי הפניה שמאלה לקומפיוטסט.

כל זה אני מאמין לי חסך לי הרבה כאב ראש ועיכובים.

פורסם

עד לפני כחודשיים הייתי חסיד של waze - שמשדכים את waze עם אייפון הסיפור קסום ונפלא... ואז שדרגתי לגלאקסי אס של סמסונג

מכשיר מעולה בלי ספק, אבל גירסאת האנדרויד של waze היא הדבר הכי קרוב ללא שימושי שראיתי בחיים שלי (כנ"ל גם על waze

בבלאקברי לפי מה שהבנתי מחברים). אני מאבד חיבור לשרת המרכזי לעתים תכופות ולרוב המסלולים שאני מקבל תמיד מגיעים איכשהו ליפו :lol:

בכל מקרה, אנחנו שלושה חברים עם גלקסי אס ושלושתנו עם waze בעייתי ככה שאני לא מאמין שזו בעייה נקודתית. עברתי לiGo בינתיים - ממשק מסורבל, אבל עושה את העבודה

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

פורסם

אני מבין שאני בין האחרונים שעוד מנווט עם מכשיר GPS?

בכל אופן, בד"כ כשאני משתמש בGPS זה יהיה בiGO במכשיר ייעודי לכך.

מדי פעם כשנתקעים אני מפעיל את ה waze.

מעדיף לשמוע דיווחי תנועה במוקד של קול ישראל ו/או בגלגלצ.

(אני מהאסכולה הישנה)

פורסם

אני משתמש ב igo וגם זה לא יותר מידי, כי אין לי איזה צורך גדול מידי במציאת מקומות וניווט אליהם.

אני יכול להגיד שהתוכנה מאוד נוחה לשימוש, ופשוטה לתפעול. השויתי גם לתוכנה של איתורן שהיתה ממש

מסורבלת ולא נוחה, וזנחתי אותה מהר מאוד.

ב igo חוץ מפעמים מסוימות שהקריין פתאום פורש זמנית מתפקידו,

לא מצאתי בעיות מיוחדות. גם חוסר הצורך בחבילת דאטה הוא יתרון גדול מבחינתי.

נכון שצריכים רק מעט קילובייטים,אבל עדיין, מי שאין לו חבילת גלישה, אין לו מה להתקין waze.

למי שהוא משתמש דרך כבד,ויש לו הרבה דרכים חלופיות להגיע ליעדים השונים, שווה waze.

מי שסתם צריך עזרה בניווט מידי פעם, אני חושב ש igo עדיפה.

פורסם

גם אני מאוד נהניתי מהWAZE בפעם היחידה שהשתמשתי בו (קניתי אייפון בחמישי, ועשיתי טיול בשבת) והוא היה מעולה, הביא אותנו לכל המקומות הרצויים ביעילות, עקף את הפקקים עד כמה שניתן, ואפילו הזהיר ממשטרה. אין ספק שאחזור להשתמש בו. מה שכן, אני לא יודע איך הוא עובד עם מכשירים אחרים (מישהו אמר שרק עם אייפון זה "שידוך משמיים") אבל אני יכול להגיד שעם האייפון זאת באמת היתה חוויה חיובית ביותר.

מה שבמיוחד אהבתי הוא שבניגוד ל-iGo אם אני צריך עכשיו לנסוע 30 ק"מ ישר הוא לא יגיד לי "בצומת הבא סע ישר" בכל צומת מסכן, אלא יגיד פעם אחת ואני כבר אבין שאני אמור לנסוע ישר עד שהוא אומר אחרת. הרבה יותר טוב לדעתי.

פורסם

לדעתי אין בכלל מה להשוות.

אני משתמש ב IGO לניווט(מובנה ברכב) ול WAZE לבדיקת עומסי תנועה.

ה IGO תוכנה הרבה יותר טובה למטרות ניווט, ה WAZE אכזבה לא מעט פעמים ולא הביאה אותי ליעד.

ועכשיו עם ה IGO PRIMO התוכנה עוד יותר טובה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
עבור התחשבות ב tmc גם ב igo נדרש כמובן חיבור לאינטרנט.

לגבי ה waze אני יכול לספר שנפלה לי הקישוריות של האינטרנט דווקא בקטע דרך לא מוכר, כמובן שנשארתי ללא הדרכת ניווט.

למזלי יש לי ברכב גם מכשיר עם תוכנת igo, נכון כזאת שלא עודכנה כבר שנתיים, אך להוציא אותי לדרך וחזרה הביתה היא עשתה כמובן בהצלחה.

GPS זה דבר נחמד אבל אני כנראה מיושן ובגלל זה אני לא ממש סומך רק על זה, בנסיעות ארוכות אני בודק מאיזה דרך לנסוע ובמידה ונתקתי יש את האייפון.

פורסם
ב-igo יש עומסי תנועה בלי חיבור לאינטרנט? איך?

ואני לא רואה סיבה לעקוף את החיבור לאינטרנט - זה גם כל הקטע של ה-WAZE, וגם מבזבז מעט מאוד נפח גלישה.

ל-IGO יש TMC כבר קרוב לשנה.

קבל קישור:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3918624,00.html

הדאטה משודר בחינם באוויר על תדרי רדיו פנויים. בלי דמי מנוי ותעריפי גלישה מופרזים.

לגבי אמינות הדיווחים, לא התנסיתי עדיין בעצמי (המכשיר שלי תומך TMC,יש אפילו אנטנה,אבל כדי לעדכן את התוכנה IGO עדיין מגזימים) אבל מי שהתנסה אומר שזה טוב לפחות כמו WAZE

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
עד לפני כחודשיים הייתי חסיד של waze - שמשדכים את waze עם אייפון הסיפור קסום ונפלא... ואז שדרגתי לגלאקסי אס של סמסונג

מכשיר מעולה בלי ספק, אבל גירסאת האנדרויד של waze היא הדבר הכי קרוב ללא שימושי שראיתי בחיים שלי (כנ"ל גם על waze

בבלאקברי לפי מה שהבנתי מחברים). אני מאבד חיבור לשרת המרכזי לעתים תכופות ולרוב המסלולים שאני מקבל תמיד מגיעים איכשהו ליפו :lol:

בכל מקרה, אנחנו שלושה חברים עם גלקסי אס ושלושתנו עם waze בעייתי ככה שאני לא מאמין שזו בעייה נקודתית. עברתי לiGo בינתיים - ממשק מסורבל, אבל עושה את העבודה

אני התקנתי לחבר את הWAZE על HTC LEGEND ועובד שם פיקס, בכל זאת, שתיהן מערכות אנדרואיד, למרות שהסמסונג עדיף בהחלט.

בקרוב צריך להתקין לקרובת משפחה על LG OPTIMUS ONE, נראה איך יעבוד שם.

אצלי זה על סימביאן (תצחקו על העגלה שלי, N85) עובד בסדר גמור, אני הורדתי את זה לפניי המון זמן.

הגעתי למסקנה שהתוכנה הזו עדיפה אם יש עוד מישהו ברכב שיכול לתפעל את התוכנה במקרה שהיא קורסת או שהיא מתחילה להשתגע. כמו שמישהו כאן אמר שלפעמים צריך לעצור בצד.

אבל היות ורוב הנסיעות למקומות שאינני מכיר, או מכיר חלקית וזקוק לGPS, הן עם אדם אחד באוטו לפחות, אז אני לא מודאג. ובעיר ברחובות שאני לא מכיר? נוסע ונותן לו לעבוד, לא עובד? עוצר בצד אם אפשר ומסדר את העניין וממשיך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם לי יש גלקסי וגם אני לא הבנתי מה ההתלהבות מה-WAZE ורק עכשיו אני קולט שהמתלהבים הם בעלי אייפון...

תוכנה נחמדה אבל כמו שאמרו כאן לפני, מתנתקת לפתע, שולחת אותי לכל מיני כתובות לא רצויות ויש נוחות ממנה לשימוש.

מסכים עם זה שאמר שבהתחשב בכך שהיא חינמית היא נותנת את התמורה הכי טובה למחיר...

פורסם

אני אוהב את הWAZE, במיוחד כשיש לך חבילת גלישה על המכשיר ואתה מקבל התראות חשובות על פקקים, שוטרים, ושאר מרעין בישין.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

• תוכן חדש...