Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני כבר שנים מחרים את ניידות המשטרה (עם המספר הצהוב) הנושאות את הלוגו של אור ירוק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מצער מאוד לדעת שיש אנשים עם דעות דומות לשל פותח הדיון אשר משתמש במותו של טל שביט ככלי ניגוח באור ירוק.

פורסם
מצער מאוד לדעת שיש אנשים עם דעות דומות לשל פותח הדיון אשר משתמש במותו של טל שביט ככלי ניגוח באור ירוק.

מצער מאוד לדעת שיש אנשים כמו אבוהב ועמותות כמו אור ירוק שמשתמשות במותו של טל שביט ככלי ניגוח באופנוענים, נעזרות בעלק-דוקטורים מפוקפקים לפרסום דו"חות שקריים ולהכפיש את שמם של חפים מפשע.

מזל כולנו שטל שביט היה כה אהוב שיש מספיק אנשים שנזעקים להוכיח את חפותו מול חבורת החארות הזאת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לכל דבר יש זמן ומקום. הדם עוד לא התייבש, וטל אינו אייל ניגוח. לפחות שצד אחד במערכה הזאת יראה בגרות. "הוא התחיל" לא רלוונטי אם עברת את גיל 8.

פורסם
לכל דבר יש זמן ומקום. הדם עוד לא התייבש, וטל אינו אייל ניגוח. לפחות שצד אחד במערכה הזאת יראה בגרות. "הוא התחיל" לא רלוונטי אם עברת את גיל 8.

צודק. פעם הבאה שיורקים עלי, אני פשוט אנגב ואגיד תודה :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

שלום לכולם,

אני קורא פה וגם בשורשורים מקבילים קיתונות ארס, כעס ושנאה כלפי אור ירוק.

עכשיו, באמת שאין לי מושג על מה ולמה, ועד היום לא הייתי בעדם או נגדם, ושאלת קיומם או אי קיומם לא הטרידה אותי כהוא זה.

אשמח אם מעבר להשמצות והחרמות, מישהו יסביר מה הסיפור ועל מה ולמה חמתו בוערת על האירגון.

אבל בבקשה, לא דברים בסגנון של "הם מושחתים וחארות", אלא עובדות מבוססות.

ועוד בקשה: גם לא את הסיפור העצוב של טל שביט, כי בוא נודה על האמת - אף אחד מאיתנו לא ממש יודע מה קרה שם (וזה כולל אגב את 'אור ירוק').

מקווה לתשובות עינייניות.

אילן

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

בטח שיודעים מה קרה שם.

בכל מקרה, אור ירוק לא כאלה גרועים באופן כללי, ואפילו עושים עבודה לא רעה במספר תחומים, אבל שיטת העבודה הפופוליסטית שלהם מאוד בעייתית, והמסקנות שהם מגיעים אליהן בסופו של דבר לא תמיד עוזרות לבטיחות בדרכים, בלשון המעטה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
בטח שיודעים מה קרה שם.

בכל מקרה, אור ירוק לא כאלה גרועים באופן כללי, ואפילו עושים עבודה לא רעה במספר תחומים, אבל שיטת העבודה הפופוליסטית שלהם מאוד בעייתית, והמסקנות שהם מגיעים אליהן בסופו של דבר לא תמיד עוזרות לבטיחות בדרכים, בלשון המעטה.

בוא נזכור הגוף החוקר במדינה המשטרה משם עובר לפרקליטות שמגישה כתב אישום או לא

אחרי זה מתנהל משפט ואז מכריע השופט.

ואז מגישים ערעור ולפעמים התוצאה מתהפכת.

אז די להתלהמות.

בטח לגבי מי שצמוד לו בכרית ישנה אחת שמבינה בכך:lol:

כשכל התהליך יסתיים ויתבררו העובדות והם יהיו כאלה שהאשם התורם של טל היה רק בעצם הימצאותו בזירה באותן שניות גורליות , אז יהיה מקום להגיש תביעת נזיקין נגד אור ירוק והדו"ח שלה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מצער מאוד לדעת שיש אנשים כמו אבוהב ועמותות כמו אור ירוק שמשתמשות במותו של טל שביט ככלי ניגוח באופנוענים, נעזרות בעלק-דוקטורים מפוקפקים לפרסום דו"חות שקריים ולהכפיש את שמם של חפים מפשע.

מזל כולנו שטל שביט היה כה אהוב שיש מספיק אנשים שנזעקים להוכיח את חפותו מול חבורת החארות הזאת.

בטח שיודעים מה קרה שם.

בואנה, אתה עקבי.

עדיין ממתין לתשובה עניינית, ושאינה נובעת מכעס אישי על מסקנות התחקיר שלהם בנושא המצער של טל ז"ל.

פורסם
בואנה, אתה עקבי.

עדיין ממתין לתשובה עניינית, ושאינה נובעת מכעס אישי על מסקנות התחקיר שלהם בנושא המצער של טל ז"ל.

יש שם אנשים טובים, אבל גם כמה בעלי אינטרסים לא טהורים כפי שהם מנסים להציג. אפשר לראות את זה היטב בסיפור של טל. מצטער, אולי אני קיצוני אבל הסיפור הזה מכעיס אותי מאוד אישית בגלל הקשר שלי עם טל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אם תגיד שאותם מדריכים מעודדים את הנהגים הצעירים לרכוש מיומנויות נהיגה נאותות במסגרת קורס נהיגה מתקדמת מחד, ומפעילים מנוף לחצים על מקבלי ההחלטות במשרד התחבורה במטרה לקבל סבסוד לקורסים הללו מאידך, אני מעכשיו הופך להיות תורם קבוע לעמותה הזאת ומתחייב להלל, לקלס, לשבח, לפאר ולרומם אותם בכל הזדמנות שתהיה לי.

לעומת זאת, עמותה שמתערבת בנושאים שאינה בעלת סמכות לעסוק בהם ("חקירת עומק" שהדבר הראוי ביותר לעשות בה זה לקבור אותה עמוק באדמה) ומפרסמת מסקנות שקריות הנוגעות לאירוע טרגי שבמהלכו אדם קיפח את חייו, עמותה שתורמת כספים בצורה שבעיניי היא פסולה לגוף שלטוני, עמותה שמבססת את האג'נדה שלה באמצעות הפחדה, סילוף נתונים ואחיזת עיניים - מן הראוי להוציאה אל מחוץ לחוק.

אין סיכום טוב יותר , להוציא מחוץ לחוק ואת התקציב שהם מקבלים להעביר לגורמים שהאמיתיים !

יש מצב אפשר לפנות לבג"צ שיש כאן ניגוד עיניינים ולסגור להם את הצורה ?

אני כבר שנים מחרים את ניידות המשטרה (עם המספר הצהוב) הנושאות את הלוגו של אור ירוק.

לא עוזר בשיט , הם עדיין מחלקים דוחות כול יום שישי ברחבי ראשון בטענה שזה עוזר ומנצלים את חוסר ידיעת החוק ומחלקים פנקסים שלמים כשאין עדים (בעיקר תקנות 110 111 של הולכי רגל שהופכים אותם לאי זכות קדימה להולך רגל).

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

עמותה שמפרסמת שקרים.

שמעוות את הסטטיסטיקה. ואת האמת שמאחוריה.

שהמטרה שלה שאנחנו ננהג בפחד.

במקום ללמוד אותנו לנהוג טוב. ובטוח.

ולספר את האמת.

לא המהירות הורגת.! נכון תאונה ב 90 יש סיכוי לשרוד. אבל תאונה ב 160 לא.

אבל לא על המהירות האלו הם מדברים. על 110.!!!

לבעיות בכבישים. ושלטים דפוקים. וניידות שעוצרות בכביש ראשי אנשים. ומורידה לשוליים מכוניות.

ועוד

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

סליחה, אבל הכתבה שבקישור שמעלי רדודה ממש כמו חלק מהתגובות שנרשמו בשרשור הזה, ובעצם מתארת "פגם" שקיים בכל ארגון שמנסה לעורר דעת קהל, באותה דרך ממש נוהגים גם ארגונים כמו האגודה למלחמה בסרטן ואחרים, האם יש לנו בעיה גם איתם.

ולפני שכולם מתנפלים עלי והופכים אותי לאוייב העם או לפחות לשמת"פ מקולל, אני מזכיר שלפני 4 ימים ביקשתי תגובה עובדתית שתומכת בדעה השלילית על "אור ירוק", ושום דבר רלוונטי עדיין לא צץ פה.

חבר'ה, למי ששפוך ים של ארס, כדאי שיהיה גם משהו אמיתי בקנה, אחרת זה סתם קאלם פאדי.

גילוי נאות: אין לי שום דבר בעד או נגד אור ירוק, ועד שראיתי את התגובות פה הם עניינו לי את הצ'ופצ'יק (של הקומקום, כמובן) - אבל מה לעשות סיקרנתם אותי, ואני מפציר במישהו מהמקלסים להרים את הכפפה ולתן מידע אמיתי ולא דעה אישית (ובבקשה, לא את הנושא הכואב של טל שביט).

• תוכן חדש...