Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האוטו שלי לא קשור פה לעניין בכלל.

אני מנסה להבין שהם אומרים מקשקשת בזנב ושאר הביטוים,מתי בתאכלס בנהיגה היא מגיעה.

:wink:

בנוגע לצרפתיות, התשובה היא: מתי שתרצה.

ע"י פרובוקציות עדינות בהחלט, אני מוציא את הרכב להחלקה בקלות, מתי שאני רוצה וההחלקה נשלטת בצורה כל כך טובה שזה מדהים אותי כל פעם מחדש. ואצלי האחיזה "טיפה" יותר גבוהה מב206XS רגילות.

באיביזה שהייתה לי לפני, הייתי צריך להיות הרבה יותר אגרסיבי כדי להכניס את הרכב להחלקה, וההחלקה הייתה פחות נשלטת.

וזה פשוט לא היה כיף, לא נהניתי מהנהיגה ברכב ובגלל זה גם העפתי אותו מהר מאד.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
י

רכב ישן אבל הוא לוקח מבחינות רבות רכבים חדשניים יותר של חברים כמו יונדאי סונטה שנת 2000 ידני

ידידי הטוב, קרעת אותי! יונדאי סונטה של שנות ה-90... פאר היצירה... הזכרת לי נשכחות :)

("באישון ליל, כשהכוכבים מופיעים, והשמש כבר שקעה, וכולם כבר ישנים, אם תקשיבו היטב היטב, ילדים, תוכלו לשמוע את קולות ירידת הערך של הסונטה" מתוך: "מנמנמים בקוריאנית", בהוצאת זמורה ביתן)

מומנט זמין חשוב כמעט כמו...

פורסם

את הדבר הכי מעניין לא סיפרת לנו: סיפור המכירה של הקופרה אחרי יותר משנה של נסיון למכור אותה... :)

בקשר לרכב עצמו, על הנייר המפרט שלו נראה מדהים יחסית למחיר, בפועל הוא לא מספיק מקיים. אין מה לעשות.

מזכיר לי את אופני מרידה, מאובזרים בכל טוב ביחס למתחרים מאותה קטגוריה, אבל שילדה מחורבנת.

גם האיביזות החדשות לטעמי מאכזבות אך משתמשות באותה נוסחה מנצחת (כנראה) בקיזוז המנוע הבכיר שנחסך מהן משום מה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מזכיר לי את אופני מרידה, מאובזרים בכל טוב ביחס למתחרים מאותה קטגוריה, אבל שילדה מחורבנת.

שטויות.

אין שום דבר מחורבן יותר או פחות בשלדות של מרידה (שמייצרת בעצמה שלדות לחלק גדול מהמותגים "הנחשבים").

לעניין, בסופו של דבר מי שרוצה לנהוג מהר, שישאיר את ה-ESP עובדת. תת היגוי מתון לאורך הפנייה זו דרך יעילה להתקדמות מהירה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
את הדבר הכי מעניין לא סיפרת לנו: סיפור המכירה של הקופרה אחרי יותר משנה של נסיון למכור אותה... :)

קצת הגזמת... הקופרה נמכרה אחרי 8 חודשים. :wink:

התחלתי לנסות למכור באוגוסט שנה שעברה ולפני חודשיים מכרתי.

האמת שסיפור המכירה די מעניין והוא לימד אותי שאין חוקים בקטעים האלה.

אני פירסמתי מודעה בשלושה לוחות שונים עם תמונות, עם פירוט ולא התקשרו רציניים ולא באו לראות.

אחרי 8 חודשים התייאשתי והורדתי את כל המודעות ואמרתי לעצמי "זו לא התקופה למכור קופרה כנראה"...

שבועיים אחרי שהורדתי את כל המודעות, בנדוד שלי פרסם בשבילי מודעה ביד 2 סתם בשביל הכיף שלו,

בלי פירוט ובלי תמונות אפילו. לא ראיתי את המודעה ואין לי מושג עד היום מה הוא כתב בה.

בכל מקרה, שעתיים אחרי שהוא פרסם התקשר מישהו, יום אחרי הוא בא לראות את האוטו, התלהב מאד,

ויום אחרי כבר לקחנו לבדיקה ואחרי שיצא נקי לגמרי עשינו העברת בעלות.

פשוט ככה, תוך יומיים הכל נגמר. אחרי שאני ניסיתי 8 חודשים ללא הצלחה.

לא מובן לי בכלל כל הקטע הזה...

פורסם
קצת הגזמת... הקופרה נמכרה אחרי 8 חודשים. :wink:

התחלתי לנסות למכור באוגוסט שנה שעברה ולפני חודשיים מכרתי.

האמת שסיפור המכירה די מעניין והוא לימד אותי שאין חוקים בקטעים האלה.

אני פירסמתי מודעה בשלושה לוחות שונים עם תמונות, עם פירוט ולא התקשרו רציניים ולא באו לראות.

אחרי 8 חודשים התייאשתי והורדתי את כל המודעות ואמרתי לעצמי "זו לא התקופה למכור קופרה כנראה"...

שבועיים אחרי שהורדתי את כל המודעות, בנדוד שלי פרסם בשבילי מודעה ביד 2 סתם בשביל הכיף שלו,

בלי פירוט ובלי תמונות אפילו. לא ראיתי את המודעה ואין לי מושג עד היום מה הוא כתב בה.

בכל מקרה, שעתיים אחרי שהוא פרסם התקשר מישהו, יום אחרי הוא בא לראות את האוטו, התלהב מאד,

ויום אחרי כבר לקחנו לבדיקה ואחרי שיצא נקי לגמרי עשינו העברת בעלות.

פשוט ככה, תוך יומיים הכל נגמר. אחרי שאני ניסיתי 8 חודשים ללא הצלחה.

לא מובן לי בכלל כל הקטע הזה...

פשוט מאוד הכל עיניין של שיווק, כנראה הוא רשם בצורה מסויימת שמשך להתקשר ולהגיע.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

:-)אני מבין לגמרי. פעם נהגתי תקופה על רנו קליאו ידנית מאוד ישנה וזה היה אוטו מאוד פשוט. אני חושב שהפשטות זה חלק גדול מהקסם שלו. אפילו בפונטו שיש לי אין כזה קסם.

אני גם חושב שאם מישהו מרגיש הבדל בין שלדות של אופניים זה גם סוג של קסם.

הכי נהנתי מהקליאו בנסיעה ברחובות של חיפה. אף פעם לא הרגשתי צורך למהר ותמיד הנהיגה זרמה חלק.

חבל שהקליאו הנוכחית לא נכנסת יותר לשוק. אני בכלל לא רואה אותם בכביש.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
פשוט מאוד הכל עיניין של שיווק, כנראה הוא רשם בצורה מסויימת שמשך להתקשר ולהגיע.

אין שום קשר לשיווק.

הוא לא נתן אף פרט "מעניין" על הרכב ולא שם תמונה אפילו.

זה אשכרה בא להוכיח שאין פה חוקים ופשוט צריך ליפול על הבנאדם הנכון.

וזה יכול לקחת המון זמן...

פורסם
:-)אני מבין לגמרי. פעם נהגתי תקופה על רנו קליאו ידנית מאוד ישנה וזה היה אוטו מאוד פשוט. אני חושב שהפשטות זה חלק גדול מהקסם שלו. אפילו בפונטו שיש לי אין כזה קסם.

אני גם חושב שאם מישהו מרגיש הבדל בין שלדות של אופניים זה גם סוג של קסם.

הכי נהנתי מהקליאו בנסיעה ברחובות של חיפה. אף פעם לא הרגשתי צורך למהר ותמיד הנהיגה זרמה חלק.

חבל שהקליאו הנוכחית לא נכנסת יותר לשוק. אני בכלל לא רואה אותם בכביש.

היא מגיעה רק בגרסה אוטומטית או גרסת ספורט עם 197 סוסים וגיר ידני 6 הילוכים.

המכוניות הצרפתיות עומדות לסיים את שירותן היחודי בארץ הקודש ומתחילות להיות דומות ליפניות

בברכה, שי

Clio B 1.4 manual בציר 99

פורסם
אין שום קשר לשיווק.

הוא לא נתן אף פרט "מעניין" על הרכב ולא שם תמונה אפילו.

זה אשכרה בא להוכיח שאין פה חוקים ופשוט צריך ליפול על הבנאדם הנכון.

וזה יכול לקחת המון זמן...

יש סימפטום שאם יש רכב שמפורסם הרבה זמן, הוה אומר שהוא דפוק.

ברגע שהרכב מופיע בלוחות כרכב "חדש", הסימפטום מתבטל.

משכנתא זה קל

פורסם
המכוניות הצרפתיות עומדות לסיים את שירותן היחודי בארץ הקודש ומתחילות להיות דומות ליפניות

לגרמניות*. הן הופכות להיות גדולות כבדות ומנותקות יותר, עם אינטריור הדוק ומפואר יותר, ועם מתלים פחות סלחניים.

מומנט זמין חשוב כמעט כמו...

• תוכן חדש...