Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדי כמה ימים יוצא שאני נוסע מכיוון עמק חפר לאיזור המרכז דרך כביש 4 בשלהי שעות העומס (9:00~). בצומת דרור לכיוון דרום משתרך פקק של כ- 15 דקות בגלל רמזור. בכל פעם שמגיע תורי לעבור את הרמזור אני רואה שבכל אחת משלושת הכניסות לצומת ישנו תור של מקסימום 10-15 מכוניות.

לי נראה שבשעות האלה הרמזור צריך לתעדף את הבאים לכיוון דרום. לאחר צומת זו הכביש ממשיך ללא רמזורים עד צומת רעננה דרום (כמות לא מבוטלת של רכבים יורדת ברעננה צפון) ולכן נראה שהכביש בהחלט יוכל לשאת את הנפח המוגבר באם זה יקרה.

האם מישהו יודע עם מי צריך לדבר על זה? יש סיכוי לתהליך?

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

בעקרון, אתה פונה לגוף שאותו קטע כביש באחריותו- לוועדת התנועה ברשות המקומית או לחברה הלאומית לדרכים אם הקטע באחריותם.

מעשית-דבר ללאמפה. יש לך יותר סיכוי לקבל מענה ממנה.

:lol:

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

יש מצב עוד יותר גרוע במחלף של אלוף שדה. לכיוון של רמת גן יש 4 נתיבים!!! בבוקר יש שם עומס לכיוון רמת גן. אבל בכל שעות אחרות , במיוחד אחר הצהוריים יש תור ארוך ארוך של פונים שמאלה לכיוון הדרום. התור הזה הרבה פעמים ממשיך עד רמת אפעל , תה"ש. גם זמן המתנה בתור הזה כחצי שעה לפחות. יכלו לעשות שם תמרור מתחלף לנתיב השלישי שקרוב לנתיב פניה שמאלה כי הכניסה לכביש היתה רחבה ובקלות יכלה תנועה לזרום בנתיבים חלק לתוך הכביש. במקום זה הצרו את הכניסה לכביש כדי שחס וחלילה נהגים מנתיב הקרוב לפניה שמאלה לא יגנבו רמזור. איוולות לשמה.

פורסם
בעקרון, אתה פונה לגוף שאותו קטע כביש באחריותו- לוועדת התנועה ברשות המקומית או לחברה הלאומית לדרכים אם הקטע באחריותם.

מעשית-דבר ללאמפה. יש לך יותר סיכוי לקבל מענה ממנה.

:lol:

נתקו

ממש לא לדבר ללאמפה.

העתק גם למשטרה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מומלץ ואפילו כדאי לפנות כי ככל שיש יותר פניות, כך יותר מודעים לבעיה בנקודות עם תזמון רמזורים שלא מספק מענה לעומסי התנועה בכיוונים השונים בהתאם לשעות.

לאחרונה החלו במספר מקומות לבנות צמתים עם תזמון רמזורים משתנה לפי העומס. כולנו מכירים את "המפסק" המגנטי שנמצא ברמזורים, אך אלו תמיד נמצאים בתחילת הרמזור בלבד. לאחורנה, בצומת ביל"ו למשל, התקינו מספר מפסקים כאלו לפני הרמזור עד מרחק מסוים (100-200 מטר לא מדדתי ממש), כך שהתזמון של הרמזור יבוצע לפי העומס בפועל ולא לפי השעון המותקן במערכת ניהול הרמזורים.

פורסם

זה מנסיוני

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=116931&highlight=%D7%A8%D7%9E%D7%96%D7%95%D7%A8

במשך שבוע ניסיתי את זה. כל פעם טלפון למשטרה והמתנה על הקו ושוב טלפון כשאני מול הרמזור. בשלב מסויים הכרתי את כל המוקדניות בשם.

בסוף נשברתי.

התחלתי לנסוע דרך מזרח ראשון.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

כדאי לנסות לפנות ישירות לחברת הרמזורים.

הטלפון שלהם בדרך כלל מופיע על לוח החשמל שמפקד על כל הצומת.

במידה ואינך מצליח ליצור עימם קשר, אתה יכל להתקשר למוקד 100 לדווח במדוייק על התקלה, והיא תועבר לגורמים המתאימים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חברים, שימו לב שלא מדובר בתקלה.

מדובר בבקשה לשינוי תזמון הרמזור ותעדוף קבוע של נתיב אחד על פני אחר שהוחלט עליו.

זה הרבה יותר מורכב ולא נמצא בתחום הסמכות של חברת הרמזורים או של מוקד בקרת תנועה משטרתי (לא כשמדובר בשינוי קבוע)

זו בירוקרטיה יותר מסובכת שמצריכה ישיבה (ובורקסים, ומיץ :? ) של וועדת תנועה שיושבים בה גם נציגים מומחים של משרד התחבורה.

האמינו לי, (מתוקף עיסוקי אני פונה לעיתים לוועדות תנועה מקומיות ומחוזיות) היו לאמפות שענו לי יותר בקלות.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לדעתי עדיף לדווח, ולהודיע.

כדי שיהיו מודעים לתזמון הרמזור.

ואולי באחת מהישיבות של הבורקס והמיץ ידאגו לתת זמן ארוך יותר לרמזור המדובר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

1. נתקו צודק לגבי הגורמים המטפלים (לא חברת רמזורים ולא משטרה).

2. תשובה שקיבלתי פעם בעקבות בקשה דומה: אנחנו לא מעוניינים לעודד שימוש ברכב פרטי ושינוי יבוא לטובת רכב פרטי. הציר הנחצה משמש גם תחבורה ציבורית והכוונה לתעדף את נסיעתה ככל הניתן ולא לעכבה.

3. שימו לב שהרמזור ביצחק שדה ליד הסינרמה, לא נותן לפנות שמאלה (כשנוסעים ממערב למזרח) בשעות הבוקר. כלומר המטרה בפירוש לתעדף נסיעה בציר מסויים.

4. יש מקומות שראיתי שילוט על הרמזור: הרמזור מתחלף כל מחזור שני. בשיטה הזאת נותנים כל מחזור שני נניח 15 שניות מעבר, במקום 10 שניות כל מחזור. (המספרים רק לדוגמה). גם הפטנט הזה נועד לתעדף ציר מסויים.

5. משטרה יכולה להמליץ, יכולה לבקש, יכולה להחיל שינוי זמני ע"י הפעלת הפיקוד ידנית, אבל אינה יכולה לקבוע לועדת תנועה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...