Jump to content

RAULZ01

  • הודעות

    17
  • כאן מאז:

הנקודות של RAULZ01

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. אחי חכה קצת עד סוכות, השמועה אומרת שהולך להיות אירוע גדול של כמה יבואנים יחד ושימכרו בו רכבים בהנחות של קבוצות קניה ומכירות פומביות וכו'.... נראה לי שווה לך לבדוק
  2. אני חושב שההצעה שקיבלת בסדר גמור, לא יודע אם אחרי זה יהיה כדאי לשדר את הרכב, אבל ההצעה טובה. אפשר לדעת ממי קיבלת אותה?
  3. זה נכון היונדאי לא טובה בהרבה מהפורטה. למרות שהפורטה לא נראית מרווחת מבפנים אתה מרגיש את הגודל. לגבי המחיר אני חושב שהמחיר של היונדאי ממש לא מצדיק את הרכב עם כל הכבוד.
  4. RAULZ01

    קצת חדשות טובות לסופ"ש

    אם אנשים היו נאבקים בדלק כמו שנאבקים בקוטג' אולי היה פה איזשהוא שינוי קטנטן. הבעיה שבלי קוטג אפשר לחיות שבועיים אבל בלי דלק לא.
  5. האמת שאני קצת סקפטי בנושא הרכבים החשמליים אבל עם זאת הייתי מוכן לקחת לי אחת כזו לנסיון. בתקווה שהמחירים יהיו שפויים.
  6. כמה התגעגעתי לתוכנית הזו
  7. ה107 והפיקנטו דיי מזכירות אחת את השניה מבחינת עיצוב. למרות שבעיני הפיקנטו קצת יותר מיוחדת. מבחינת בטיחותי הפיקנטו מובילה לא שעשיתי עליה נסיעת מבחן זה פשוט מה שקראתי עליה בכל מיני אתרי רכב או שזו פשוט הנקודה הכי בולטת שבחרו לציין, בהצלחה.
  8. RAULZ01

    האם מותר לנהוג יחף ?

    ואלה לא נראה לי, אבל שווה לבדוק. איפה בודקים את זה בכלל?
  9. מבצע טוב, רק לחברי הוט?
  10. מכיר את הרעש, לגבי צריכת הדלק זה לא משפיע בצורה כזו שתרגיש בהבדל
  11. חוץ מזה שהרכב יפה מאוד ואלגנטי אני לא יודע הרבה, סורי אחי
  12. רכב חסכוני במחיר הזה הייתי ממליץ על הפיקנטו אם כמובן לא מפריע לך רכב מיני. רק קח בחשבון 4 חודשי המתנה, למרות שבעיני זה מעיד על ביקוש גדול ועל רכב שכנראה מדבר בעד עצמו.
  13. RAULZ01

    שוטר מעצבן על הבוקר

    אני לא חושב שיש לך הרבה מה לעשות, מה גם שלא הייתי מציע לך לנסות ללכת איתו ראש בראש גם אתה צודק, זה בכל זאת שוטר מילה שלו כנגד מילה שלך.
  14. זה נראה אדיר, ובטוח שפה זה ילך עם החום הנוראי
  15. הייתי הולך על הקיה פורטה, מאמין שתהנה ממנה יותר, היא מרווחת, עם תא אחורי גדול גם בצריכת דלק היא סבבה לגמרי.
×
×
  • תוכן חדש...