Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או שרק לקוחות צ'מפיון מעלים את הבעיות שלהם ,ולשאר האנשים אין ,או שהרכבים שמגיעים לארץ הם סוג ד'.

פורסם

לפעמים אנשים לא אוהבים לצאת פראיירים, או להרגיש ככה.

וגם אנשים שהם קצת חלשי אופי מרגישים חובה להראות לכל העולם כמה הרכישה שלהם טובה.

לי יש כרגע רכב מתוצרת VAG וקדמו לו אחרים.

ואני לא מתבייש להודות שיש לי לא מעט כעסים ותלונות על החברה ועל היבואן.

לדעתי יש ברכבים הללו לא מעט "מחלות" שהחברה לא לוקחת עליהם אחריות.

סתם דוגמא היא הפלסטיקים המתקלפים - תופעה ששמורה בעיקר לרכבי הקונצרן.

פישלתם עם הציפוי גומי המעפן הזה? בסדר.. קורה.

קחו אחריות.

תחליפו חלקים מתקלפים.

פורסם
או שרק לקוחות צ'מפיון מעלים את הבעיות שלהם ,ולשאר האנשים אין ,או שהרכבים שמגיעים לארץ הם סוג ד'.

ה- GTI היא הרכב השלישי שאני רוכש כחדש מצ'מפיון (כולם היו מסוג גולף כזה או אחר), ומעולם לא היתה לי בעיה במסירה.

מצד שני, צ'מפיון מוסרים פי כמה רכבים לפרטיים מרוב היבואנים, אם לא יותר מכולם, והרי בליסינג למי אכפת אם הוא הגיע עם איזו שריטה קטנטונת (ג'נטים ממילא אין על רוב הרכבים בליסינג)...

מצחיק שיש פה משתתפים שמלינים על Over protection מצד לקוחות VAG, אבל אותם משתתפים לא מסוגלים להפנים שבשרשור דומה לגבי קרסו (רמז: זה ממש כאן למטה, תחת אותה קטגוריה, ומדובר על שריטות + קילוץ צבע) ניתן רק חצי טיפול ראשון חינם (ולא טיפול מלא) והכל היה נראה להם סביר...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא יודע מה איתכם אני קיבלתי פולו לפני כמה חודשים ושום בעיה ושום תקלה, ועברתי בדיקדוק על הרכב .

.לפי דעתי המרכז שירות שלהם בנתניה מדהים כשהלכתי לשם פשוט השירות מצוין!!

אולי אני פשוט לא נודניק :)

פורסם

נכון, אתה צודק.

זה שקיבל את הרכב עם שפשוף בג'אנט נודניק.

וזה שקיבל עם גומייה קרועה נודניק.

כולנו נודניקים, מה יש לנו? גם משלמים סכום שלוקח לבן אדם ממוצע ששם בצד כל חודש 2000 שקל!!! כ-4 שנים לחסוך, וגם רוצים לקבל תמורת זה רכב חדש מושלם? יאללה, איזה נודניקים. קבלו מה שנותנים לכם וסתמו את הפה... באמת :roll:

פורסם

חח לא אמרתי שהם נודניקים ואין ספק שזה לא מוצדק לקבל ככה רכב.

הכוונה הייתה שלא התקשרתי או הלכתי לשם לאחר מכן , ואני בטוח שברכבים אחרים יש תקלות .

ואני בטוח שצמפיון הרוויחו ביושר את השם שנוצר להם

פורסם
לפעמים אנשים לא אוהבים לצאת פראיירים, או להרגיש ככה.

וגם אנשים שהם קצת חלשי אופי מרגישים חובה להראות לכל העולם כמה הרכישה שלהם טובה.

לי יש כרגע רכב מתוצרת VAG וקדמו לו אחרים.

ואני לא מתבייש להודות שיש לי לא מעט כעסים ותלונות על החברה ועל היבואן.

לדעתי יש ברכבים הללו לא מעט "מחלות" שהחברה לא לוקחת עליהם אחריות.

סתם דוגמא היא הפלסטיקים המתקלפים - תופעה ששמורה בעיקר לרכבי הקונצרן.

פישלתם עם הציפוי גומי המעפן הזה? בסדר.. קורה.

קחו אחריות.

תחליפו חלקים מתקלפים.

לא הייתי מייחס בהכרח חולשת אופי למי שמתעקש על הצלחת בחירתו באוטו, בצד נסיונות חוזרים ונשנים למעט מחומרתן של תלונות אחרים. מדובר בחשבון כלכלי מסודר ונבון שמטרתו שמירה מיטבית על ההשקעה. תלונות כאלו חדשות לבקרים סופן שהן מחלחלות והופכות להיות מחסום לא קל בדרך לאוטו הבא.

• תוכן חדש...