Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניתן להבחין בצילום בארבעה תמרורים

433 - אסורה כל עצירה וחניה של רכב בצד שבו הוצב התמרור, אךה אם כן דרוש הדבר למילוי הוראת כל דין. (מוגדר גם תחום שעות)

306 - תן זכות קדימה להולכי הדרך החוצים

437 - חניה בלעדית לרכב של נכה בעל תווית כבתמרור

והתמרור החדש...

ללא שם.JPG

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה נמצא ליד גן ילדים.

זה כדי שההורים לא יתעכבו ויחסמו שם את התנועה כשהם מורידים את הילדים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה מצוין. כמה פעמים בבוקר נשים פשוט עוצרות את הרכב באמצע הרחוב, יוצאות מהרכב באיטיות בוקר, פותחות את הדלת לילדים, פותחות את הבגאז' ומוציאות את התיקים, שמות את התיקים על הילדים, הולכות איתם עד השער, מנשקות אותם, חוזרות לאוטו, פותחות את הדלת ולא מבינות למה יש מאחוריהן תור של 8 מכוניות מצפצפות ואוטובוס שאמור להוריד את הילדים בשער של ביה"ס אבל לא יכול.

זה מה שאני זוכר מהתקופה ההיא, ולא נראה לי שהמצב השתפר כל כך מאז.

נשמע שהשלט עובד איפה שמציבים אותו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

פיתרון לבעייה יכול להיות שמחבקים ומנשקים את הילד עם כל הפרצודורה עוד בחנייה של הבית. כאשר מגיעים לבית הספר פשוט פותחים את הדלק מוודאים שהכל בסדר ושולחים את הזאטוט לדרכו. לא צריך יותר מדיי טקסים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תראה מה קורה בטרמינל בנתב"ג...

אותו הטקס והפרידה(ולא אני לא מדברת על טיסות של מספר חודשים, אלא למספר ימים).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפני ששינו את המסלול של האוטובוס בגבעת זאב, יש גן ילדים שעומד ליד רחוב דו סיטרי עם נתיב אחד.

כשכל החניות היו תפוסות, זה לא היה נדיר שהורים חנו חניה כפולה - ובמקביל - זה אומר שהרחוב פשוט נסגר עד אחרי שההורה החליט להיזכר שהוא חוסם את הכביש ולהפסיק את השיחה עם הגננת, האירוע הזה קרה בערך כל יום במשך ה3 שנים שלמדתי בתיכון בירושלים ויצאתי ברבע ל8 מהבית.

הם פשוט עשו מהמקום חניון אחד גדול.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...