Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקיף בשירביט כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני חידוש פוליסת מקיף אחרי תביעה בשנה החולפת. עשיתי סקר שוק ורובם דרשו בין 4500 ל5500 השתתפות עצמית 600.

חוץ משירביט שביקשה 2700. כוול שמשות וגרירה וההישתתפות 1600 ש"ח .

קראתי קצת שהם בעייתים ולא מומלצים אבל בינינו כל חב' הביטוח כאלה שהם צריכות לשלם לא? מה אתם אומרים שווה את ההפרש?

אגב הרכב הוא מאזדה 3 1.6 2005 בב"ש. נהג יחיד

פורסם

בעיני יש חשיבות גדולה יותר לזהות סוכן הביטוח שלך - הן מידת הקרבה אליך והן מידת ההשפעה שלו בחברות הביטוח מולן הוא עובד.

לגבי הבחירה בין החברות השונות, לטעמי כולם ינסו לשלם לך כמה שפחות לכשתזדקק.

מנסיון של כמה תביעות מול שירביט הם לא היו גרועים מאחרים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אז תבדוק שוב עם הסוכן לגבי חברות הביטוח האחרות, כמה הנחה אתה מקבל אם אתה מסכים להשתתפות עצמית 1600.

אם בפניקס (למשל) מציעים לך 3700 ובשירביט 2700 - אני הייתי שוקל בחיוב לשלם את האקסטרה אלפיה.

ומה ש"נהג מתחיל" אמר על הסוכן נכון מאוד.

סוכן טוב שיפעל עבורך ברגע האמת שווה לדעתי יותר מכמה מאות שקלים בפרמיה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הצעה מאוד מפתה.

אבל לאור מה שקראתי עליהם ולא רק בפורום, התי מתרחקת מהם כמו מאש.

צריך למצא סוכן ביטוח שיהיה מוכר, ושיתן לך מענה כשתצתרך אותו חלילה.

לאור התגובות הגרועות על החברה הזו, היתי ממליצה לך להמשיך ולבצע סקר ולבחור בחברה אחרת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...