Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זה האנטנות האלו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שודובר באנטנות על בסיס מגנטי. רוצים להסיר - 2 שניות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
נראה שודובר באנטנות על בסיס מגנטי. רוצים להסיר - 2 שניות.

ז"א , רוצים לגזול - 2 שניות. :-D

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם
אם יש אוטו בשבילו נוצרו הדברים הללו, זה האוטו.

נסה Pontiac Aztec אני לא מוסיף פה תמונות כי הן קשות לצפיה.

מתנדב בארגון ידידים

פורסם

אוי געוואלד. הרכב הזה גורם לרכבי סאנג-יאנג להראות כעיצוב מאוד סולידי

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עיצוב זה עניין של טעם ושימושיות היא דבר חשוב מאוד, הפונטיאק הוא דוגמא טובה לרכב שימושי עם עיצוב בעייתי, הX6 הוא דוגמא הפוכה.

haters will hate

פורסם

אלה "ידיות אהבה", עבור אותם האנשים שכל כך אוהבים את הרכב הזה, שהם מוכנים לעשות לו מעשה מגונה באגזוז- שיהיה להם במה לתפוס בזמן ה"ניענוע"...

גילוי נאות, אוהב את הרכב הזה, אבל לא עד כדי כך. למרות המחשבה הראשונה שעברה לי בראש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
זוג אנטנות DVB-T

מיועד לקליטת שידורי הטלויזיה החינמיים, מה שנקרא עידן +

כמו שכבר רשמו מעלי אלה אנטנות לקליטת ערוצי לווין, מה שנקרא פיראטי :lol: גם לי בשלושת הרכבים יש כאלה על הגג קולטים יופי ערוץ 2, 10, 11, 99/33 כנסת ישראל, אפילו ספורט 5.

רק לדייק - ה- T מציין Terrestrial - יבשתי. קיים גם שידור DVB-S לוויני של אותם חמשת ערוצים.

:turn-l:
פורסם

ערוץ 5?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

fk פעם שאני רואה את ה RODIUS בא לי להקיא, מי אשכרה מוכן לשבת באוטו הזה בלי שק על הפנים.

ראיתי איזה ערס אחד נוהג ברודיוס התחלתי להיקרע מצחוק הוא תפס פוזה בגלל הגודל שלה.

בואו נראה אם הX6 (אקטיביוס) של סאן יאנג יתפוס פוזה בארץ

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אני לא בטוח שזה שהרכיב את האנטנות טרח בכלל לבדוק למה הן משמשות.

עכשיו בטח הוא "איש בטחון" בערסיאדה השכונתית שלו.

• תוכן חדש...