Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.:-)

לא מזמן פתחתי דף מועדון של פונטיאק טמפסט ושברולט קורסיקה בפייסבוק.

למי שאוהב את הדגם ויש בבעלותו רכב כזה נשמח לראותו בין חברי הדף. בנתיים אנחנו 8 חברים בדף נשמח אם תצטרפו.

http://www.facebook.com/pages/%D7%9E%D7%95%D7%A2%D7%93%D7%95%D7%9F-%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%90%D7%A7-%D7%98%D7%9E%D7%A4%D7%A1%D7%98-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C/142389602454175?ref=hnav&sk=wall

למנהלים מקווה שזה בסדר שפירסמתי פה בפורום את הנושא.

תודה! :wink:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אתה רוצה להגיד לי ש8 אנשים אמיתיים אוהבים את האוטו הזה?

מה יש לאהוב בו?

אני בטוח שאם הוא היה של שכן שלך ולא שלך, לא היית מסתכל עליו בכלל.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

תתפלא לשמוע שאפילו אם לא הייתי בעל הרכב הזה הייתי אוהב אותו.:wink:

יש כאלו שאוהבים פיאט פונטו ויש כאלו אוהבים רכב כזה ואחר אין סיבה מיוחדת לאהבת רכב.

וכן אותם אנשים שרשומים בפייסבוק הם אנשים אמיתים אלא אם אתה חושב שהם עשוים מפלסטיק.

פורסם

אם לאוסטין אלגרו היה/יש מועדון, לכל רכב יכול להיות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שמע, לא רוצה לבאס או משהו, אבל נראה לי שאתם פחות או יותר מהווים את רוב בעלי הרכב הזה בארץ.

בשמנו (92-93) אני זוכר שהיה לדוד שלי קורסיקה. בורדו בחוץ ובפנים - אז חשבתי שזה הרכב הכי שווה בעולם (היום אני חושב שבורדו גם בחוץ וגם בפנים זה מגעיל).

אז בהצלחה.

פורסם

יש לא מעט שברולט קורסיקה בארץ ובודדות מהן טמפסט. פשוט חלק מהם לא מודעים לזה שיש דף בפייסבוק.

או שאין להם גישה לאינטרנט. אני מבטיח לך שיש יותר מ8 רכבים כאלו בכול הארץ.

:wink:

פורסם

אני אוהב את הרכב הזה בגלל חסד ילדות שאני זוכר לו, אני אפילו יודע\זוכר שהדגם עם הספוילר פלסטיק השחור על הבאג'ז הוא עם בקרת שיוט ובלי הוא ללא הבקרה.

אבל כל זה לא מפריע לרכב להיות פשוט גרוע ו\או מלכודת מוות בפני עצמו. בנוסףֿ, לא ברור אם אותם אוהדי פייסבוק אכן אוהדים אותו (למשל בגלל חסד שכזה) או סתם זה מה שיש להם. בקיצור, דף מוזר ביותר.

פורסם

תזמין לדף גם את בעלי השברולט ברטה, יש עוד איזה כמה בודדות על הכביש.

בזמנו כשהיא רק הגיע לארץ, חשבנו שידית הפתיחה שחבויה בתוך קורת B זה אחד הפיצרים המדהימים בעולם! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
סתם מתוך סקרנות, מה אתה אוהב באוטו הזה?

הדגם עם הספוילר בבאגז' הוא עם בקרת שיוט דגם LE.

ולשאלתך,אני אוהב באוטו הזה את המרחב שיש לי וגם הוא די נוח במושבים שלו.

אוהב את המנוע מבחינת הכוח שהוא נותן והכי חשוב האמינות שהוא מפגין אצלי היא יותר מטובה.

חוץ מטיפולים שוטפים ותקלות קטנות שלגיטימיות לרכב שמתקרב לגיל 20 שנה על הכביש.

08-02-09_1004%20(Medium).jpg

פורסם

תפסיקו עם הגישה השלילית הזאת, מה כ"כ נוראי בטמפסט\קורסיקה. אם תלכלכו על קוואליר אני אבין אבל הטמפסט הייתה בזמנו מכונית טובה, מה היה ההיצע בתחילת שנות ה90?

היא מכונית אמינה, מרווחת ועם עיצוב נאה.

beretta01.jpg

haters will hate

פורסם

מדהים כמה רוע יכול להיות באנשים לפעמים,הגיע בחור פתח קבוצה מעניינת למכונית נפלאה לטעמי ואתם מבלבלים את המוח בלי להכיר דבר וחצי דבר לגביי הרכב,

רק לרגע שכחתם שממש במקרה מדובר ברכב אמריקאי אמיתי מצויין (לא עוד דייהולט בתחפושת) חזק,נוח בטירוף ואמין בעל צורה מדהימה שיודע לתת ביטוי אמיתי בשטח לעוצמה שיש בו וגם לשייט בצורה נפלאה על הכביש,אז תפרגנו קצת לא יזיק.

פורסם

לי גם יש סימפטיה למכוניות אמריקאיות אמיתיות של פעם,המושבים הרחבים והרכים בלי כול האורטופדיקה שיש היום,לדעתי בן אדם שקונה רכב,צריך לקנות מה שהוא אוהב,ואם הבחור אוהב את הפונטיאק, אז אין שום סיבה למה לא להקים קבוצה.:-)

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מוזר דווקא שהשוק של רכבי היד 2 של הרכבים המוזכרים פשוט זול מאוד ,

לא האמנתי אבל אפשר לרכוש אחת נוסעת ב 1000 שקלים ועוד עם נתונים לא רעים בכלל (אממ מישהו אמר באגי עם מנוע 3100 :twisted: )

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCartrade.php?CatID=1&SubCatID=8&CarID=592827&Code=c32e2a0746934eedcb1c9a3efaeefdea

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

גם שסקורניצקי פתח את פורום PSI חשבו שזה לא יעבוד,

אמרו שלאנשים שיש 106 ראלי אין אינטרנט.

בהצלחה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...