Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני כנראה שם מדבקה שקופה של נייק על האוטו, וכמובן שאם נרצה למכור את הרכב, אני לא מאמין שזה יוסיף "נקודות זכות" לאוטו.

אז רציתי לדעת האם תהיה בעייה להוריד מדבקות כאלה מהאוטו ומבלי להוריד צבע?ואם כן, דרך מים רותחים רק?

פורסם

כן, אבל זה פתרון קל או שמצריך הרבה עבודה?

בעיקרון יש חלקים ברכב שאיבדו את צבעם ממזמן, אבל אני רוצה לשים את זה על השמשה דווקא ואני פוחד שזה יוריד שם צבע.

פורסם

בדרך כלל המדבקות השקופות לא בעייתיות להסרה, אלא מדבקות הנייר שפשוט מתפרקות לחתיכות קטנות ואי אפשר למשוך אותן החוצה בחתיכה אחת. לא צריכה להיות לך בעיה מיוחדת להסיר את המדבקה שלך - פשוט תהיה סבלני. מקסימום תחמם את האיזור עם פן או עם מטלית טבולה במים חמים. יתכן שישארו לך סימני דבק מהמדבקה - במקרה הזה, מים חמים ו/או קצת אלכוהול יסירו את הסימנים אחרי עבודה יסודית.

פורסם

אכן, אני קיבלתי את הרכב שלי עם מדבקות על השמשה והסתכנתי בהורדה עם מברג ראש פלס, נשאר קצת חחתיכות דבק שאותן הורדתי פשוט עם מבריק חלונות.

אבל השיטה עם המיים החמים והפן עובד הכי יעיל.

• תוכן חדש...