Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשטרה התעוררה - היזהרו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב) מבחינתי עדיף שתחפש שוטרים, מאשר שאמצא את המנוע של ההונדה (בין אם הוא VTEC או לא) שלך עף עליי דרך השמשה הקדמית.

הראש שלך בנוי למנוע כזה?...:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היום בבוקר איילון, 7:00 תא נראת עייפה מיום חמישי קשה, והנתיבים רייקיים לחלוטין אני משייט לי, שיט ניידת בצד ימין עם מצלמה כל שהי, ברקס של אללה יסתור ועוד שניה תאונה, הנה לך למה המהירות גורמת לתאונות :?

קטע מצחיק, היום הייתי אצל גבע, יש בלש שמנסה להתערבב בכל המועדונים במסגר (לא יודע מה הוא באמת מחפש שם) ומתחיל לרחרח על כאלה שמשפרים את הרכב. הוא בא עם 106 ראלי לבנה דור ראשון.

אתה מדבר על האיש הזקן? קוראים לו שי.

מאיפה הבאת את זה שהוא בלש? בדקת או סתם שמועה?

מה שכן,מכר שלי החליף לו גיר,ואחרי כמה חודשים הגיר התחיל לעשות לו בעיות,אז הוא איים על מכר שלי שהוא יפנה למס הכנסה אם הוא לא יחזיר לו חלק מהכסף.

הוא במועדון PSI,אני חושב שהוא גם חבר מועדון.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

האמת שלא יצא לי לראות את הבחור, ראיתי רק את הרכב ויוסי מהמוסך אומר שהוא בלש מהמשטרה שמרחרח שם באיזור המסגר הן במוסכים (מחפש משופרות) והן במועדונים (אל תתפסו אותי במילה כנראה סמים).

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
א) סע כחוק, ואז לא תצטרך לחפש שוטרים.

ב) מבחינתי עדיף שתחפש שוטרים, מאשר שאמצא את המנוע של ההונדה (בין אם הוא VTEC או לא) שלך עף עליי דרך השמשה הקדמית.

אל דאגה שום מנוע V-TEC לא יכנס לך בקסנטיה... מה שכן כמו שנאמר כבר המשטרה לא באמת מחפשת את העבריינים ואת עבירות המהירות, היא מחפשת את הקנסות הקלים והגדלת הקופה, בדיוק במקומות בעייתים שלא מהווים סכנה (ירידה ממהירות מותרת 100 ל 70 ואז מתבאים בסוף עיקול/שיח/ערמת בטון) עזוב אותך שטויות מזמן לא מדובר פה בלנסוע 130 ולפחד לחטוף דוח... זה האזורים שהכביש נותן ותנאי הדרך טובים, כמה פעמים לא קרה לכם שהשלט הורה על 70 אבל נסעתם בפועל על 90/100? אלו האזורים הבעייתים.

פורסם

תן לי את הסמכות ואני מוכן לתעד עבירות של אי שמירת מרחק, נסיעה בשמאל שלא צורך עקיפה (העבירה הכי אנדר-רייטד שקיימת), מעבר באדום, עקיפה מימין ועוד כל מיני עבירות מסכנות חיים.

הייתי גם בכיף מתנדב למתנ״א, הבעיה היא ששולחים אותך לחלוב כסף במקום להצ׳יל חיים. לזה אני לא מוכן.

פורסם
ראית במהלך 3 שנים ההתנדבות שלך, איך נגמר מרדף משטרתי ברכב?

אני ראיתי פעם אחת - זה נגמר בפינוי של נהג מונית פצוע קשה (לא היה לו קשר למרדף).

המונית שלו עמדה ברמזור אדום, כאשר הגנב, שברח מהמשטרה על רכב גנוב, התנגש במונית מאחור במהירות גבוהה.

הגנב נתפס (גם פצוע), הרכב הגנוב נהרס לגמרי.

לדעתך, המרדף היה שווה?

אילו העונש של הפושע היה מצדיק, אז כן. כי כאשר הגנבים יודעים כשהם גונבים מכונית, הם מסכנים את עצמם, הם יחשבו פעמים אם שווה להם לגנוב (וזה לא משנה אם זה מכונית או דבר אחר).

אני הייתי ב-2 מרדפים: מרדף ראשון כשמישהו גנב ג'יפ, האירוע הסתיים כשהג'יפ נמצא בתוך יער. מרף השני נעשה ע"י גם גנב, נסע מהר בכביש 4, ובסוף התהפך בעיכול של כפר סבא. כמובן שהגנב אוזק והלך לטיפול בבית חולים, כי הוא היה פצוע. עכשיו אני שואל אותך, זה היה שווה את זה? הפגיעה העיקרית הייתה של המוכנית הגנובה ושל הגנב.

פורסם
היא לא מכניסה כסף, אבל חוסכת כסף למדינה על ידי מניעה פאסיבית של תאונות דרכים.

אתה באמת מאמין שזה מה שהם חושבים ???

לא נראה לי וזאת כי לפי דבריי חברים קצינים במשטרה אז אגף התנועה זה הגוף הכי ט... במשטרה ולכן הכל נראה כך,

ותאמין לי שיש לי מושג לאור מספר של לקוחות וכן חברים קצינים שזהו המצב שם -לא עובדים עם היגיון אלא עם אגו .

נ.ב

לפני שבועיים היה שבת של בטיחות בפארק בהרצליה,

אילו היית רואה את המתנדבים ,את מי הם מחפשים שיבוא אז היית מבין שלא אני ולא אתה יכולים להיות שם גם אם היינו רוצים (ואני עמדתי לידם בכוונה בכדי לראות האם הם יציעו או יגידו משהו).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...