Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב אני חוזר אני לא מדבר על המכירה הספציפית הזאת שלי אלא כללי .

אני חושב שדווקא מחירונים כמו יד 2 הם חישוב יותר הגיוני החישוב נעשה לפי מכירה בפועל בהתאם להיצע וביקוש ויותר חשוב מזה כמה זמן הרכב היה למכירה ותוך כמה זמן נמכר בפועל .

יוסי

ולמה אתה חושב שמחירונים כמו יד 2 הם יותר הגיוניים? כי הם באים לטובתך.

במקרה של הרכב שלי הם נמוכים ב10K מאשר יצחק לוי אז מי פה הגיוני?

כל אחד עם הפאקים שלו.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שוב אני חוזר אני לא מדבר על המכירה הספציפית הזאת שלי אלא כללי .

אני חושב שדווקא מחירונים כמו יד 2 הם חישוב יותר הגיוני החישוב נעשה לפי מכירה בפועל בהתאם להיצע וביקוש ויותר חשוב מזה כמה זמן הרכב היה למכירה ותוך כמה זמן נמכר בפועל .

יוסי

ולמה אתה חושב שמחירונים כמו יד 2 הם יותר הגיוניים? כי הם באים לטובתך.

במקרה של הרכב שלי הם נמוכים ב10K מאשר יצחק לוי אז מי פה הגיוני?

כל אחד עם הפאקים שלו.

בכלל לא !

בגלל שליד 2 לדוגמה יש נתונים כמו כמה זמן הרכב מוצע למכירה וכמה פעמים אנשים פתחו את המודעה והתעניינו ברכב ,נכון שבסוף שרכב נמכר יש מלא אנשים שמציבים מחיר גבוהה יותר ולא הגיוניים אבל עדיין זה הרבה נתונים שאין ללוי יצחק .

יוסי

פורסם

אולי פיספסת את ההודעה של Sameer_tuning אז תקרא אותה שוב, וזה רק על קצה המזלג ממה שלקוי בשיטת המחירון הזאת

אני לא צריך להסביר לך למה.

שלא תבין אותי לא נכון אני גם לא בעד יצחק לוי ואני לא מבין את האנשים שאומרים השוק חופשי תמכור בכמה שבא לך, הרי אתה באמת יכול לפרסם בכמה שבא לך אבל נקודת ההשוואה של כולם היא המחירון הזה ומה שיש להתמקח הוא קצת למעלה או למטה אבל סביב המחירון הזה, אז אי אפשר לבוא ולהגיד שאנחנו יכולים לעשות מה שבא לנו ולא להתנהל מולו, וזה שרכבים נמכרים יחסית מתחת למחירון שלו לרוב זה לא אומר שלא עוקבים אחריו, שוב אותו סיבוב של הגלגל מצבן של רוב המכוניות הוא לא משהו ועוד פעם מתחילים מנוקדת המוצא (מחירון יצחק לוי) ומשם יורדים כמה שצריך בעקבות הליקויים, אין כאן שום התעלמות מהמחירון.

דבר אחרון, אני כלל לא חושב שהבעיה המרכזית שלנו בשוק הרכב יד שנייה היא המחירון של יצחק לוי, הבעיה המרכזית היא כל חברות הליסינג שמפוצצות את השוק ברכבים משנתונים יחסית גבוהים במחירים על הרצפה וככה אף אחד לא ישלם על רכב שנת 2004 30-40 (וזה עוד הזולות יחסית) כשאפשר לקחת מאזדה 3 שנת 2008 ב50 אלף.

נכון זה מפתה אבל אנשים לאט לאט נותנים יד ברצח שוק היד השנייה הפרטית לרכב ואף אחד לא עושה כלום בנידון פשוט כובלים את עצמנו למגרשי הליסינג והטרייד אין.

פורסם

זה לא אומר שהמחיר של הרכב של סמיר קפץ ל40K רק כי הוא מחק ורשם כל פעם שזה המחיר בו הוא מכר. הם לא מפגרים.

לפי בחינות שאני עשיתי, יד2, גם אם גבוה יותר וגם אם נמוך יותר, משקף נכון יותר את המחיר שבסופו של דבר הרכב ימכר!

משכנתא זה קל

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...