Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דוקא לא חושב שמחירון יד 2 ריאלי ( לפחות במקרה הספציפי שלי כקונה)

לדוגמא מאזדה 6 2008 פרימיום (מנוע 2.5) שווה לפי לוי יצחק 116500 וגם מבוטחת לפי המחיר הזה בחברות הביטוח.

אבל המוכרים המשוגעים רוצים בסביבות 130000 אבל מודים שאף אחד לא בא אפילו לראות במחיר כזה.

אני מוכן להיות פרייאר ולשם מחירון לוי יצחק על רכב כזה בידיעה שאם הוא חלילה יגנב או יהפוך לטוטל לוסט יום אחרי הקניה אני אקבל אותו מחירון מחברת הביטוח אבל לא נראה לי הגיוני לשלם עוד 15 אלף מעל המחירון.

אני עוקב לא מעט על ההתנהלות של שוק המאזדה 6.

מכוניות פרטיות שזהות לדגמי הליסינג נשחטות במחירון.

מכוניות פרטיות ברמות הגימור הגבוהות יותר פשוט לא נמכרות ואנשים אפילו לא באים לראות. המוכרים אומרים בערך הכל בטלפון על מנת שתבוא לראות וכשאתה מגיע אתה רואה רכב חבוט מלא שריטות ושיפשופים למרות שכששאלת על מצבו נאמר לך שהרכב במצך מושלם.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הוא לא סתם מאכר, הוא שמאי שהצליח לבסס שוק שלם על השמאות שלו ועל זה מגיע לו כבוד.

במשך השנים היו לא מעט נסיונות לקרוא תיגר על ההגמוניה שלו, איש עד היום לא הצליח.

עם כל הכבוד ואין יותר מידי,זה לא אומר שום דבר לאף אחד,הוא חושב שהוא מונופול ושאף אחד לא יכול עליו הוא טועה,

גם חברות הסלולר חשבו שהם מונופול פעם עד שמישהו הגיע נתן להם מכה ודרש שיפעלו למען הציבור ולא יגנבו ממנו.

פורסם
אני מאמין שאם היינו מתעקשים היינו מקבלים יותר וזה לא העניין ,שקונה בא לקנות הוא בא עם מחירון של לוי יצחק ולא משנה מה,

ואני להבדיל, שמבין לא מעט במכירות, יכול לספר לך שהקונים הלהוטים ביותר הם הראשונים שמגיעים והם אלה שמוכנים לשלם את המחיר הטוב ביותר.

יותר ממה שקיבלתם לא הייתם מקבלים, אם הקונה הזה היה הולך אז היום הייתם מצטערים על ההזדמנות שהוחמצה וסביר להניח שהרכב שלכם היה מתחיל "להישרף" בשוק.

עם כל הכבוד ואין יותר מידי,זה לא אומר שום דבר לאף אחד,הוא חושב שהוא מונופול ושאף אחד לא יכול עליו הוא טועה,

גם חברות הסלולר חשבו שהם מונופול פעם עד שמישהו הגיע נתן להם מכה ודרש שיפעלו למען הציבור ולא יגנבו ממנו.

יתכן שהמחירים שלו מייצגים את השוק ואולי לא - זו איננה הנקודה.

הנקודה היא שהאדם הזה הצליח לשלוט בשוק שמאות הרכב במשך עשרות שנים, לא מעט אחרים ניסו ונכשלו.

חברים - על זה מגיע לו כבוד.

פורסם
ואני להבדיל, שמבין לא מעט במכירות, יכול לספר לך שהקונים הלהוטים ביותר הם הראשונים שמגיעים והם אלה שמוכנים לשלם את המחיר הטוב ביותר.

יותר ממה שקיבלתם לא הייתם מקבלים, אם הקונה הזה היה הולך אז היום הייתם מצטערים על ההזדמנות שהוחמצה וסביר להניח שהרכב שלכם היה מתחיל "להישרף" בשוק.

.

לא מאמין שרכב חדש עם שקיות עדיין על המושבים יישרף בשוק ,אבל זה לא העניין העניין הוא שאדם אחד מחזיק ביד

את כל הכוח של ערך המכוניות שלנו ,אני גם לא יודע אם יש פיקוח מצד גוף ממשלתי על הנושא כי זה נראה שלא .

יוסי

פורסם

יוסי היקר, זכותך לפרסם מחירון רכב שיקרא "מחירון יוסי" ובו תוכל לקבוע את מחיר המחירון של כל המכוניות בארץ כראות עינייך.

מדינת ישראל לא יכולה ולא אמורה להתערב בנושא - זהו שוק חופשי, ואם אף אחד לא רוצה לפרסם מחירון, למי אפשר לבוא בטענות ?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לא מאמין שרכב חדש עם שקיות עדיין על המושבים יישרף בשוק ,אבל זה לא העניין העניין הוא שאדם אחד מחזיק ביד

את כל הכוח של ערך המכוניות שלנו ,אני גם לא יודע אם יש פיקוח מצד גוף ממשלתי על הנושא כי זה נראה שלא .

יוסי

איך אחרי כל השרשור הזה עדיין לא הבנת, שהשוק קובע את מחיר הרכב ולא לוי יצחק. ולראיה רוב העסקאות בשוק נמכרות מתחת למחיר המחירון, מה שאומר שאם לוי יצחק רוצה שהמחירון שלו ישקף את המציאות הוא צריך לחתוך את המחירים עוד יותר.

במקרה הספציפי שלך אתה צריך להגיד תודה שמכרתם את הרכב מעל למחירון, לרוב האנשים שמנסים למכור רכב פרטי משנתונים חדשים אין היום כזה מזל, פרט למספר דגמים נדירים ומבוקשים במיוחד.

פורסם
איך אחרי כל השרשור הזה עדיין לא הבנת, שהשוק קובע את מחיר הרכב ולא לוי יצחק. ולראיה רוב העסקאות בשוק נמכרות מתחת למחיר המחירון, מה שאומר שאם לוי יצחק רוצה שהמחירון שלו ישקף את המציאות הוא צריך לחתוך את המחירים עוד יותר.

לפי מה שאתה מציין זה גלגל שלא יעצור ,כל פעם שהוא יוריד מחיר הקונה ידרוש לשלם פחות וחוזר חלילה ,

וכך לעולם המחירון לא ישקף את המציאות אז מה הטעם ?

יוסי

פורסם

אני חושב שדווקא מחירונים כמו יד 2 הם חישוב יותר הגיוני החישוב נעשה לפי מכירה בפועל בהתאם להיצע וביקוש ויותר חשוב מזה כמה זמן הרכב היה למכירה ותוך כמה זמן נמכר בפועל .

יוסי

מחירון יד 2 לא ריאלי בכלל. כשרציתי למכור את הרכב שלי, המחירון שלו היה 16K לפי יד 2. פירסמתי את המודעה ומחקתי אותה קרוב ל 10 פעמים בשביל להגיע לשאלה בכמה מכרתי. והייתי זורק להם מספרים מעל 40K רק בשביל שמחירון יד 2 יעלה.

שונא גזענים !.

פורסם
יוסי היקר, זכותך לפרסם מחירון רכב שיקרא "מחירון יוסי" ובו תוכל לקבוע את מחיר המחירון של כל המכוניות בארץ כראות עינייך.

מדינת ישראל לא יכולה ולא אמורה להתערב בנושא - זהו שוק חופשי, ואם אף אחד לא רוצה לפרסם מחירון, למי אפשר לבוא בטענות ?

מדינת ישראל קובעת את מחיר הביצים, חלב, לחם אחיד, דלק, חשמל, תחבורה ציבורית, וכדומה. שוק ההון מבוקר ויש הטוענים שלא מספיק, למה ששוק הרכב יהיה שונה?

זה לא שוק חופשי, אף פעם לא היה, השוק הוא מבוקר ותחת פיקוח, ורכב שמחירו הרשמי משפיע ישירות על סכום הביטוח שלו, וסכום ההלוואה שניתנת עליו, שזה בנקים וחברות ביטוח שניים מהתחומים הכי מפוקחים שיש, זה דבר לא לגמרי מובן מאליו שאין עליו פיקוח.

אני לא חושב שצריך לפקח על מחירון הרכב, אני אחד מהאנשים שמאמין שמחירון רוב הרכבים יד שניה גבוה ממה שצריך להיות, בניגוד לדעה הרווחת בשרשור, אבל הבעיה לא טריוויאלית וטענות יש לכאן או לכאן.

פורסם
לפי מה שאתה מציין זה גלגל שלא יעצור ,כל פעם שהוא יוריד מחיר הקונה ידרוש לשלם פחות וחוזר חלילה ,

וכך לעולם המחירון לא ישקף את המציאות אז מה הטעם ?

יוסי

זה לא עובד ככה, הרצון ברכב חדש תלוי בגול ההוצאה, אם מחיר הרכב יתאפס 3 שנים אנשים לא יחדשו ולא יהיה היצע יד שניה בשוק, זה שיווי משקל, ואם אנשים מוכרים מתחת למחירון אז יש לאן לרדת.

פורסם

אמי ניסתה במשך חודשיים למכור את הרכב שלה(מאזדה 3 שנת 2008),במהלך החודשיים האלה הרכב הפסיד מערכו על פי המחירון הלא הגיוני של יצחק לוי לא פחות מ12 אלף שקל(!!!)

פורסם
מחירון יד 2 לא ריאלי בכלל. כשרציתי למכור את הרכב שלי, המחירון שלו היה 16K לפי יד 2. פירסמתי את המודעה ומחקתי אותה קרוב ל 10 פעמים בשביל להגיע לשאלה בכמה מכרתי. והייתי זורק להם מספרים מעל 40K רק בשביל שמחירון יד 2 יעלה.

השיטה שבה השתמשת מראה בדיוק למה מחירון יד 2 לא ממש שווה.

בן אדם שמכר מתחת למחירון יכול לזרוק ליד 2 כשהם מתקשרים איזה מחיר שבא לו וחלק מהנתונים האלו קובעים את המחירון

פורסם
אמי ניסתה במשך חודשיים למכור את הרכב שלה(מאזדה 3 שנת 2008),במהלך החודשיים האלה הרכב הפסיד מערכו על פי המחירון הלא הגיוני של יצחק לוי לא פחות מ12 אלף שקל(!!!)

זה סופר הגיוני.

בהנחה שלא מכרתם לימון חמוץ אלא רכב ממוצע לשנתון, עצם העובדה שלא מכרתם את הרכב בתחילת הדרך, מראה שבנקודת הזמן הזו המחיר שלו היה גבוה והוא לא היה אטרקטיבי מספיק.

משמע - המחירון היה צריך לרדת והוא אכן ירד.

פורסם

ברור! זה הרכב הכי נפוץ בליסינג והמחירון שלו מראש נועד לשמור על חברות הליסינג.

emotion of motion

פורסם

dorki,אתה צודק לגמרי.

זה לא משנה אם מדובר ברכבים, מחשבים, בתים, או ספרים.

ברגע שמחיר של מוצר מסויים גבוה מערכו האמיתי, המוצר לא ימכר,

וכדי למכור אותו יש להוריד ממחירו.

לפותח השרשור, יצא לכם ירידה קצת יותר גבוהה מבדרך כלל, אבל בסופו של דבר הרכב נמכר לפי ערכו האמיתי, לא לפי המחירון,

מה שמוכיח שהמחירון הוא המלצה.

תמיד מכרתי מעל המחירון כי הרכבים שלי היו שווים את זה.

קונה חכם יעדיף לשלם יותר על רכב ששווה את זה.

קונה טיפש יקנה בזול.

תנחש מי משלם יותר בסופו של דבר?

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

• תוכן חדש...