Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכבים של אלביט, איזו נוסטלגיה.

זו הייתה ה "כמעט תאונה" הראשונה שלי, בשבוע הראשון מיד אחרי שקניתי את הרכב הראשון שלי. מסתבר שעל קורולה לבנה לאור אדום אין השפעה.

לצערי את מספר הרישוי לא הצלחתי לראות....

moshiko20- אל תיעלב. לא אומרים שכל אחד ואחד מעובדי אלביט דרעק של נהג, אבל כמו שאתה רואה ממספר לא קטן של פוסטים בת'רד הזה, יש פה מגמה חזקה מאוד, והיא לא חיובית ממש.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בסדר גמור, מקבל את העובדה שרוב נהגי אלביט נוהגים בפראות, אבל לא כולם.

מנקודת מבטי זה פשוט נראה לי אבסורד כי אני לא נתקל בתופעות האלה, אני אומר את זה

באובייקטיביות ולא כנהג ברכב אלביט.

פורסם

לא מזמן גם ראיתי טויוטה אוריס של אלביט ? האם היא גם נכנסת עכשיו לצי המכוניות של אלביט לצד הקורולה ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

לא מזמן חזרתי לעבודתי מלפני 4 שנים כמתדלק בעקבות התחלת לימודים וכנראה שהתנהגות הכביש שאתם מתארים מלווה את עובדי אלביט כאורח חיים, אחד אחרי השני פשוט לא מסוגלים לתדלק לעצמם את הרכב (שכידוע זה דלקן ורק צריך להכניס את המשאבה לרכב וללחוץ) מתעצבים שמ10 בלילה אין שירות מלא ובאים להתלונן.. אבל לתדלק חס וחלילה, עוזבים את התחנה ומחפשים אחת עם שירות מלא.:shock:

לא להאמין שיש דברים כאלו.:roll:

פורסם
לא מזמן גם ראיתי טויוטה אוריס של אלביט ? האם היא גם נכנסת עכשיו לצי המכוניות של אלביט לצד הקורולה ?
אכן, אני ראיתי טויוטה אוריס הייבריד (לבנה, כמובן) של אלביט.
פורסם

האם כל עובד אלביט מקבל רכב ? או שזה רק הבחירים ?

איזה רכבים מקבלים עובדים פשוטים ואיזה רכבים מקבלים הבכירים יותר ?

פורסם

ראיתי קאמרי אז אני מניח שזה של בכירים יחסית.

הקורולות זה הרגיל ,מאזדות 5 זה אולי למי שיש הרבה ילדים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אז הI30 הוא התחלופה לקורולה 2008 רובוטי ? אבל הבנתי שכאשר נחתה לפה הקורולה אוטומטית עם 4 הילוכים אז אלביט החליטו לרכוש אותה , אם איני טועה מודל 2009 (אותה צורה כמו 2008 רק עם גיר אוטומטי) וגם עכשיו יצא לי לראות את מודל 2010 אצל אנשי אלביט עם המתיחת פנים

האם למישהו פה יש תמונות של רכבים של אלביט שיכול להעלות ?

פורסם

חבל שאתם קופצים על הודעות במקום לקרוא.

אני יודע שלא כל עובד זכאי לקבל רכב, אבל אני לא יודע מאיזה דרג מקבלים.

אבא שלי 20 שנה בערך עובד באלביט והיה יכול לבחור בין הקורולה I30 ומזדאה 3,2. (לפני שנה וקצת).

את האוריס באמת שכחתי לציין, אני גם ראיתי אותה חונה לראשונה לפני חודש בערך אני לא יודע

מי זכאי לקבל אותה.

ושום רכב הוא לא תחליף לרכב אחר, יש בחירה וזהו, רובוטי , לא רובוטי.

כמו שאמרתי הבכירים מקבלים B4 ,קאמרי.

משפחות מרובות ילדים I30CW או מאזדה 5.

sfargol, למה אתה צריך תמונות? זה פשוט אותו רכב רק עם כיתוב בצד- אלביט.

פורסם

אחי עובד באלביט, יש לו טויוטה קורולה לבנה 2008 גיר רובוטי. דווקא מסתדר איתו לא רע. רכב משעמם לחלוטין, מערכת סראונד תת רמה, נוחות מוטלת בספק כי לא נסעתי איתו נסיעה ארוכה אך דווקא לא נשבר לי הגב והוא קיבל את הדגם עם הארבעה חלונות חשמל. לו ממש לא אכפת מהאוטו העיקר נקודה א' לב'. ושיהיה מקום לסל קל, עגלה וכו'..

ולגבי ההכללות:

1. כן, יש לו דלקן והוא לא מוכן לצאת בשביל לתדלק. הוא תמיד שם פול ביום.

2. לא, הוא נוהג בסדר גמור. בכביש מהיר הוא תמיד נצמד אבל מלבד כך הוא נוסע רגוע לגמרי.

3. כן, רובם חנונים :wink:

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

השרשור הזה הדהים אותי,

בתור תושב חיפה אני חייב להסכים שנהגי אלביט עולים לי על העצבים,

הם ממש לא יודעים לנהוג(אלא אם כן אני כל יום נתקל באותו נהג ואני בספק).

כמו שצוין פה הם עושים מה שבא להם, נוסעים 20 במקום 70 או לחילופין 120 במקום 70 כשבדר"כ

שני המיקרים מלווים בפראות.

היום:

New Seat Leon 1.8 FR 5 door

בעבר:

Scirocco TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...