Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם באמת כזה קל לפרוץ רכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בעבודה בבית קפה שאני עובד בו היינו צריכים להביא משהו מהמחסן אבל אחד העובדים לקח את המפתח איתו הביתה בטעות.

אז אחד הטבחים שהוא כמובן "בן דוד" נשלח למשימה של לפרוץ את המנעול ולשים אחד אחר..

הייתי צריך משהו מהמחסן אז הלכתי איתו..

עזבו את זה שהוא הוציא צרור של מפתחות שפותח כל מיני סוגים של מנעולים, הוא גם כל הדרך התחיל לחפור ולהסביר לי איך הוא יכול תוך חצי שעה לגנוב את רוב הרכבים בחניון שעברנו בו..

והוא גם דיבר על חבר שלו ש"מומחה לזה"..

הוא פשוט הסביר לי שלא צריך שום דבר חוץ מ 4 שניות שהוא פורץ את מכסה המנוע, מבטל את האזעקה מניע את הרכב וסע לשלום.

המסקנות שלי הן:

א) אני חושב שלא רחוק היום ובעל המקום שלנו יצטער על כך שהוא העסיק אותו

ב) שאין כיום אמצעי הגנה יעיל נגד גניבת רכב.

2017 Citroen C3 Shine

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש הבדל בין להגיד לבין לעשות, יכול להיות שלפני העבודה הוא צפה ב"עקיצה בשישים שניות" וסתם מזבל במח.

חוץ מזה, מנעול צילינדר מסריח של 30 ש"ח, מניסיון מהצבא, כל ליצן עם קצת סבלנות יכול לפרוץ עם מפתח דומה.

ברכב אפשר לנתק ולקחת את הכבל שהולך מהכויל למפלג ואז גם אם הוא פתח מכסה מנוע הוא לא יכול להניע, אלא אם הוא בא מוכן עם כבל.

להתקין מתג במקום נסתר שמבטל את הסטרטר.

לסנדל את הרכב.

לפרק את ההגה.

לקשור אותו בשרשרת לעמוד.

אבל בעיקרון את כל השיטות אפשר לעקוף.

בכל אופן, אני מאחל לאדם כזה שמשתמש ב"כישרון" שלו לדברים כאלה, בן דוד או לא בן דוד, שיזכה לחיים ארוכים של סבל וצער.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני יכול להגיד בוודאות, שלפני מספר שנים ניסו לפרוץ לשני רכבי פורד של שכן שלי (פוקוס קונקט) ורק בזכות המנעול שיש במכסה המנוע, שני הרכבים לא נגנבו (אך תא הנוסעים כן נפרץ והרכבים נמצאו 20 מטר מהבית). מה שכן, בשני הרכבים היה צריך להחליף את מכסה המנוע בשל הנסיון לפתוח את אותו המנעול.

חוץ מזה שבמחקר אחרון שנעשה בארה"ב, זיהו שישנה ירידה גדולה באחוז הרכבים החדשים שנגנבים וזאת בעיקר בשל אמצעי המיגון. תכלס, את רוב הרכבים כיום גונבים כאשר לגנבים יש את המפתחות של הרכב.

פורסם

יש הבדל מהותי בין לפרוץ לרכב ללהניע רכב ללא מפתח.

אני פותח כל רכב, מסוויפט לקורבט בפחות מדקה ובשקט מופתי בלי לעשות שום נזק לרכב, בלי כלים חדים, בלי מפתחות מיוחדים ובלי להשאיר אחרי סימנים.

להניע רכב זה כבר סיפור אחר.

haters will hate

פורסם
יש הבדל מהותי בין לפרוץ לרכב ללהניע רכב ללא מפתח.

אני פותח כל רכב, מסוויפט לקורבט בפחות מדקה ובשקט מופתי בלי לעשות שום נזק לרכב, בלי כלים חדים, בלי מפתחות מיוחדים ובלי להשאיר אחרי סימנים.

להניע רכב זה כבר סיפור אחר.

אם אני לא טועה אתה גר בחו''ל? ושם יותר נפוץ העיניין של הלאקסמיטים..עבדתי בזה

תוך דקה פותח כל אוטו.להניע סיפור אחר.

אם ירצו לגנוב גם אם תישן בתוך האוטו יגנבו אותו ויזרקו אותך בדרך!

בישביל זה יש מקיף!

:)
פורסם

אתה לא רוצה לדעת באיזה מהירות פורצים היום רכבים.

פחות מ5 דקות !

ואני אומר את זה לאחר שראיתי רכב שנגנב ממול לבית.

עד שהספקתי לרדת למטה הרכב היה בסוף הרחוב.

הגיע צוות של שני אנשים [אחד ברכב ואחד פורץ].

זה שפורץ הגיע עם בקבוק קנקל חתוך למעלה ומלא במים,

הם פתחו את מכסה המנוע עם מברג בכח, תלשו את האזעקה והטביעו אותה בבקבוק.

שלפו החוצה את מחשב הרכב בפחות מ20 שניות וחיברו מחשב שהביאו איתם.

מפה לא ראיתי כי כבר הייתי בחדר מדרגות בדרך למטה.

בקיצור הלנד רובר טסה במורד הרחוב ,

אני מאמין שרכבים פשוטים יותר הם גונבים בפחות מדקה [את האימובלייזר שלי החשמלאי שלי מצא וניתק בפחות מ-3 וזאת לאחר שחשף את החוטים ועטף את החוטים באיזולירבנד].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
...

לקשור אותו בשרשרת לעמוד.

...

זה לא יעזור הרבה. הנה סירטון מוכר בעולם האופנועים:

http://www.youtube.com/watch?v=Cpf35C7wu6Q דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

באופן כללי השיטה אומרת - תדאג שהאופנוע\רכב שלך יהיה מוגן יותר מאלו שלידו, ככה הגנב ידלג על שלך ויגנוב אחד אחר (אלא אם שלך סומן ואז שום דבר לא יעזור).

פורסם
אם אני לא טועה אתה גר בחו''ל? ושם יותר נפוץ העיניין של הלאקסמיטים..עבדתי בזה

תוך דקה פותח כל אוטו.להניע סיפור אחר.

אם ירצו לגנוב גם אם תישן בתוך האוטו יגנבו אותו ויזרקו אותך בדרך!

בישביל זה יש מקיף!

כן אני גם לוקסמית מורשה :)

פותח רכב עם כריות, הדרך הקלה והבטוחה ביותר.

haters will hate

פורסם

פתיחות וכריות הולך טוב ביחד.

האמצעי הכי טוב נגד גניבות זה לקנות אוטו שאף אחד לא ירצה לגנוב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...