Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

תוך כדי עיון בעיתוני סוף השבוע, צדה את עיניי פרסומת (אני ראיתי אותה בגב עיתון "מגזין ממון" של הסופ"ש).

בדבר מבצע על סקודה פאביה, ידנית, עם מנוע 1.4MPI מאובזרת. במחיר של 84,900K.

להתרשמותכם, צרפתי צילום של המודעה, סליחה על האיכות, צולם מהסלולרי :oops:

האיבזור כולל: חישוקי מגנזיום "16, גג לבן\כסף, גג שמש מקורי, 6 כ"א, פנסי ערפל קדמיים, בקרת אקלים דיגיטאלית, ניטור לחץ אוויר בצמיגים, הגה 3 צלעות (משולש? :)), משענת יד קדמית ועוד. עוד ראיתי באותיות הקטנות רשום בדבר מיגון הרכב: איתורן SAVE מתנה. תוקף המבצע 31.7.11.

אשמח לשמוע את דעתכם.

פאביה.jpg

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום רב!

תוך כדי עיון בעיתוני סוף השבוע, צדה את עיניי פרסומת (אני ראיתי אותה בגב עיתון "מגזין ממון" של הסופ"ש).

בדבר מבצע על סקודה פאביה, ידנית, עם מנוע 1.4MPI מאובזרת. במחיר של 84,900K.

להתרשמותכם, צרפתי צילום של המודעה, סליחה על האיכות, צולם מהסלולרי :oops:

האיבזור כולל: חישוקי מגנזיום "16, גג לבן\כסף, גג שמש מקורי, 6 כ"א, פנסי ערפל קדמיים, בקרת אקלים דיגיטאלית, ניטור לחץ אוויר בצמיגים, הגה 3 צלעות (משולש? :)), משענת יד קדמית ועוד. עוד ראיתי באותיות הקטנות רשום בדבר מיגון הרכב: איתורן SAVE מתנה. תוקף המבצע 31.7.11.

אשמח לשמוע את דעתכם.

רמת גימור פה זהה לרמת גימור של ה TSI ידנית ב 98K (פרט לגג שמש שיש פה ואין שם), ממש מוזר שהמחיר מחירון של שניהן זהה.

בכל מקרה, המנוע הזה חלש יותר (בצורה מורגשת) מה TSI, כמו כן הוא גם חסכוני פחות...

אם עוצמת המנוע/חסכון שלו/חדשנות של המנוע זה משהו שמשנה לך פחות אז העיסקה שווה ביותר.

לדעתי תעשה נסיעת מבחן, ועל ה TSI המקבילה שלה ברמת האיבזור, או על TSI אמביאנט (הפחות מאובזרת) עם 86 כ"ס + DSG, ותראה את השוני בעצמך.

פורסם
רמת גימור פה זהה לרמת גימור של ה TSI ידנית ב 98K (פרט לגג שמש שיש פה ואין שם), ממש מוזר שהמחיר מחירון של שניהן זהה.

בכל מקרה, המנוע הזה חלש יותר (בצורה מורגשת) מה TSI, כמו כן הוא גם חסכוני פחות...

אם עוצמת המנוע/חסכון שלו/חדשנות של המנוע זה משהו שמשנה לך פחות אז העיסקה שווה ביותר.

לדעתי תעשה נסיעת מבחן, ועל ה TSI המקבילה שלה ברמת האיבזור, או על TSI אמביאנט (הפחות מאובזרת) עם 86 כ"ס + DSG, ותראה את השוני בעצמך.

האמת, מצטער שזה לא הובן בהודעתי המקורית, אך אני לא מעוניין לרכוש את הרכב :oops: לא שהייתי כאמור מתנגד (למרות העדפתי הברורה לתוצרת צרפת עם דגש על קונצרן PSA).

פרסמתי את ההודעה יותר כשירות לפורום וכדי לשמוע את דעת הקוראים בו על המבצע באופן כללי :-)

פורסם

דווקא מבדיקות שאני עשיתי אנשים מקבלים מהמנוע הזה 1:14 משולב שזה יותר טוב ממה שאנשים סיפרו על המנוע החדש.

וגם הבנתי מאנשים שיש להם את האוטו שאין בעיה בסחיבה. אני יודעת כי התלבטתי אם לקנות אותו

פורסם

קודם כל, תודה! הזמנתי את הרכב לפני שבועיים, ושילמתי כ-90,000 כולל מיסים. הרכב מגיע רק בעוד חודש, כך שעכשיו שאני יודע על המבצע, אני מתכוון לדרוש את ההפרש (שממילא עוד לא שילמתי).

לגבי החלון שמש, בחברה טוענים שזה מגיע מקורי, אבל לכו תדעו אם להאמין או לא...

פורסם
אין DSG בשילוב עם TSI86 - לה תיבה ידנית בלבד.

צודק, טעות שלי

דווקא מבדיקות שאני עשיתי אנשים מקבלים מהמנוע הזה 1:14 משולב שזה יותר טוב ממה שאנשים סיפרו על המנוע החדש.

וגם הבנתי מאנשים שיש להם את האוטו שאין בעיה בסחיבה. אני יודעת כי התלבטתי אם לקנות אותו

עם רכב שהמנוע בו עדיין לא "נפתח" יוצא לי 1:15.5-16 במשולב...

מקווה שזה עוד ישתפר

פורסם

עם רכב שהמנוע בו עדיין לא "נפתח" יוצא לי 1:15.5-16 במשולב...

מקווה שזה עוד ישתפר

נשמע מעולה. טוב זה גם תלוי אם הרוב בינעירוני או עירוני מן הסתם

פורסם
קודם כל, תודה! הזמנתי את הרכב לפני שבועיים, ושילמתי כ-90,000 כולל מיסים. הרכב מגיע רק בעוד חודש, כך שעכשיו שאני יודע על המבצע, אני מתכוון לדרוש את ההפרש (שממילא עוד לא שילמתי).

לגבי החלון שמש, בחברה טוענים שזה מגיע מקורי, אבל לכו תדעו אם להאמין או לא...

אם לא עברו 14 יום מיום ביצוע ההזמנה, אתה יכול לבטל לפי חוק בקנס של 100 ש"ח, קלף מיקוח טוב, אני השתמשתי בו.

במידה וכן עברו, אז הם יכולים לעשות לך קצת שרירים.

פורסם
אם לא עברו 14 יום מיום ביצוע ההזמנה, אתה יכול לבטל לפי חוק בקנס של 100 ש"ח, קלף מיקוח טוב, אני השתמשתי בו.

הסאנרוף ב-1.4. "ספורט" הינו מקורי מצ'יכיה. ממש לא התקנה מקומית...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

נהוג במקרים כאלה להפריש מתוך החיסכון שלך 10% צדקה למען עניי הפורום.:wink:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
נשמע מעולה. טוב זה גם תלוי אם הרוב בינעירוני או עירוני מן הסתם

לדוגמא : נסיעה אחת ת"א - ב"ש הלוך חזור + 200-250 ק"מ באיזור גושדן יוצא 1:15.6

פורסם

עברו שלושה שבועות. בכל אופן, לדעתי החוק אומר שעד שהרכב לא נרשם על שמי, אני יכול לבטל.

• תוכן חדש...