Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב מהנה (בכיוון אבארט, גולייטה ולא פורש) באיטליה.

loty
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים.

אני טס עם זוגתי לאיטליה ומונציה אני מעוניין להשכיר רכב קצת יותר מהנה מהפנדה\פונטו ל 3-4 ימים ולהדרים. אני מתכוון לסיים ברומא ולהחזיר שם את הרכב. יש אפשרות להשכיר מורונה אם בונציה זה בעייתי (מה שאני מחפש).

אשמח להצעות, הכוונות והמלצות מבעלי ניסיון וידע בעניין, בעיקר עזרה קונקרטית כמו טלפונים, מייל, אנשי קשר וכדומה.

ד"א גם פיאט 500 1.4 באה בחשבון וזו דוגמא למגוון האפשרויות שיכולות לבוא בחשבון ממיני ספורט, אברט למיניהם, גולייטה, מיטו החזקה יותר, כך שנראה לי שאני נשאר בגדר המושג והסביר במחיר.

תודה מראש,

לוטן.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תהייה בטוח שגם זה נבדק והבקשה באתר היא חלק מהחיפוש, כאשר כאן אני מעוניין למצוא כאלו עם ניסיון בעניין.

תודה בכל אופן ואשמח לעוד אפשרויות והצעות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב אז ההיתלבטות היא כזו:

לאחר שקשה מאוד להזמין ולשריין הזמהנ של רכב ספורטיבי (וכידוע בכלל של רכבים מהשכרה)אני מתלבט בין שני קטגוריות (מחירים די זהים) בגלל ההיצע בכל קטגוריה של רכבים שיכולים ליפול אצלי.

קטגורייה C רכבים קטנים אך יש בהם כאלו מעניינים לצד הפונטו איבו או הקליאו (אני מקווה מאוד שלא אלו) אפשר לקבל את המיטו דיזל, הסיטרואן DS3 HDI, והA1 דיזל.

ואילו בקטגורייה D אני יכול לקבל לצד הפוקוס המשעממת את ה147 JTD 1.9 הנהדרת אך גם הכנראה ישנה ושחוטה, את הבראבו 1.4 בנזין (לפי הסוכן אין את הדיזל- מוזר) או את הגולף TDI שאני פחות רוצה.

עכשיו לעניין עצמו: מה לדעתכם עדיף מהרשימה? מהנה יותר? אנחנו זוג כך שהגודל לא חשוב (הסוכן יבקש רכב לשיריון אבל אין שום ביטחון שזה ישוריין), כמו כן בגלל חבר מועדון אוויס יש לי סיכוי להיות משודרג לקטגורייה גבוהה יותר לכן ההתלבטות היא גם אם להזמין מC (שיותר ייקרה- מוזר) ולא מD שאז השידרוג הוא לסטיישנים למינהם.

כמו כן אני מעדיף את הדיזל שיתן לי הנאה מספקת וחיסכון.

החברה היא כאמור "אויס" ואני אוסף את הרכב מוונציה (יש למישהו ניסיון?) והעלות בהשוואה לחברות אחרות עם 5% הנחת מועדון די זהה ואפילו לעיתים נמוכה. (ההצעה היא 204 או 198 יורו כולל ביטול השתתפות וכולל הכל כך שאם למישהו יש הצעה אחרת אשמח לדעת ממנה).

תודה מראש על הסבלנות והעזרה,

לוטן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אויס אותי איכזבו בעבר, ובגדול.

אישתי אירגנה לי טיול הפתעה לאיטליה לרגל יום ההולדת.

כחובב איטלקיות היא תיאמה באויס אלפא 159.

הגענו לסוכנות ומה חיכה לנו? לגונה דיזל.

יופי של אוטו, באמת. אבל ממש לא מתאים לטיול מוטורי באיטליה.

אפילו הסתכלתי על 147 כי התעקשתי על אלפא, אבל היא היתה שחוטה והרנו חדשה, אז נכנעתי.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...