Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים חברי הפורום..

התייעצות קלה לגבי מקרה מרגיז :twisted: שקרה לי אתמול:

בשעות הבוקר נסעתי עם הרכב הפרטי (מאזדה3) על כביש 40 לכיוון מחלף ירקון הפניה כביש חמש.

הדרך הייתה פקוקה כמו בכל בוקר יום רגיל..

הנסיעה היא במהירות נמוכה מאוד ( לא עברתי את ה20 קמש) .

בשלב כלשהו איבדתי ריכוז ולא שמתי את הרגל על הברקס בזמן.. הרגשתי פגיעה ברכב, אותתי ימינה ועצרתי בשולי הכביש,ביחד עם הרכב שפגעתי בו.

יצאתי, בדקתי: לו-שפשוף קל בטמבון ליד המיקום של המספר רכב׳ לי- כלום.

הנהג של הלאנסר יצא גם, נראה איש נחמד מאוד, החלפנו פרטים, הוא אמר שהוא חושב שהוא בכלל לא יפנה לק.הרכב שלו (הלאנסר רכב חברה), מכיוון והפגיעה הייתה מזערית. נפרדנו לשלום.

כמה שעות מאוחר מקבל טלפון ממנו- יש לי סחרחורות. שעתיים מאוחר יותר- יש לי כאבים בכל השרירים בגוף.

העצבים עלו לי על חוצפה שלו.. אבל נשארתי רגוע בטלפון..

יש לציין שהמכה שפגעתי בו הייתה כמו של רכב שמנסה לחנות בחניה כפולה ונוגע ברכב שעומד צמוד אליו.

השאלה שלי היא מה האדם יכול לעשות לי , ואם יש השתתפות עצמית במקרה שהוא יעביר את הסיפור המצחיק שלו לחברת ביטוח שלי וכו.. ?

פורסם

דברים כאלה קורים.אדם הוא לא רופא ולא יודע מייד לומר אם נפגע או לא. לעיתים הפגיעה מתגלה מאוחר . זאת אחת הסיבות להוראות חברות הביטוח.

פורסם

נסיון קלאסי להוציא נזקי גוף מחברת הביטוח.

הולכים לבית חולים, מתלוננים על סחרחורת וכאבי גב , אחרי ביקור קצר במיון וטפס המוכיח זאת הולכים הביתה.

למחרת נגשים לתבוע נזקי גוף, ומתפשרים על 5000 ש"ח בסופו של דבר.

תרגיל מוכר וידוע.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם נסתמך על הפרטים שפותח השרשור ציין, יותר מדובר בתופעה של "התייעצתי עם כמה מהישראלים המצויים שעובדים איתי היום במשרד, והם אמרו לי לשחק על בעיות בריאותיות בכדי להוציא כסף".

בשביל זה יש ביטוח חובה, ואם בא לו שיתבע.

עדכון - *CX25GTI* הקדים אותי.

פורסם

הוא תובע את פוליסת החובה שלו לא שלך.

ככה זה בנזקי גוף.

הבעיה היחידה היא שברגע שהוא מדווח זה מדווח אוטומטית גם למתנ"א.

סביר שיזמנו אותך כדי שתספר מה קרה ואחרי חצי שנה יסגרו את התיק "מחוסר עניין לציבור"

הרי גם קצין החקירות הוא ישראלי, הוא מכיר את כל ה"חברים הטובים" שאומרים "לך תוציא כמה ימי מחלה ע"ח הברון ועוד קצת כסף לבזבוזים, הרי גם כך את ביטוח החובה משלמת החברה, אז מה'כפת?"

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מומלץ לגשת למשטרת תנועה ולדווח על תאונת דרכים, לתת את הפרטים של הרכב שלך ושלו, ולהודיע שאתה לא נפגעת. כמו כן לדווח לסוכן הביטוח שלך על התאונה. מעבר לכך אין מה לעשות.

רק לידע כללי.

חברות הביטוח "עלו" על התרגיל של להוצאי 5000 על כל תאונת דרכים שטותית. כיום במקרה של תאונה שניה תוך 5 שנים, הפרמיה תעלה בסכום שקרוב ל 800 שקל לשנה, למשך 5 שנים.

בברכה

אדי

• תוכן חדש...