Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש_כל אחד נהייה פה שומכר. מה זה חשוב בישראל 2011 מי יותר "מתנהג" בפנייה ימינה או יותר מהיר בכביש "אף אחד לא זוכר איפה" ?

אוטו זה עניין אמוציאנלי, והאיטלקים הכי טובים בזה. ביכולות אולי הגרמנים,_בנס הרים-אולי הצרפתים, ברמזור אולי האמריקאים{פוזה..כן}.

כל אחד והעדפות שלו...

אני לא התרגשתי ולפיכך לא נהנתי מהרבה מכוניות שחלקן היו בבעלותי,_שחברי פורום רבים מדליקים להן נרות מתחת לתמונה בחדר השינה, ולא אכפת לי שיקירת הפורום זו או אחרת מקזזה 2.2 עשיריות השניה בערד או במאוץ ל200 קמש.

תכלס האוטו שהכי הטריף אותי היתה הC63 AMG, שהיא פחות טובה מ-911,_פחות מהירה מ-R8V10, ומבחינתי שתקיף את הנורבורגרינג ביומיים ו25 דק ו19 שניות-OGAF_-_ולעולם לא יהיה לי כסף לדלק שהיא שותה או להחליף לה צמיגים_{שניגמרים מהר מאד}, אבל איזה כייייף,_חוויה אור קולית לכל החושים.

גם האברט אינה מושלמת._היא קופצנית מדי,_תנוחת הנהיגה שלה נוראית והיא גם לא מהירה בקו ישר מול רבות, וגם לא זולה, אבל גם לדעתי היא פשוט כיף אדיר מפאת מימדיה,_החוצפה בעיצוב והתזזיות שלה._באברט לא צריך את נס הרים,_לא את כביש 6 ואפילו לא לעבור את ה50 קמש כדי להנות. רק הFEELGOOD פאקטור שהיא נותנת לך גם בפקק שווה 50% ממחירה.

אז כן ה-205 היתה רגישה יותר בעכוזה_{אבל זה 2011 לא 1988} והקליאו מזכירה אותה, אבל רב הזמן היא לא נוחה,_לא "יום יומית ומעליבה אותך בגימור ואיבזור של"פראייר". המיאטה בקו ישר שבתכלס איפה שהיא רב הזמן מבלה, לא יכולה להראות שמץ מיכולתה "הרודסטארית"{בשביל זה אתה צריך כביש ריק או מגרש חנייה נטוש }. היא קודם כל מכונית עם גג ניפתח_{למרות שהרב לא פותחים אותו}_עם הרבה פוזה,_לא הרבה כח והרבה סופרלטיבים ש 90% מקוניה לא ינסו\יכולים כלל לאשר.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם אתה מספר לנו שכל אחד יעשה מה שטוב לו, אח"כ אתה מסביר לכולם איפה הם טועים ומה אתה אוהב...

מה רצה המשורר להגיד, לא הבנתי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מצטער, אני ארכך אותן. יודע מה? החלטתי באופן חד-פעמי ובלתי-חוזר לחזור בי, ולשתף פעולה עם מה שנאמר כאן. אבל על ה-500 כבר אמרו הכל, אז בוא נראה... תן לי לחשוב... הממ... אוקיי:

מילים רבות כחול אשר על שפת הים נכתבו בספרי ההיסטוריה על עליונותה הנשגבת של מכונית העל אשר אין צורך אפילו להזכיר את שמה. מיליארדי חובבי רכב ברחבי העולם נהו בעיניים נוגות אחר מורכבותה הטכנולוגית, ערגו בלב שוצף לישיבה בכסא הנהג החובק ולסיבוב המענג של ההגה. פסקאות אינספור נרשמו בזכות מנועה המופלא, בלמיה הנשכניים, שלדתה עטויית התארים ומזגנה המקפיא.

אפילו לא צריך לנהוג ביצירת המופת הזו בכדי להבין את גדולתה, אך המעטים אשר ישכילו להביאה אל הפנייה-הראשונה-אחרי-הימינה-ברמזור-של-פרישמן-שלייפה, יבינו היטב את הסיבה שאלפי עיתונאי רכב ברחבי העולם הכתירו אותה פה אחד כיצירת אמנות אלמותית מהסוג שישרוד את כל תלאות הזמן וייזכר לעד כפסגת היכולת המוטורית.

כן, כה מדהימה היא הדייהו לאנוס.

(ואו, הייתי צריך להוציא את זה החוצה. עכשיו נראה לי שאני מוכן לכתוב את הכתבה על האבארת פחות 32 שאני דוחה כבר חודש :-P )

רוני

אחרי תגובה כל כך בוגרת ומנומקת ,באמת שלא צריך להוסיף מילה!:lol:

פורסם

אז כן ה-205 היתה רגישה יותר בעכוזה_{אבל זה 2011 לא 1988} והקליאו מזכירה אותה, אבל רב הזמן היא לא נוחה,_לא "יום יומית ומעליבה אותך בגימור ואיבזור של"פראייר". המיאטה בקו ישר שבתכלס איפה שהיא רב הזמן מבלה, לא יכולה להראות שמץ מיכולתה "הרודסטארית"{בשביל זה אתה צריך כביש ריק או מגרש חנייה נטוש }. היא קודם כל מכונית עם גג ניפתח_{למרות שהרב לא פותחים אותו}_עם הרבה פוזה,_לא הרבה כח והרבה סופרלטיבים ש 90% מקוניה לא ינסו\יכולים כלל לאשר.

אני לא מבין איך ולמה נראה לך שלרדת על רכבים אחרים יעזור בדיון הזה.

לכל רכב יש אופי משלו וכמו שקמה עדת מעריצי האברט שהיתרון הגדול שלהם זה שהם עושים כרגע הכי הרבה רעש, יש המון אנשים שהיו מעדיפים רכבים אחרים למרות חסרונות כאלו ואחרים.

לדעתי האישית, כמה שה500 היא רכב מגניב וכייפי, אני לא אקנה רכב עם בקרת אחיזה בלתי מתנתקת!

אני אוהב להחליק, אני אוהב לשחק עם הזנב מדי פעם וכשהכביש רטוב זה כיף כפליים. רכב שאני לא יכול לנתק את בקרת האחיזה שלו לא נמצא אצלי באפשרויות בכלל.

בגלל זה הייתי מעדיף את הקליאו על האברט, למרות חוסר האבזור שלא מעניין לי את הישבן אני רוצה רכב שאני אוכל לשלוט בו - אפילו אם זה אומר פחות מהר.

המיאטה היא כמובן הבחירה שלי, לומר שבשביל ליהנות מהמיאטה צריך מגרש סגור זה שטות גמורה שלא הייתי מצפה לה מחובב רכב שכמוך. בכל נסיעה שאני נוסע אני נהנה, בכמעט כל פניה הודקה ופנויה אני מחליק ובחלק מהכיכרות אני נהנה עוד יותר - עם הנעה אחורית ובלי מחשב שיגביל את ההחלקות שלי מתוך שמירה על בטיחותי או לאפשר לי נסיעה מהירה יותר...

לסיכום. האברט רכב מגניב, אפילו במחיר סביר. עדיין לכל חובב רכב ולכל אחד יש העדפות משלו. חובבי המותג לא צריכים לרדת על רכבים אחרים או לחשוב שמה שהם חושבים - כולם צריכים לחשוב.

פורסם
אחרי תגובה כל כך בוגרת ומנומקת ,באמת שלא צריך להוסיף מילה!:lol:

זה אני, בוגר ומנומק! :wink:

ממש_כל אחד נהייה פה שומכר. מה זה חשוב בישראל 2011 מי יותר "מתנהג" בפנייה ימינה או יותר מהיר בכביש "אף אחד לא זוכר איפה" ?

המיאטה בקו ישר שבתכלס איפה שהיא רב הזמן מבלה, לא יכולה להראות שמץ מיכולתה "הרודסטארית"{בשביל זה אתה צריך כביש ריק או מגרש חנייה נטוש }. היא קודם כל מכונית עם גג ניפתח_{למרות שהרב לא פותחים אותו}_עם הרבה פוזה,_לא הרבה כח והרבה סופרלטיבים ש 90% מקוניה לא ינסו\יכולים כלל לאשר.

מצטער מראש על הטון העצבני, אבל בכל זאת:

א. מזתומרת מה זה חשוב מי יותר מתנהג? זה פורום מכוניות, לא פורום מעריצי בריטני ספירס. ברור שאוטו זה גם עניין אמוציונאלי, אבל אם כל אחד יכתוב תזה על כמה שהיונדאי גטס שלו היא מכונת הנהיגה המושלמת, ובתגובה כל מיני זומבים יהנהנו בחזרה, איך לדעתך הפורום ייראה? אני אגיד לך איך - כמו פורום מעריצי בריטני ספירס, רק עם פחות "חחחח".

ב. "מה זה חשוב בישראל 2011". נו באמת. תיכף תגיד "למה לקנות אוטו כזה קטן?", "למה אתה צריך גג נפתח?", "ממילא כולם עומדים בסוף בפקק באיילון", "מי צריך אוטו כזה מושך תשומת לב?", "סתם ישרטו לך ערסים את האוטו", "בשביל מה אתה מתגרה במשטרה" וגולת הכותרת: "איפה בכלל אפשר לנסוע באוטו כזה בארץ?". בכושיליאמאשל כל מי ששואל את זה, זה איפה :-P:wink:

ג. אם כבר הכנסת את המיאטה, אז את יכולתה הרודסטרית, במקרה, היא יכולה להראות גם בקו ישר - פשוט פותחים את הגג :-P וזה שרוב האנשים לא פותחים אותו - תתפלא, דווקא במיאטות האחוזים גבוהים יותר, כי מספיק אנשים קונים אותה מהסיבות הנכונות ולא כי "אבא, אבא, תקנה לי פיג'ו 206 סיסי עם גג נפתח!". הקטע של "לא הרבה כוח" כבר נסחט בכל מקום אפשרי, אבל אם ההספק האדיר, המומנט המתפרץ והגמישות הפנומנלית של הפאקינג 500 אבארת' עושה לך את זה, אז תהנה. ובניגוד לאחרים פה, אני לא מפזר סופרלטיבים על המיאטה. לשמחתי נהגתי על מכוניות קצת יותר מרשימות בשביל להבין שבסופו של דבר - מיאטה, 500, גולף GTI, קופרה, אפילו פאביה אימתנית - כולן צעצועים (מי יותר, מי פחות).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מצטער אם פגעתי ברגשות בעלי המיאטות,..הויכוח הוא לצורך הויכוח ותו לא..

כל אחד מעדיף משהו אחר , אבל לי אישית נמאס כבר לשמוע על "ההנעה הנכונה", מכונית הנהיגה המושלמת" ,"הבקרה לא מתנתקת אז האוטו לא כייף " ...ולזה התכוונתי למי שלא הבין,לא צריך לנסוע 200 קמש או להתגרזן על כל פנייה בטח לא בכביש ציבורי כדי להנות מהאברט וזאת ! בניגוד לרבות אחרות.

רוני -לענין "ישראל 2011"-אני לא רואה כאן שום מסלול שאפשר לבצע את הרשום מלה בבטחה ואו אז שההבדלים המינורים בין התנהגות מכוניות ברמה גבוהה יבואו לידי ביטוי משמעותי.

ובדיוק בגלל זה מה נישאר ? הכייף .וסליחה שנהננו מהאברט יותר מהGTIגולף\306\GTI\אימפרזה\370Z \ומלא את החסר.

ולעניין הכח...בדיחה קטנה שרצה אצלנו בחברה-"הכל יופי,קליאו ספורט,מיאטה...מלא את החסר....ויאללה עוף לי מהשמאלי "

מצטער על הציניות (: אבל שבת בצהריים.

וגילוי נאות-אין לי אברט

נ.ב-

לא כל קישקושון בזנב זה דריפט ולצרפתים אין בלעדיות על הכייף בהנעה קידמית...

פורסם
כל אחד מעדיף משהו אחר , אבל לי אישית נמאס כבר לשמוע על "ההנעה הנכונה", מכונית הנהיגה המושלמת" ,"הבקרה לא מתנתקת אז האוטו לא כייף " ...ולזה התכוונתי למי שלא הבין,לא צריך לנסוע 200 קמש או להתגרזן על כל פנייה בטח לא בכביש ציבורי כדי להנות מהאברט וזאת ! בניגוד לרבות אחרות.

הבעיה של הבקרה איננה רק שאינה מתנתקת, אלא אופן הפעולה שלה.

ודווקא במכונית שלא צריך לנהוג בה מאוד מהר כדי להנות, זה ממש חבל. זה בדיוק סוג המכוניות שדורשות מיצוי ושלא צריך להיות שומכאר כדי לתת בהן בראש.

והאבארט מכונית מאוד כיפית, להוציא העניין "הפעוט" הזה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רוני -לענין "ישראל 2011"-אני לא רואה כאן שום מסלול שאפשר לבצע את הרשום מלה בבטחה ואו אז שההבדלים המינורים בין התנהגות מכוניות ברמה גבוהה יבואו לידי ביטוי משמעותי.

ובדיוק בגלל זה מה נישאר ? הכייף .וסליחה שנהננו מהאברט יותר מהGTIגולף\306\GTI\אימפרזה\370Z \ומלא את החסר.

ולעניין הכח...בדיחה קטנה שרצה אצלנו בחברה-"הכל יופי,קליאו ספורט,מיאטה...מלא את החסר....ויאללה עוף לי מהשמאלי "

מצטער על הציניות (: אבל שבת בצהריים.

וגילוי נאות-אין לי אברט

נ.ב-

לא כל קישקושון בזנב זה דריפט ולצרפתים אין בלעדיות על הכייף בהנעה קידמית...

א. לא פגעת ברגשות של אף אחד, וזה לא היה דיון על מיאטות - אתה הופך אותו לכזה.

ב. זה גם לא ויכוח על "ההנעה הנכונה", כי אף אחד לא מנסה להפוך את האבארת' למכונית-על עם הנעה אחורית ומנוע מרכזי. בעצם, עם הסופרלטיבים שנכתבו כאן אולי יש אנשים שמנסים...

ג. לא צריך לנסוע 200 קמ"ש בשביל ליהנות מהאבארת - נכון. אבל לא חוכמה להגיד "בניגוד לרבות אחרות", כשיש גם אחרות שבהן אפשר ליהנות לא פחות ואפילו יותר.

ד. "ישראל 2011" - מה זה קשור שאין מסלול? בגלל זה תקנה מאזדה 3 כמו כולם? בגלל זה תקנה 500 אבארת' ולא פורשה? (בהנחה ואתה מיליונר). מי שם אותך לקבוע איזו מכונית מתאימה לכבישי ישראל ואיזו לא?

ה. "ההבדלים המינוריים בין התנהגות מכוניות ברמה גבוהה" - הצחקת אותי. אם בשבילך ההבדלים הם מינוריים בין כל המכוניות הספורטיביות, אז פשוט תעשה אנדנדינו בפעם הבאה שאתה בוחר מכונית - אתה כנראה ממילא לא יודע להרגיש עד כמה היא דינאמית... אני מעדיף לנתח מכונית באופן קצת יותר מקיף מ"היא כיפית לנהיגה" או "היא יודעת לזרוק תחת".

ו. אין לי שום בעיה שאתה נהנה יותר מ-500 אבארת' מאשר נהנית בנהיגה בפרארי, for all i care, ואתה מוזמן לספר לכל מכריך כמה היא טובה יותר מכל פורשה, 370Z, 306GTI וכדומה - אבל לפחות כל עוד אני כותב כאן בפורום, אני אמשיך לנסות ולהכניס אנשים כמוך לפרופורציות הראויות. אחרת נקבל פה שרשורי אהבה משתפכים לכל מכונית שהתפתחה לה איזו עדת מעריצים. וכאלה היו לנו כבר מספיק (ראה ערך פאביה, או בעבר הרחוק יותר - 106 ראלי). זה התאים כשהיינו ילדים, אבל התבגרנו, לא?

ז. לעניין הכוח - את זה אני בטוח לא לוקח ברצינות. 99% מאלו שמדברים על כוח יודעים ממילא לנצל אותו רק בקו ישר. שיבושם להם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עידן, נהנתי לקרוא.

עוד לא יצא לי לנהוג או לנסוע באבארט.

לחבר טוב יש 500 "רגילה" עם מנוע 1.4 100 כ"ס ידנית בין הבודדות שנמכרו בארץ(היו 15 שהגיעו לארץ שהתחילו לייבא אותם) ואני חייב להגיד שרכב הזה ממזר לא קטן, האיביזה שהיתה לי פיגרה הרבה מאחורה אולם לעומת השירוקו זה מרגיש כמו צעצוע.

מה שכן, כמה שהוא קטן, הוא יושב מצויין על הכביש. ההרגשה לקחת איתו סיבובים מדהימה.

החיסרון מבחניתי העיקרי הוא התנוחת ישיבה, שמזכירה לי שאני נוהג בפיאט דובלו. גבוה מידי.

Got To love It

פורסם

וגילוי נאות-אין לי אברט

לא פגעת ברגשות של אף אחד.

לכל אחד יש את הדרישות מהרכב ולכן לכל אחד יש זכות לבחור רכב אחר.

כמו שכתבת - גם לך אין אברט מה שאומר שכנראה גם אתה מעדיף משהו קצת שונה...

פורסם
א. לא פגעת ברגשות של אף אחד, וזה לא היה דיון על מיאטות - אתה הופך אותו לכזה.

ב. זה גם לא ויכוח על "ההנעה הנכונה", כי אף אחד לא מנסה להפוך את האבארת' למכונית-על עם הנעה אחורית ומנוע מרכזי. בעצם, עם הסופרלטיבים שנכתבו כאן אולי יש אנשים שמנסים...

ג. לא צריך לנסוע 200 קמ"ש בשביל ליהנות מהאבארת - נכון. אבל לא חוכמה להגיד "בניגוד לרבות אחרות", כשיש גם אחרות שבהן אפשר ליהנות לא פחות ואפילו יותר.

ד. "ישראל 2011" - מה זה קשור שאין מסלול? בגלל זה תקנה מאזדה 3 כמו כולם? בגלל זה תקנה 500 אבארת' ולא פורשה? (בהנחה ואתה מיליונר). מי שם אותך לקבוע איזו מכונית מתאימה לכבישי ישראל ואיזו לא?

ה. "ההבדלים המינוריים בין התנהגות מכוניות ברמה גבוהה" - הצחקת אותי. אם בשבילך ההבדלים הם מינוריים בין כל המכוניות הספורטיביות, אז פשוט תעשה אנדנדינו בפעם הבאה שאתה בוחר מכונית - אתה כנראה ממילא לא יודע להרגיש עד כמה היא דינאמית... אני מעדיף לנתח מכונית באופן קצת יותר מקיף מ"היא כיפית לנהיגה" או "היא יודעת לזרוק תחת".

ו. אין לי שום בעיה שאתה נהנה יותר מ-500 אבארת' מאשר נהנית בנהיגה בפרארי, for all i care, ואתה מוזמן לספר לכל מכריך כמה היא טובה יותר מכל פורשה, 370Z, 306GTI וכדומה - אבל לפחות כל עוד אני כותב כאן בפורום, אני אמשיך לנסות ולהכניס אנשים כמוך לפרופורציות הראויות. אחרת נקבל פה שרשורי אהבה משתפכים לכל מכונית שהתפתחה לה איזו עדת מעריצים. וכאלה היו לנו כבר מספיק (ראה ערך פאביה, או בעבר הרחוק יותר - 106 ראלי). זה התאים כשהיינו ילדים, אבל התבגרנו, לא?

ז. לעניין הכוח - את זה אני בטוח לא לוקח ברצינות. 99% מאלו שמדברים על כוח יודעים ממילא לנצל אותו רק בקו ישר. שיבושם להם.

רוני

מוקדם יותר שאלת לפשר ה"סלשים" שכתבתי בצמוד להודעתך. ובכן הם באו במקום תגובתי לאותה הודעה, שנמחקה מאחר והיא היתה מעט חריפה לטעמי. עכשיו מסתבר לי שהיא דוקא היתה מתונה למדי. איני רואה מקום לכתבה שנית וגם אין לי ענין להכנס לויכוח עם מי שבזמנו גזר את התנהגותה הדינמית של האבארת' מהמיטו, פשוט בגלל שאת האחרונה הוא מכיר. הכתרים שאתה קושר כאן לעצמך כמי שמעדיף לנתח התנהגות ותכונות של רכב באופן מעט מקיף ורציני יותר מכל מיני "ילדים מתלהבים", מעבר לכך שהם בגדר עלבון לכל מי שכתב כאן על חוויותיו מהאבארת', יש בהם התנשאות חסרת טעם ואולי גם בסיס. מכל מקום באנטגוניזם שהאוטו הזה מעורר בך, קל להבחין ומבחינה זו לדעתי אתה יכול להרגע שהרי הוא מספיק שונה ומיוחד וגם מספיק יקר מכדי שתראה רבים ממנו ברחובות, לרבות ברחוב שלי.

פורסם

לדעה שלו יש יותר משקל מאחרים כי הוא נהג על הרבה רכבים, למד (מעשית ולא מקריאה) בנושא הרבה יותר מהרוב, ומתעסק בזה ככתב שאפשר לומר בכיר, מצד שני, יש הרבה אנשים שחושבים שהם מבינים יותר מהרופא שלהם בגוף שלהם.

פורסם
מוקדם יותר שאלת לפשר ה"סלשים" שכתבתי בצמוד להודעתך. ובכן הם באו במקום תגובתי לאותה הודעה, שנמחקה מאחר והיא היתה מעט חריפה לטעמי. עכשיו מסתבר לי שהיא דוקא היתה מתונה למדי. איני רואה מקום לכתבה שנית וגם אין לי ענין להכנס לויכוח עם מי שבזמנו גזר את התנהגותה הדינמית של האבארת' מהמיטו, פשוט בגלל שאת האחרונה הוא מכיר. הכתרים שאתה קושר כאן לעצמך כמי שמעדיף לנתח התנהגות ותכונות של רכב באופן מעט מקיף ורציני יותר מכל מיני "ילדים מתלהבים", מעבר לכך שהם בגדר עלבון לכל מי שכתב כאן על חוויותיו מהאבארת', יש בהם התנשאות חסרת טעם ואולי גם בסיס. מכל מקום באנטגוניזם שהאוטו הזה מעורר בך, קל להבחין ומבחינה זו לדעתי אתה יכול להרגע שהרי הוא מספיק שונה ומיוחד וגם מספיק יקר מכדי שתראה רבים ממנו ברחובות, לרבות ברחוב שלי.

הוצאת לי את המילים מהפה!!

• תוכן חדש...