Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה רואה, מרוב שאתה מנסה להגן אתה לא מבין מה הדעות שלי.

אני בהחלט חושב שהאברט היא רכב חמוד מאוד ושאפו ענק לכל חברה שעדיין מייצרת רכבים כאלו. אני מצטרף לרוני בכך שקיימת הגנה מסיבית של כל האנשים כנגד כל ליקוי שמוזכר. אפילו אצלך יש הגנה אוטומטית כשעלתה טענה על פרופיל הלקוח.

אני לא מנסה להכפיש את הרכב, לא את תיבת ההילוכים ולא את ה ESP הלא מתנתק. זו החבילה ויש הרבה אנשים שזה מתאים להם. אני רק לא אוהב את העובדה שאם יש משהו שזה מפריע לו - ישר מגיעה החמולה לתקוף.

תעבור שוב על השירשור ותראה שאחרי ש falou כתב על ה ESP הלא מתנתק ישר קפץ ALLEN1 להסביר שהוא טעה והבקרה כמעט לא מתערבת, שי חושב שהתגובה קיצונית ורובי קופה בכלל פיזר תגובה לא קשורה עם המון סמני פיסוק אדומים והכפשות על שאר הרכבים. רוני אני ו falou מקבלים פה תגובות שרחוקות צעד אחד ממכתבי נפץ הביתה וכל זה למה?

בקיצור האוטו טוב, אפילו מצויין, אבל לאנשים יכולה להיות ביקורת. שום רכב איינו חסר ביקורת (אפילו ובעיקר לא המיאטה) ואין סיבה לקפוץ ולהכריז כי אין שום דבר רע וכי הרכב הוא מושלם.

ואולי מרב שאתה מנסה לתקוף אתה לא מצליח להעלות את דעותייך על הכתב?

אני לא מנסה "להגן" על האבארת'. אני לא בעלים של אחת ונכון להיום אין אחת בתכנון. הדברים שכתבתי מופנים כלפי טענות בלתי ענייניות (בלשון יפה) אשר נכתבו כאן ע"י אנשים מסויימים.

בעוד ש-falou מציג טענות לגופו של עניין ומגבה אותן, לפחות מהנסיון שלו, אתה מציג טענות שאינן רלוונטיות במקרה הטוב.

פרופיל לקוח, כפי שציינת, אין לו קשר לטיב הרכב. קהל יעד הוא נושא שהנהלת החברה בודקת ומפתחת מוצר בהתאם לכך, אם לא קלעו לטעם קהל היעד, יש להתאים את המוצר לטעמי הלקוחות. בכל אופן, לאדם הפשוט, בראייה מיידית של מה זמין לרכישה כרגע בסגמנט המדובר, זה לא באמת משנה. מדוע אם כן אתה ממשיך להעלות את עניין "פרופיל הלקוח" כליקוי של הרכב?

הדיון החל לסטות לכיוון הלא ענייני כבר מקודם, החלטת להוסיף עוד קצת שמן מלוכלך למדורה?

איפה ציינתי שאסור לך להביע ביקורת? זה חלק אינטגרלי מהדיון לא? רק שהיא צריכה להיות עניינית ולא אישית, כאשר אין לכך הצדקה. אגב, אם כן יש לך מה לומר ברמה האישית עקב התבטאות שאינה תקינה בעייניך, מי מונע ממך לעשות כן? רק שמסיבה כלשהי אתה מנסה "להחזיר" להם בדרכים לא דרכים.

כל הנקודות הללו, אגב, נכונות לא רק לגבייך אלא לגבי כל אחד שבוחר לפעול בצורה דומה. חלאס!

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה לי שאנחנו מתפזרים. אני חושב שהטענה העיקרית שניסיתי להעלות, אולי בצורה חריפה מדי, היא שעם כמה שהאבארת' מהנה ומתאימה למגוון רחב של חובבי הגה, היא לא ראויה לזריקת סופרלטיבים על ימין ועל שמאל. בדיוק כמו שהמיאטה, נניח, מהנה לנהיגה ומתאימה לאנשים אחרים לגמרי - וגם היא לא ראויה לסופרלטיבים.

ואני כמובן לא יכול לסיים מבלי להתסיס שוב את האווירה, אז אגיד בעדינות שכמו שה-500 אבארת' עדיפה פי 2 מהמיאטה בתור מכונית פרקטית, כך גם המיאטה עדיפה פי 2 בתור מכונית ספורטיבית :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מעניין אותי כמה מהכותבים פה נהגו גם על מיאטה לשם הפרופורציה. עם כמה שאני אוהב את ה 500 (גם הרגילה דרך אגב), המיאטה פשוט ליגה אחרת לגמרי, גם מבחינת ההרגשה (הישיבה הנמוכה, ידית ההילוכים, העברת ההילוכים, הקלאץ', הרעש, הגג...רק את גלגל ההגה לא אהבתי).

קצת off topic: רוני, כמה ניסיון יש לך עם מיאטה 06 לא משופרת? אני לא אהבתי אותה כי היא עשתה לי מחלת ים והמנוע שלה נשמע כמו מאזדה-ליסינג. ב 09 אני מאוהב. הכל בראש שלי?

emotion of motion

פורסם

נמשיך עם האוף:

המזדה NC שנים 2006 עד 2008 אכן הגיעה במקור עם מתלים רכים מדי ומנוע שקט.

באמצעות כיוון פרונט בלבד כבר ניתן להפוך אותה להרבה יותר משעשעת, ומעבר לכך השקעות נוספות במתלים, פליטה ויניקה רק שיפרו אותה יותר.

אין ספק שמיאטה סטנדרטית שנת 2006 לא תהיה רכב מושלם בכלל. היא עדיין תהיה עדיפה בעניי על כמעט כל רכב הנעה קדמית אבל אני אעדיף את ה 2005 החלשה על פני 2006 סטנדרטית.

אחד הדברים הטובים במיאטה זה האפשרות בשידרוג קל לקבל כל כך הרבה...

• תוכן חדש...