Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיבור בסלולארי בזמן נהיגה

Step
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אם הנוסע מחזיק את המכשיר על ספיקר והנהג מדבר, חוקי?

ומצב שבו מחוברת אוזניה (ימנית) והמכשיר מונח בקונסולה המרכזית במקום מקובע, כך שע"מ לענות לשיחה יש ללחוץ על כפתור שנמצא על כבל האוזניה, חוקי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לעניות דעתי ולפי ההגיון (שלא תמיד תופס במקרה הזה) נוסע מדבר עם ספיקר והנהג מתערב בשיחה - חוקי!

(הנוסע מדבר ואוחז בטלפון. לך תוכיח עם מי דיבר הנהג)

לגבי אוזנייה אישית וטלפון מקובע - אני חושב שיש תקדימים שאוסרים את השימוש בטלפון באופן הזה (בזמן נהיגה).

בכל מקרה אני חושב שמחקרים מצאו שטלפון יותר מסוכן בנהיגה ממנת אלכוהול, לא משנה עם דיבורית או בלעדיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. מותר לדבר באמצעות ספיקר, בתנאי שלא אוחזים במכשיר והוא מונח במקום המונע את נפילתו (לדוגמא:מתקן לכוסות).

(אין בעיה לדבר כל עוד הנוסע משתמש/מחזיק את הטלפון).

2. מותר להשתמש באוזניה אחת (כולל בלוטוס), בתנאי שלא אוחזים את הטלפון ביד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. מותר לדבר באמצעות ספיקר, בתנאי שלא אוחזים במכשיר והוא מונח במקום המונע את נפילתו (לדוגמא:מתקן לכוסות).

(אין בעיה לדבר כל עוד הנוסע משתמש/מחזיק את הטלפון).

2. מותר להשתמש באוזניה אחת (כולל בלוטוס), בתנאי שלא אוחזים את הטלפון ביד.

האם מותר לענות/לדבר בטלפון בזמן עצירה כמו ברמזור אדום?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם מותר לענות/לדבר בטלפון בזמן עצירה כמו ברמזור אדום?

פעם כשאני ואבי נסענו, אבא שלי ענה לטלפון ברמזור, היה שוטר ליד והוא צפר לו ואמר שאסור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי זכרוני, על פי חוק (שציין פעם פרנקוס) - כל עוד הרכב מונע, זו עבירה

אני מקווה שיש תקדים נגד נהגים גאונים שתוקעים את הטלפון בתוך צלעות ההגה :|

ממש מכת מדינה...

יואב :arrow:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן הטיעון של לך תוכיח למי דיברתי די הגיוני, ולגבי האוזניה- מצוין.

'ברמונדו', מה הבעיה בקיבוע המכשיר בין צלעות ההגה? בתפעול ההגה זה לא פוגע, שומעים יותר טוב ואפשר לדבר בנוחות בלי לצעוק על הזמן בתגובה ל"מה אמרת???" ששומעים מהטלפון, ובכך לדעתי זה יותר בטיחותי מלשים את המכשיר באיזור האמברקס\הילוכים על ספיקר.

כמו כן, אין צורך להזיז את כל פלג הגוף העליון ע"מ לענות לשיחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...