Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בוחן את האפשרויות מיגון לאוקטביה.

היא כבר נגנבה, ואיתורן החזירו אותה כפי שהם מחזירים את רוב המכוניות הנגנבות עם איתורן.

כעת אוסיף מיגונים, למרות שאף פעם זה לא מספיק, אבל אפשר להוריד את סיכויי הגניבה.

ובכן: האם מישהו שמע על רכב שנגנב למרות שהיה מסונדל? ואם כן, אם אתם יודעים איך.

אני מדבר על סנדל כזה: http://www.carsandals.com/image/users/46240/detail/big/1556885.JPG

כמובן אפשר להרים את האוטו, אבל אי אפשר אם זה בחניה תחת הבניין.

כנ"ל לגבי קשירה בשרשרת, אם מישהו שמע על אוטו שנגנב למרות שהיה קשור בשרשרת מחוסמת לעמוד.

עוד פיתרון שאני שוקל זה משהו חדש מבית "סנדלי רכב", והוא נקרא "חובק הגה", הנה לינק: http://www.carsandals.com/46240/%D7%97%D7%95%D7%91%D7%A7-%D7%94%D7%92%D7%94-1-1-1

ואולי גם אבדוק את הנושא של התקנת ברז לסולר.

כמובן שאפשר לעשות ביטוח מקיףץ אבל בחצי ממחיר הביטוח לאוטו הזה לשנה אחת, אני יכול לעשות את כל המיגונים האלה יחד.

וחוץ מזה שיש לי עניין למנוע גניבות במקור, ולא שהם יקבלו את האוטו ואני יקבל החזר מהביטוח. אם כולם היו חושבים ככה, המצב היה הרבה יותר טוב!

פורסם

כמו שציינת האפשרות לגנוב את הרכב עם סנדל היא על גרר, או ניסור הסנדל על ידי דיסק.

לשכן שלי גנבו פעמיים את הרכב שלו, אוקטביה (מונית), ומאז הרכב הפרטי שלו והמונית מסונדלים בדרך קבע, כבר מספר חודשים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

החובק הגה הזה נראה מסורבל ומעצבן וזה באסה.

אני זוכר שהיה פעם בערוץ הקניות סוג של מכשרי שנתפס בדוושת הבלם וסוגר אותה. היה נראה לי פיתרון טוב בזמנו.

פורסם

בדיוק זוהי השאלה: אם מישהו מכל החברים בפורום שמע על גנב שהשתמש באפשרות של ניסור בעת גניבת רכב.

ולגבי החובק, לי זה לא נראה כזה מסורבל. אני אלך לקיבוץ ישרש כדי להרגיש את זה בידיים לפני הקנייה, גם אם אחליט על זה. ואז אעדכן בפורום.

פורסם

גנב שבא מצוייד ובנחישות להעלים לך את הרכב בכל מחיר מתישהוא יחזור עם דיסק.

השאלה כמה הוא מפחד מרעש.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

לא צריך דיסק - יש פלזמה וחנקן נוזלי...

חוץ מזה הרבה יותר פשוט לגרור את הרכב החוצה ואז להעלות אותו על גרר/משאית

כמו שאמרו פה - אם הגנב סימן את האוטו שלך זה רק עניין של זמן עד שהוא יעלם מהחניה לצערנו ולא משנה איזה מיגונים יהיו לו

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אי אפשר לגרור את הרכב החוצה עם סנדל. וודאי שלא אם קשור בשרשרת.

בינתיים לא סימנו את הרכב שלי, הגניבה הייתה כשלא חניתי ליד הבית.

וכל האוקטביות מסומנות אצל גנבי הרכב.

פורסם
לא צריך דיסק - יש פלזמה וחנקן נוזלי...

דיברתי עם המפעל בקיבוץ ישרש, והוא בכלל לא חושב שצריך גם וגם, אלא או סנדל או חובק הגה... פשוט בגלל שהוא שמע רק על מקרה נסיון פריצה אחד בכל עשר שנות הפעילות שלהם: סנדל שנפרץ ע"י מספריים של לחץ שמן, וכשזה נפרץ, אנשים ששמעו את הרעש של זה התקשרו למשטרה כי חשבו שמדובר בפיצוץ של פיגוע, וכשהמשטרה הגיעה, הגנבים ברחו והשאירו את כל הציוד.

פורסם

אני בספק ששניהם יעזרו. המורה שלי לנהיגה בזמנו סיפר לי שחבר שלו שהוא גם מורה לנהיגה שם חובק הגה והגנב פשוט חתך את ההגה לשתיים וכניראה לא הצליח להניע או משהו ואז פשוט השאיר את האוטו ככה עם חצי הגה.

אם הם יצליחו לחתוך חובק הגה אז גם סנדל זה לא יהיה בעיה(אולי הם בטעות יפנצ'רו את הגלגל ואז כניראה יברחו ככה שהכל אפשרי).

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם
מורה לנהיגה שם חובק הגה והגנב פשוט חתך את ההגה לשתיים וכניראה לא הצליח להניע או משהו ואז פשוט השאיר את האוטו ככה עם חצי הגה.

אם הם יצליחו לחתוך חובק הגה אז גם סנדל זה לא יהיה בעיה

אתה מדבר על הדבר הנפוץ, מנעול הגה. אני מדבר על חובק הגה, וזה עולה 750 ש"ח! זה כדאי רק בגלל שאני מעוניין במניעת הגניבה, וזה מאוד קל לתפעול. תראה את הלינק שצירפתי!

פורסם

כבר כתבתי את זה בשרשור דומה, אבל אני אכתוב שוב: אם הרכב שלך יהיה יותר מוגן משאר הרכבים מאותו סוג, הגנב יוותר עליו וילך לבא בתור.

אם אני מבין נכון אז זה לא רכב נדיר ויש הרבה כמוהו. איזו סיבה יש לגנב לעבוד יותר קשה ולקחת סיכון יותר גדול כשהוא פשוט יכול לעבור לרכב הבא?

לכן, אני מאמין שכל הגנה נוספת שתשים תעשה את העבודה.

פורסם
אם הרכב שלך יהיה יותר מוגן משאר הרכבים מאותו סוג, הגנב יוותר עליו וילך לבא בתור.

איזו סיבה יש לגנב לעבוד יותר קשה ולקחת סיכון יותר גדול כשהוא פשוט יכול לעבור לרכב הבא?

א: כמעט כל יום נגנבת אוקטביה בירושלים, ואני צריך לדאוג שהאחד שלי לא יהיה מהם.

ב: כיוון שהם נגנבות הרבה, הביטוח מקיף מאוד יקר (יותר מ-3K, אם יש איתוראן), ולכן אני מעוניין להשקיע במיגון, ולא לבטח מקיף! במקרה כזה, אני צריך להעלות את הסיכויים שלא יגנבו לי.

באיזה מצב חזר הרכב אחרי הגניבה?

נזק לסוויץ', חוייט, מערכות האיתורן (אבל היו מערכות גיבוי) אבל אם יהיה לי מספיק מיגון מרתיע, לא יהיה לי את הנזק כי אפילו לא ינסו...

פורסם
כספת למחשב הרכב הרכבת?

כספת של איתורן, והם עקרו את המחשב עם הכספת ממקומה, ולא פרצו אותה, כנראה מצאו דרך לעקוף אותה???

בינתיים עד כאן, לא שמענו על רכב מסונדל שנגנב!

• תוכן חדש...