Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי דעתי תלך על הסנדל לגלגל.

לפי איך שזה נשמע לי בינתיים, הסנדל הכי יעיל, והסיבה שלא כולם שמים את זה כי זה לא זמין לקנייה בכל מקום, ושיש בזה מעט טירחה כל פעם, ולא רק לחיצה על כפתור השלט.

בינתיים אני בטוח קונה כזה, ואני מנסה לברר אם זה ממש מונע כמעט 100%, כך שאני יכול בלי ביטוח מקיף יקר. במחיר של מקיף לשנה באוקטביה, אני קונה סנדלים לכל הגלגלים כולל לגלגל ספייר, ויישאר עודף! כמובן שאני אשים רק סנדל אחד.

גם הפקיד באיתורן לא שמע על רכב מסונדל שנגנב.

פורסם

אפשר לפרק אותו יחד עם גלגל, לא? ואז לשים גלגל אחר.

ולשאלה הנשאלת - האם כדאי לשים.

אני בטוח שיהיו מקרים שבהם או שלא יהיה לך כח לשים את הסנדל (בכל זאת, פעולה די מסורבלת), או שתחליט שלא לשים מפאת חניה קצרה. האם תסנדל את האוטו כל פעם שתבוא לעשות קניות בסופר?

רכב יכול להיגנב לא רק מהחניה של הבית, אתה יודע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא גונבים רכב מסונדל מכיוון שזה מסרבל את הגניבה.

גנב שמועניין ברכב שלך, מגיע עם ציוד "בסיסי" לגניבת רכב, ולא עם ציוד של רתח, חנקן נוזלי וכמו'.

גנב מבצע את הפעולה שלו תוך זמן קצר, אין לו את כל הזמן שבעולם להוציא עכשיו ציוד כבד בכדי לפרוץ סנדל של רכב.

היתרון בסנדל הינו שהוא מרתיע גנבים פשוטים, ורוב הגנבים הינם פשוטים, רק המקצוענים יתעסקו עם סנדל או חובק רכב.

אני עדין לא פגשתי שום גנב שפותח "שולחן" ומתחיל לנתח את הסנדל.

יהיה יותר פשוט להביא רכב עם מנוף ולהרים את הרכב באוויר מאשר לפרק את הסנדל,אל תשכח שפירוק סנדל מצריך זמן והרבה יחסית, יותר מ5 דקות לפחות (לדעתי) וכמובן הדבר עושה רעש, במיוחד בשעות הקטנות של הלילה, ושלא נדבר על כך שכל אדם שיעבור ליד מישהו עם רתחת באמצע הלילה זה לא יראה לו מוזר ויתלונן למשטרה על כך.

המלצתי היא תלך על משהו אחד, מומלץ סנדל לרכב, הדבר מרתיע ויגרום לכל פורץ/גנב פשוט לעבור לרכב הבא וידלג מעליך.

יום טוב ובהצלחה.

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

עוד יותר פשוט לגנוב רכב בזמן שהוא לא מסונדל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קודם כל, אין משהו שאי אפשר לפרוץ או לשבור, הכל רק שאלה של רצון הגנבים.

אבל, מכיוון שמדובר כאן ברכב יחסית נפוץ, שלא שווה כמה מאות אלפים, אלא "רק"

כמה עשרות אלפים, אני לא מאמין שגנב יתעכב על הרכב הספציפי, ויתחיל להביא

חומרים או מכשירים ייעודיים להסרת הסנדל. הוא פשוט מדלג לרכב הבא בתור.

מה שטוב בסנדל, שהוא מאוד בולט למי שרואה את הרכב, לעומת נועלי הגה או דוושות

שפחות בולטים, ואז שוברים לך חלון או מנעול עד שמגיעים ל"בעיה".

פורסם

יש פה מישהו מחיפה עם סנדל כזה? אני רוצה לנסות לשים אותו על הרכב שלי ולבדוק שזה אפשרי בכלל בגלל ההנמכה שיש לי. אם כן אני אסע לקנות אחד כזה גם.

הרכב שלי זה הרחוק שבתמונה הזאת. ניראה ממש גבולי.

2n714wl.jpg

פורסם

כל השירשור הזה מזכיר לי חבר של אבא שלי שהיה פרנואיד מטורף ותמיד היה מעלה את ההגה של החיפושית שלו הביתה. הוא המציא פטנט לחבר את ההגה די מהר ולנסוע. יום אחד הוא נסע וההגה פשוט נעקר מהמקום בלי אפשרות להחזיר מה שגרם לתאונה - אפילו אחרי זה הוא לא למד את הלקח, תיקן את ההגה ומנגנון פירוק ההגה. מעניין אם החיפושית עוד פועלת, זה היה לפני בערך 15 שנים וכבר אז זה היה אוטו חצי מת

מישהו שמע על מכונית בלי הגה שנגנבה? :-)

פורסם

לא, אבל שמעתי על אנשים שפירקו את ההגה וכרית האוויר נפתחה להם בפנים.

פורסם

לפני חצי שנה גנבו לי מחצר הבית,עם חניה סגורה,חיפושית 73 שעמדה 5 שנים, בזמן שהייתי באירוע משפחתי.

הרכב שלי היה עם סנדל,והגנבים הגיעו עם דיסק וכנראה גם גרר.

פורסם
אני בטוח שיהיו מקרים שבהם או שלא יהיה לך כח לשים את הסנדל (בכל זאת, פעולה די מסורבלת), או שתחליט שלא לשים מפאת חניה קצרה. האם תסנדל את האוטו כל פעם שתבוא לעשות קניות בסופר?

רכב יכול להיגנב לא רק מהחניה של הבית, אתה יודע.

התשובה הכי טובה שקיבלת היא של Fat Bastard

נכון, סנדל אכן ירתיע את הגנב הממוצע והוא ילך לחפש לו טרף קל.

ואתה יודע מה? שני סנדלים ירתיעו כפליים. את זה אפשר להבטיח לך.

כמה זמן תתמיד בלהרכיב את הסנדלים בכל פעם שתחנה? נראה לך שבעוד חצי שנה/שנה לא תתחיל לעגל פינות?

• תוכן חדש...