Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בשעה טובה התחדשתי לי ב.... [פולו GTI]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתחדש רכב מדהים !

אחרי שתקבל תרוץ לשים צ'יפ אפסולוט ,זה ישפר לך פלאים :)

לי מותקן הצ'יפ על פולו 1.2TSI

לרכב הזה לא חסר כח!

לדעתי תשקיע בקורס נהיגה :|

תתחדש:-P

פורסם
תתחדש רכב מדהים !

אחרי שתקבל תרוץ לשים צ'יפ אפסולוט ,זה ישפר לך פלאים :)

לי מותקן הצ'יפ על פולו 1.2TSI

אחרי שכבר סחטו כל כך הרבה סוסים מהמנוע הקטן הזה, עדיין ניתן לסחוט ממנו עוד ? אין סכנה בהתקנת צ'יפ על המנוע הספציפי הזה?

פורסם

אפשר בהחלט לסחוט עוד כוחות מהמנוע הקטנצ'יק הזה, כאשר תוכנה מעלה את ההספק לאזור ה-212 כ"ס אם זכרוני אינו מטעה אותי...

יחד עם זאת, באשר לבעיות מנוע,

ישנם דיבורים רבים על שירוקו ששפכו מנועים (גם! בסטנדרטי ולא בהכרח משופרות...) וגם שמעתי על קופרה אחת ששפכה...

לי הייתה איביזה קופרה עם המנוע הנ"ל לתק' של חצי שנה ומד האוץ הראה 5,000 ק"מ כשמכרתי אותה אז מן הסתם שלא נתקלתי בבעיות.

מה שכן - בטורים גבוהים תמיד הייתה לי התחושה שהמנוע מתאמץ יתר על המידה, עושה קולות של בכי...

אם יש תקציב - הייתי ממליץ להתקדם לאחות הגדולה, הלא היא הגולף GTI או ללכת על הבת דודה העדיפה (לדעתי) הלאון קופרה...

מצד שני, במחיר שאתה משלם אתה בהחלט מקבל רכב מאובזר, שנראה טוב ואמור לסוע לא רע בכלל...

ראה גם הודעה פרטית בנושא,

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אם יש בעיות עם המנוע (חוץ מאלה שכנראה היו קשורות לדלק הישראלי ושנפתרו), מדוע ממשיכים להביא אותו ומדוע יביאו את הג'טה החדשה עם המנוע הזה? זה נראה לי לא הגיוני...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

רק שלא יהפוך לעוד דיון לעוס כמו מסטיק על אמינות 1.4 TSI. מאות אלפי מנועים כאלו נמכרו בעולם. היו בעיות באקלים חם בישראל סינגפור אוסטרליה וכו.

הבעיות נפתרו. מי שלא מבין, חקר והתעמק בנושא ומבסס את הידע שלו על שמועות, חבר של חבר, מכר וכו - שלא ימשיך להפיץ מידע חסר/שגוי שגורם נזק לבעלי רכבים קיימים ועושה אבל לפלא טכנולוגי לא קטן.

אני ושאר בעלי השירוקו מרוצים ממנו עד הגג, אני עם 10k קילומטר, ואחרים כבר עברו את ה 30. הפלא ופלא.

• תוכן חדש...