Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בשעה טובה התחדשתי לי ב.... [פולו GTI]

gt2rs620
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פולו GTI החדשה!

היום ביקרתי באולם התצוגה המרכזי בבני ברק והזמנתי לי אחת בצבע שחור 3 דלתות.מועד ההגעה הצפוי- לקראת סוף אוגוסט.

האם יש בפורום בעלים של הרכב הנ"ל? במידה וכן , הייתי שמח לשמוע את חוות דעתכם על הרכב עד כה.

בתודה מראש על הסיוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי זאת בחירה מעולה וייחודית יחסית בתוך עדר הFRים והקופרות.

ידנית או DSG?

קיימת רק ב-DSG.

ובמפתיע, זולה ב-15 אלף ש"ח מהקופרה (לפחות על הנייר).

תתחדש!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כפי שכבר נאמר, הרכב מגיע עם תיבה אחת בלבד -DSG. "על הכביש" מחיר הרכב עומד על כ-155 אלף שקלים.

חברים שאלה לי לגבי המנוע של הרכב, מישהו יודע האם ישנן בעיות אופייניות למנוע 1.4 בעל הטורבו + סופרצ'רגר? כי יצא כבר להיתקל במספר דיונים פה בפורום בהם הלינו לגבי תפקודו של המנוע ברכב השירוקו ( בגרסאת ה-160 כוח סוס )?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

^^

לפני שנה בערך לסקודה אוקטביה בעלת אותו מנוע 1.4TSI בגרסת שני מגדשים התגלתה בעיה של כיבוי מנוע במהלך נסיעה, צ'מפיון עשו ריקול שקט בדמות עדכון תוכנה שככל הנראה פתר את התקלה.

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-25451-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%91%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%94%D7%A4%D7%AA%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%91%D7%93%D7%A8%D7%9A.aspx

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האוקטביה לא מצויידת במנוע ה-1.4 180 שמגיע עם מגדש טורבו ומגדש על, גם גירסת ה-160 שנמצאת בגולף ובג'טה למשל לא נמצאת באוקטביה.

האוקטביה מקבלת את אותו המנוע אבל עם מגדש טורבו בלבד ו-122 כ"ס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כפי שכבר נאמר, הרכב מגיע עם תיבה אחת בלבד -DSG. "על הכביש" מחיר הרכב עומד על כ-155 אלף שקלים.

חברים שאלה לי לגבי המנוע של הרכב, מישהו יודע האם ישנן בעיות אופייניות למנוע 1.4 בעל הטורבו + סופרצ'רגר? כי יצא כבר להיתקל במספר דיונים פה בפורום בהם הלינו לגבי תפקודו של המנוע ברכב השירוקו ( בגרסאת ה-160 כוח סוס )?

מה הפואנטה בלשאול שאלה כזו אחרי שכבר הזמנת?

בכל אופן היו בעיות עם המנוע הזה באקלים חם כמו בישראל והבעיות האלו טופלו בעזרת עדכון תוכנה בשנה שעברה.

בתור אחד שנוסע על רכב עם מנוע כזה, תהיה רגוע. :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הפואנטה בלשאול שאלה כזו אחרי שכבר הזמנת?

בכל אופן היו בעיות עם המנוע הזה באקלים חם כמו בישראל והבעיות האלו טופלו בעזרת עדכון תוכנה בשנה שעברה.

בתור אחד שנוסע על רכב עם מנוע כזה, תהיה רגוע. :-)

לדעתך זה אומר שגם הרכב שלי יצטרך לעבור עדכון תוכנה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש על הרכב שרוב החברה מנסיעות המבחן אוהבים וזאת כי הוא מאובזר טוב ,איכותי ולפי ניסיון שלי עם קופרה אז הוא גם נוסע טוב (יש לך את השיפםטים בחלקו האחורי של ההגה).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתך זה אומר שגם הרכב שלי יצטרך לעבור עדכון תוכנה?

הרכב שלך כבר יגיע עם התוכנה המעודכנת, כמו ששלי הגיע עם תוכנה מעודכנת כבר בספטמבר 2010.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...