Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי ספיריט שהיה מחובר לאורנ'ג עד לא מזמן, מכיוון שעזבתי את אורנ'ג וקיבלתי נייד(של פלאפון) מהעבודה אני מחפש פתרון לדיבורית ברכב, הבנתי מפלאפון שאין להם כרטיס סים שתומך בטלפון של ספיריט.

האם יש דיבורית בלוטות מומלצת?

בתודה, עומר.

תחייה את החיים כי מחר תמות

פורסם

פה בפורום תקבל המלצות או על BURY או על PARROT.

אני אישית משתמש ב Parrot MKI9000. דגם מינימלי עם שלט בלבד וללא מסך.

שמע דרך הרמקולים ברכב, מיקרופון נהדר. אין לי תלונות

פורסם

תלוי איזה טלפון יש לך. אם יש לך טלפון עם תמיכה טובה בחיוג קולי - למשל סימביאנים למיניהם - כל דיבורית BT תעשה את העבודה. אם אין חיוג קולי או שהוא לא מוצלח - יהיה עליך לבחור בין שתי אפשרויות: דיבורית BT פשוטה לקבלת שיחות (ואולי יכולת חיוג קולי מוגבלת), או דיבורית יותר משוכללת עם מסך ורצוי גם מקלדת.

אני שונא להקליד מספרים תוך נסיעה - במיוחד בטלפון עם מקלדת קטנה.

הספיריט של אורנג' לא מתאים לרשת פלאפון כיון שהוא פועל בטכנולוגית GSM בעוד שרשת פלאפון היא בטכנולוגית UMTS/HSPA שאינה תואמת למכשיר.

הפתרון הטוב ביותר הוא אם תצליח להניח ידך על ספיריט ישן של פלאפון (ברשת ה-CDMA) - אמנם מדובר במכשיר פשוט, אפילו המסך שלו מונוכרום, אבל הקליטה מעולה והתפעול פשוט, כולל חיוג קולי מדוייק ואמין. השאלה היא האם פלאפון היה מוכנה לחבר אותו לרשת הישנה שלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פתרון לא רע - PARROT MINIKIT - לא SLIM. דווקא לדגם הישן יותר יש פונקציה של חיוג קולי לפי תגיות שמוקלטות לזיכרון הדיבורית בלי קשר לזיהוי הקולי של הטלפון עצמו. זה עובד מעולה והדיבורית עצמה ממש טובה מבחינת איכות שמע.

היא יושבת על מגן השמש, טוענים עם כבל USB פעם בשבוע בממוצע, ביציאה מהרכב היא כבית לבד, בכניסה צריך להעיר אותה בלחיצה בודדת והחיבור אוטומטי למכשיר. כמובן שאין צורך בהתקנות וקידוחים ואפשר להעביר מרכב לרכב בקלות שזה יתרון גדול.

מחיפוש קצר בזאפ אני רואה שאין כבר להשיג אותה כחדשה, אבל יש כמחודשת ב-130 ש"ח, שווה הימור לדעתי (או כמובן להזמין מחו"ל).

http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22954522&af=2055

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...