Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העלאת רכב מיושן לכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הם ה"תנאים המסויימים" האלו ?

ובכל מקרה, לגבי רכב מודל 83 שעומד 6 שנים (היה כבר רכב מיושן כשהועמד), ונניח הרישיון שלו לא הוקפא - החוב המצטבר המקסימלי הוא של שנתיים.

לאחר שנתיים הרישיון של הררב מתבטל ואין יותר צבירת חובות.

פורסם
מה הם ה"תנאים המסויימים" האלו ?

ובכל מקרה, לגבי רכב מודל 83 שעומד 6 שנים (היה כבר רכב מיושן כשהועמד), ונניח הרישיון שלו לא הוקפא - החוב המצטבר המקסימלי הוא של שנתיים.

לאחר שנתיים הרישיון של הררב מתבטל ואין יותר צבירת חובות.

הרכב הזה מודל 83 או רכב אחר שמלאו לו 20 שנה ויותר ,ניירת לא הופקדה בזמן ,הצטבר חוב של 4000 למשל ,ניירת הופקדה בעת החוב של 4000 ,עוברת תקופה ואז אתה מקבל תשלום לחצי שנה בלבד .

עברתי את זה עם 4 מכוניות .

גם בחוב שהחל לרכב שאינו בן עשרים ונוצר חוב כלשהו ,אם הניירת תופקד ,יעבור זמן או תקופה ואז תקבל לאחר שמלאו לו מעל 20 שנה ,תשלום לחצי שנה .

אלו התנאים יש לי דוקומנטים בנושא .

פורסם
תאיר את עיננו. מהם התנאים המסויימים שיכולים לבטל אגרות רישוי שלא שולמו (ללא הפקדת "ניירות" ) ברכב מיושן??

לא הפקדת ,אבל הגעת באחור להפקיד , לאחר תקופה תקבל חצי שנה קדימה .

יש הוכחות .

התנאי העקרי הוא שהרכב עבר 20 שנה ועברה תקופה שמחשב הרישוי קלט , יש תוצאות טובות הנושא שהצטבר חוב גדול מאוד ,הגעתי לרישו וקיבלתי חצי שנה קדימה .

כך עברו 3 מרצדסים ופיזו אחת .

כמובן שהכל צריך לעבור מעבדה .

יש מחיקת חובות אבל הציבור אינו מודע לתנאים .

פורסם
תודה

האם זה תקנה 309 או שצריך ללכת למכון התקנים של התכניון?

אני הייתי במוסך מקסיקו בנתניה ,שם ישנו יהודה הבוחן .

אל תיגש עם ...

רקבונות

שמן בבולמים

שמן בברקסים

בולמים חלשים

עשן לבן

כסאות קרועים

כל מכניקה אחרת ,תפוחי הגה וכאלו ,זה כבר לא בעיה ,תקבל הערה ,תתקן , ותיגש שוב .

פורסם
אני הייתי במוסך מקסיקו בנתניה ,שם ישנו יהודה הבוחן .

אל תיגש עם ...

רקבונות

שמן בבולמים

שמן בברקסים

בולמים חלשים

עשן לבן

כסאות קרועים

כל מכניקה אחרת ,תפוחי הגה וכאלו ,זה כבר לא בעיה ,תקבל הערה ,תתקן , ותיגש שוב .

החלפתי כבר חצי רכב לפי דעתי לא תהיה בעיה לעבור.

אני גם צריך את יהודה שיעביר אותי.!

פורסם
הרכב הזה מודל 83 או רכב אחר שמלאו לו 20 שנה ויותר ,ניירת לא הופקדה בזמן ,הצטבר חוב של 4000 למשל ,ניירת הופקדה בעת החוב של 4000 ,עוברת תקופה ואז אתה מקבל תשלום לחצי שנה בלבד .

עברתי את זה עם 4 מכוניות .

גם בחוב שהחל לרכב שאינו בן עשרים ונוצר חוב כלשהו ,אם הניירת תופקד ,יעבור זמן או תקופה ואז תקבל לאחר שמלאו לו מעל 20 שנה ,תשלום לחצי שנה .

אלו התנאים יש לי דוקומנטים בנושא .

אתה מצהיר הצהרות בניגוד גמור להיגיון - אם הניירת הופקדה? אתה ממשיך לקבל ניירת לרישוי?? מצטער לא כל כך מסתדר לי.

גם אם הצלחת להוציא מהפקדה והפקידה טעתה והנפיקה לך ניירת ללא החובות - אין זה הופך את העניין לנוהל. ואם אתה טוען שזהו כן הנוהל - תמציא הוכחות היכן הנוהל הנ"ל מופיע!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
אתה מצהיר הצהרות בניגוד גמור להיגיון - אם הניירת הופקדה? אתה ממשיך לקבל ניירת לרישוי?? מצטער לא כל כך מסתדר לי.

גם אם הצלחת להוציא מהפקדה והפקידה טעתה והנפיקה לך ניירת ללא החובות - אין זה הופך את העניין לנוהל. ואם אתה טוען שזהו כן הנוהל - תמציא הוכחות היכן הנוהל הנ"ל מופיע!!

אתה טועה .

אם מישהו טעה זה המחשב ,אבל לא , הוא לא טעה .

זו לא הצלחה אישית שלי ,עובדתית בשטח קרי במשרד הרישוי כך נעשה ,כששאלתי לפשר החוב המצומק הדגישה הפקידה כי התקנון השתנה .

כעת תטריח עצמך ובדוק במקום להשית עלי פקודות.

פורסם
החלפתי כבר חצי רכב לפי דעתי לא תהיה בעיה לעבור.

אני גם צריך את יהודה שיעביר אותי.!

אז יאללה חביבי , לעבודה .

מספיק ברברנו עד עתה ,בחלקו שיח בין כאלו שאינם מנוסים דיו .

גש עלה והצלח ,גש אל יהודה במקסיקו .

פורסם
שלום לכולם

אני מעוניין להעלות את הרכב שלי לכביש אחרי שהוא עמד 6 שנים, הרכב שנת 83.

ביולי אני מעוניין להעלות אותו לכביש ,אני יודע שאני צריך לעשות בדיקת מעבדה.(לפי מה שהבנתי תקן 309)

מה כולל הבדיקה ואיזה אישורים אני צריך להביא לבדיקה ולטס(כמו אישור ברקסים).

אם אפשר לתאר את כול התהליך והפרוצדורה.

תודה רבה מתן

האם בדקת אותי ?

פורסם
שלום לכולם

אני מעוניין להעלות את הרכב שלי לכביש אחרי שהוא עמד 6 שנים, הרכב שנת 83.

ביולי אני מעוניין להעלות אותו לכביש ,אני יודע שאני צריך לעשות בדיקת מעבדה.(לפי מה שהבנתי תקן 309)

מה כולל הבדיקה ואיזה אישורים אני צריך להביא לבדיקה ולטס(כמו אישור ברקסים).

אם אפשר לתאר את כול התהליך והפרוצדורה.

תודה רבה מתן

האם העלת חרס כלשהו בתחום ?

פורסם

עשית מאמץ לברר ?

פורסם
האם העלת חרס כלשהו בתחום ?

שבוע הבא ני הולך להוציא את הרישיונות של הרכב , אחר כך צריך לעשות בדיקה של רכב מיושן במוסך ואז לגשת ליהודה שיבדוק את הרכב , לחזור למשרד הרישוי ולהוציא שוב רישיונות רכב חדשים , ואז לגשת לטסט .

שבוע הבא אני יתחיל את התהליך אני יעדכן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום עשיתי את בבדיקת מעבדה שזה בעצם תקנה 308 , עברתי אותה על הפעם ה1 , מי שעושה את זה צריך לבדוק שאין רקבונות ברכב שלו זה הכי חשוב בבדיקה , אחרי זה עשיתי טסט רגיל ( בשביל לגשת לטסט צריך את בדיקת מעבדה 308 וגם בדיקת רכב מיושן שעושים בכול מוסך, עברתי גם את הטסט על הפעם ה1 , אחרי זה חזרתי למשרד הרישיו כדי שיוציאו לי רשיון חדש בלי הערה של בדיקת מעבדה ( את הבדיקה השארתי במשרד הרישיו) בדיקת מעבדה עלתה לי 990₪ והוסט עלה 73₪. 

פורסם
היום עשיתי את בבדיקת מעבדה שזה בעצם תקנה 308 , עברתי אותה על הפעם ה1 , מי שעושה את זה צריך לבדוק שאין רקבונות ברכב שלו זה הכי חשוב בבדיקה , אחרי זה עשיתי טסט רגיל ( בשביל לגשת לטסט צריך את בדיקת מעבדה 308 וגם בדיקת רכב מיושן שעושים בכול מוסך, עברתי גם את הטסט על הפעם ה1 , אחרי זה חזרתי למשרד הרישיו כדי שיוציאו לי רשיון חדש בלי הערה של בדיקת מעבדה ( את הבדיקה השארתי במשרד הרישיו) בדיקת מעבדה עלתה לי 990₪ והוסט עלה 73₪.

כעת בהצלחה בהמשך דרכך !

• תוכן חדש...