Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בבווארית ישנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ב323 קופה E36,אוטומטית.(כן כן הלוואי ידנית)בציר 98 לבנה עם ריפודי עור שחורים(יאמי)

הרכב שמור למידי מלבד כמה נגיעות קוסמטיות (בעיקר בד נופל מגג הרכב).

הרכב טופל אצל ציקי וכנראה גם יטופל בעתיד,אני חושב שהולכת להיות לי חווית בעלות כייפית :)(חמסה חמסה חמסה ובלי בדיקות שיכרות סתמיות של המשטרה)

אגב סיפור מוזר שקרה לי עם חברת הביטוח 9 מיליון,התקשרתי אלהם לקבל הצעת מחיר,ואכן קיבלתי הצעה זולה ומאוד אטרקטיבית,של מקיף ב2650,לאחר מכן התקשרתי בשנית על מנת לוודא שאכן מדובר בדגם קופה ולא ב323 רגילה,

(כי למיטב ידעתי חברות הביטוח המיינסטרימיות לא מבטחות רכבים שכאלה),הנציג אמר לי "כן כן בטח,זה אותו קוד מחירון אין בעיה" אמרתי לו תבדוק טוב מדובר ב3 דלתות קופה הוא אכן בדק ואמר שאין בעיה ומדובר באותו דגם מבחנת הביטוח.

היום התקשרה אלי הנציגה על מנת לסגור ,ולפתע היא אומרת לי "קופה? מה פתאום אנחנו בכלל לא מבטחים קופה" הסברתי לה שהנציג הסביר לי אחרת,ואפילו הגדלתי ראש והתקשרתי בעצמי,ואין מה לעשות כי כבר רכשתי את הרכב,ומחיר הביטוח היה שיקול נכבד,בהתחלה נתקלתי בסרבנות עדינה של"תשמע אני מבינה אותך אני מאוד מצטערת,נסיתי לדבר עם חתם החברה אבל אנחנו לא מבטחים את הסוג הזה",הסברתי לה שאין מצטערת הרכב כבר נקנה,לאחר שעה קלה התקשרו אלי חזרה עם פשרה שהם מסכימים באופן חד פעמי לבטח לי את הרכב לשנה.

יש לציין שהם עשו פדיחה רצינית וצאו מזה יחסית בסדר. אני קצת מרגיש שהרווחתי מן ההפקר כי 2650 מקיף לב.מ.וו קופה זה באמת קצת,מצד שני אם הייתי יודע שתהיה לי בעיה עם המקיף לשנה הבאה אולי הייתי מחשב את התקציב שלי קצת אחרת.

שחכתי מזה לגמרי,כשצאתי לכביש הפתוח שקעתי לתוך מושבי העור לטפתי ברכות את הדוושה הימנית בישביל לשמוע את ה6 טורי נושם לו:evil:.

Porsche 944 turbo

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש, רכב מדהים!

ובאמת זכית מן ההפקר, זה כלום כסף על ביטוח מקיף!

אבל מצד שאני - אני לא דואג לחברת הביטוח הזאת, היא לא תפשוט את הרגל מזה.

ולמה שלא תפנק בקצת תמונות של הכלה החדשה...? :)

פורסם

תתחדש! 8)

אגב, מזלך שחברת הביטוח "הסכימה" להתפשר עבורך (במיוחד 9 מיליון), לדעתי זה היה טריק שלהם בהתחלה ככיכול

להסכים לבטח אותך ואז אחרי זה להתקשר ולומר שהייתה טעות (והרי כבר קנית את הרכב והם די תפסו אותך בביצ*ם).

ה"טעויות" האלה קורות המון. גם לי זה קרה.

שנה הבאה אני ממליץ לך בחום לעבור לחברה אחרת.

כמו כן, תבקש הכל בכתב, שלא יגידו אחרי זה אם חס וחלילה יקרה משהו שהם לא הסכימו לבטח את ה"קופה" אלא התבלבלו :roll:

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

1.מה מפריע להם שזה קופה? איפה ההצדקה לעלות נוספת בביטוח מול דגם ה 4 דלתות?

2.ממתי חלה על המבוטח חובת דיווח כמה דלתות יש לרכב?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
1.מה מפריע להם שזה קופה? איפה ההצדקה לעלות נוספת בביטוח מול דגם ה 4 דלתות?

2.ממתי חלה על המבוטח חובת דיווח כמה דלתות יש לרכב?

1. לחבר שלי שקנה סיטרואן C4 VTR שהיא כידוע דגם הקופה של הרכב הזה, הציעו לו 15,000 ש"ח (!) ביטוח

רק בגלל שזה רכב "coupe" שנחשב ל"ספורטיבי" ומסוכן ושקר כלשהו למרות שהמנוע אותו מנוע, רק פחות 2 דלתות :roll:

2. גם אני לא מבין למה את שואלים אבל אולי זה קשור לדגמים השונים של הרכבים ולרמת המחיר שהם מדביקים להם,

שוב סתם תירוצים לסחוט עוד קצת כסף מהמבוטחים.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

תתחדש! ואני מצטרף לקריאה של כולם בקשר לתמונות.

חוץ מזה,בתור מישהו שרוצה לרכוש רכב כזה בעתיד,אני ממתין בקוצר רוח לאיזה סיכום עלויות חצי שנתי/שנתי במידה ותעשה אחד כזה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
תמונות מחר ,אני מבטיח :)

מחר הגיע.

ממתינים לתמונות.

תתחדש, וסע בדרכים טובות ! (בדוק רק בפוליסה שיישלחו לך, שסוג הרכב יוגדר כפי שהוסכם)

alfa 156 2.5.

פורסם
1. לחבר שלי שקנה סיטרואן C4 VTR שהיא כידוע דגם הקופה של הרכב הזה, הציעו לו 15,000 ש"ח (!) ביטוח

רק בגלל שזה רכב "coupe" שנחשב ל"ספורטיבי" ומסוכן ושקר כלשהו למרות שהמנוע אותו מנוע, רק פחות 2 דלתות :roll:

2. גם אני לא מבין למה את שואלים אבל אולי זה קשור לדגמים השונים של הרכבים ולרמת המחיר שהם מדביקים להם,

שוב סתם תירוצים לסחוט עוד קצת כסף מהמבוטחים.

בחלק מהחברות הביטוח ישובים חתמים טיפשים ללא שום הבנה ברכב ואין יותר מידי מה לעשות עם זה.

כמו כן אם אני לא טועה דגם הקופה ב BMW יקר יותר במחירון מה4 דלתות אז אמנם אין חובת ציון מס' הדלתות אבל זה כבר לא אותו דגם.

semi-t היקר, למרות שאני חובב תאוריות קונספירציה אני מבטיח לך שזה ממש לא "טריק" של ביטוח ישיר, סתם חוסר הבנה בסיסית בשילוב חוסר מקצועיות של הנציגים.

ואיפה בדיוק התמונות? (והאבטיח כמובן)

• תוכן חדש...