Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בבווארית ישנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנית אותה מבחור בשם ליאור במקרה?

תתחדש

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם אתה רוצה להקדים תקופה לאחת המחלות היותר קשות של הרכב הזה תחליף משאבת מים בטיפול הקרוב.

בהמשך למה שכתבת, המוסכניק אצלו אני מטפל גם הביא לתשומת ליבי את נושא רגישות מערכת הקירור והמליץ לי להחליף בקרוב את כל מערכת הקירור.

כשאני כותב כל מערכת הקירור אני מתכוון לכך- משאבת מים, תרמוסטט, רדיאטור, צינורות ונוזל.

האם יש בכך באמת צורך (שנת 2002 עם 60 קילומטר מאומתים) או שאפשר להסתפק רק בהחלפת משאבת מים או להוסיף לכך גם תרמוסטט ?

לפותח השרשור,

אחלה רכב, תתחדש ותהנה, אלה רכבים מדהימים ללא ספק!!!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הייתי מוותר על החלפת הרדיאטור, אם הרכב לא מאבד מים אין סיבה אמיתית להחליף אותו.

למרות שלא מדובר ברכיב מאוד יקר, לא בטוח שצריך.

תרמוסטט אפשר להחליף רק בשביל להיות על ה-safe side.

הקטע עם משאבת המיים שזה כשל שיכול לתקוע אותך ככה סתם באמצע הדרך, יום אחד היא מפסיקה להזרים מיים, המדחף שלה מסתובב על ריק והאוטו מתחמם וזה סתם חבל.

פורסם

תתחדש !

קצת טיפול בסלון העור והיא תהיה יפיפייה גם מבפנים. אולי אפילו צביעה מחדש של העור כפי שרואים ב WHEELER DEALER לא פעם. (ראה את הפרק על ה M3 מהצורה שלך)

זו גם הצורה האהובה עליי למרות שלא הייתי מתנגד ל E46 :)

[כמעט רכשתי 320 ידנית שנת 94 אבל הביטוח הבהיל אותי בזמנו]

באופן כללי בעניין הביטוח : צריך סבלנות וסקר שוק יסודי.

ברכב שלי דיברו על סכומים דו ספרתיים, לא נבהלתי, עשיתי סבב סוכני ביטוח קטנים, כיום אני יושב על 3000 ש"ח מקיף.

למעשה המחיר הוא 2700 אבל ביקשתי גבולות פוליסה עד מליון שקל במקום חצי מליון, ליתר בטחון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כמה עשויה לעלות החלפת משאבת מים?,

דרך אגב עוד שאלה,עד כמה מדוייק מד צריכת הדלק?

לא מובר במשהו יקר במיוחד, לא זוכר להגיד לך בדיוק.

לגבי מד צריכת הדלק, זה רכיב מכני פשוט שבודק כמה אתה לוחץ על הדוושה ובאיזה מהירות הרכב נוסע.

נראה לי שזה דיי מדוייק אבל אף פעם לא בדקתי את זה באמת.

דר"א, אל תחפש שם חסכון בדלק, זה לא משהו שהמנועים האלה מצטיינים בו.

פורסם

גם אני חשבתי כך לגבי הרדיאטור, אם אין נזילות והוא לא נראה רקוב מבפנים- אין סיבה להחליף.

מה שכן, אני חושב שההמלצה של המוסכניק להחליף צינורות קירור דווקא במקום שכן גומי נוטה להתייבש ולהסדק.

אפרופו מערכת קירור, שאלה שמסקרנת אותי:

הרכב תמיד נמצא בדיוק באמצע מבחינת חום מנוע שזה תקין, משהו שהפתיע אותי זה שאני יכול להחנות את הרכב בתום נסיעה, לחזור אליו כעבור שעתיים והמנוע עדיין יהיה חם, לא על החצי, אבל בקלות יהיה על הרבע ואפילו מכסה המנוע יהיה עדיין חם.

האם זה תקין או שמא יכול להיות שצריך לבדוק את תקינות המאווררים ?

רוב תודות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אגב שמתי לב שאני נוסע בלי מזגן,מגיע חום לתא הנוסעים או יותר נכון,לאיזור הרגליים במושב הנהג,נסיתי לשחק עם בקרת האקלים אולי זה משהו עם הסירקולציה,אבל בנתיים זה לא עובד.אגב מדוע כל פעם שאני מתניע את הרכב המזגן נדלק איתו,קראתי כאן שככה הרכב מברירת מחדל שלו,האם ניתן לשנות את זה?

לגבי צריכת הדלק,עד כמה שהספקתי לבדוק,המנוע צמא אבל על פי המחוג,בכביש המהיר 120 ו7-8 ליטר ל100 קילומטר.

Porsche 944 turbo

פורסם

לגבי מאוורר פנימי של המזגן, זה ברוב הבימרים, איך שאתה מניע המאוורר דולק, וכמובן אם המזגן פעל טרם הכיבוי של הרכב,

הוא ידלק עם ההתנעה. מעצבן, אבל למיטב הבנתי אין יותר מידי מה לעשות.

לגבי החום שיוצא ברגליים, כנראה שהברז חום/קור כבר לא במיטבו, ולכן נכנס לך אוויר חם.

תבדוק גם שהבורר כניסת אוויר מבחוץ כבוי, וזה מכוון על סירקולציה של האוויר ברכב.

לגבי צריכת דלק, בנסיעה בינעירונית רגועה יש מצב ל 7-8 ליטר ל 100 קילומטר, אבל אם אתה עולה למהירויות גבוהות יותר,

תשכח מזה, שלא לדבר על לחיצות בתוך העיר.

• תוכן חדש...