Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בבווארית ישנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המרצדס נמכרה במחיר מצחיק,אבל לפחות היא נמכרה לידיים טובות.

הנה מספר תמונות שצולמו היום,מצטער על איכות התמונות,השמש החזקה הפריעה.

bmw2.JPG

bmw3.JPG

אגב גיליתי שהמוכר השאיר לי בסי די אוסף של לד זפלין,מה שמוכיח שלא כל נהגי סידרה 3 הם ערסים.

Porsche 944 turbo

פורסם

תתחדש! חברת הביטוח באמת יצאו בסדר בסוף.

היפותטית: הייתה לך עילה לתבוע אותם בתביעות קטנות בגלל טעות שכזו? (במיוחד אחרי שהגדלת ראש ובדקת בשנית)

Mazda 2 2013

פורסם

תתחדש וברוך הבא למועדון.

מעבר לעובדה שחסרה שם דוושה אחת מדובר ברכב מדהים.

את שלי אני מחזיק כבר 7 שנים, לכל מי שפוחד מעלויות מטורפות אני יכול להבטיח שלא מדובר במשהו יוצא דופן.

אני חותם על אמינות כמו שהרכב שלי מפגין ( Fünf Fünf שזה חמסה חמסה בגרמנית) בכל רכב שיהיה לי.

שים לב, לא יודע איפה הרכב טופל ואיך ההיסטוריה שלו מתועדת. אם אתה רוצה להקדים תקופה לאחת המחלות היותר קשות של הרכב הזה תחליף משאבת מים בטיפול הקרוב.

המנוע הזה לא יותר מדי סלחן להתחממויות והמשאבה שם קורסת כל כמה עשרות אלפי קילמטרים.

דר"א, אני יכול להגיד לך שמבחינת ביטוח אני משלם אפילו פחות.

פורסם

זה בגלל שבעיר שלך יש ריכוז עצום של BMW שחורות אז מה הסיכוי שייטפלו דווקא לשלך :wink:

ועכשיו ברצינות, מחיר הביטוח תלוי בכל כך הרבה משתנים ככה שאין סיכוי להשוות מי מקבל מחיר יותר טוב בצורה אבסולוטית.

לפי המצב של הריפודי עור הייתי ממליץ לרוץ לקלין קאר לטיפול פנים לפני שהם ייסדקו.

אין מה להגיד, העיצוב של הדור הנ"ל הכי יפה מכל הדורות!

תיתחדש!

פורסם

אגב גיליתי שהמוכר השאיר לי בסי די אוסף של לד זפלין,מה שמוכיח שלא כל נהגי סידרה 3 הם ערסים.

ערס, באבוה ערס - אבל ערס אשכנזי... :wink:

תתחדש ותהנה מהרכב!

פורסם
תתחדש וברוך הבא למועדון.

מעבר לעובדה שחסרה שם דוושה אחת מדובר ברכב מדהים.

את שלי אני מחזיק כבר 7 שנים, לכל מי שפוחד מעלויות מטורפות אני יכול להבטיח שלא מדובר במשהו יוצא דופן.

אני חותם על אמינות כמו שהרכב שלי מפגין ( Fünf Fünf שזה חמסה חמסה בגרמנית) בכל רכב שיהיה לי.

שים לב, לא יודע איפה הרכב טופל ואיך ההיסטוריה שלו מתועדת. אם אתה רוצה להקדים תקופה לאחת המחלות היותר קשות של הרכב הזה תחליף משאבת מים בטיפול הקרוב.

המנוע הזה לא יותר מדי סלחן להתחממויות והמשאבה שם קורסת כל כמה עשרות אלפי קילמטרים.

דר"א, אני יכול להגיד לך שמבחינת ביטוח אני משלם אפילו פחות.

הרכב טופל ויטופל אצל ציקי,

האמת לא בדקתי את נושא משבאת המים אבל אני אשאל את כבודו האם היא כבר הוחלפה.

Porsche 944 turbo

פורסם
אני חושב שזה לא יהיה מוגזם להגיד שה-E36 היא בעלת העיצוב הטוב ביותר שהיה לסדרה 3 מאז ומעולם. תתחדש!

+1.

הסדרה היחידה שגרמה לי לפקפק בהערצתי הבלתי מעורערת לסדרה E36, היא לא אחרת מה- E92.

לפתוח השרשור, תתחדש על הרכב. בסגנון נהיגה הנכון, אתה תיהנה מאוד :).

שונא גזענים !.

פורסם

לפי המצב של הריפודי עור הייתי ממליץ לרוץ לקלין קאר לטיפול פנים לפני שהם ייסדקו.

תיתחדש!

מצטרף להמלצה+ אוטו אלגנס לריפוד מחדש של גלגל ההגה.

תתחדש, היא באמת נראית מצויין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תתחדש!

אני גם ממליץ לטפל בכורסאות ואפילו בכל הקונסולה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

• תוכן חדש...