Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם שאני נוסע בתל אביב [באיזור המרכז ארלוזרוב] אני פתאום מוצא את עצמי נוסע על נתיב שהוא אך ורק לתחבורה ציבורית, מצאתי את עצמי אובד עצות ולא יודע מאיפהו לאן לסוע.

אשמח אם מישהו מוכן להסביר לי האם הנסיעה שם מותרת? אם כן באיזה שעות וכל פרט אחר יתקבל בברכה.

תודה,

אלעד

פורסם

כשעשית תאוריה אז היה שם מן "ציורים" כאלה מוזרים על הלוח? אז קוראים לזה תמרורים, אתה "אמור" לציית להם...

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
אשמח אם מישהו מוכן להסביר לי האם הנסיעה שם מותרת? אם כן באיזה שעות וכל פרט אחר יתקבל בברכה.

הנסיעה בנתיב תחבורה ציבורי אסורה.

ברוב המקומות הנתיבים האלו פתוחים גם לשאר כלי רכב בשעות מסויימות - בלילות ובשעות לא עמוסות.

בכניסה לכל נתיב וגם לאורך הנתיב מוצבים שלטים עם פירוט השעות.

בחלק מהמקומות מותר לנסוע בנתיב תחבורה ציבורית עם ברכב יושבים 4 אנשים ויותר, זה גם מפורט בשילוט.

• תוכן חדש...