Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל אני אנסה את מזלי...

סיימתי סשן של מספר שיפורים באיביזה FR שלי ואני רוצה לנסות ולראות איפה המגבלות שלהם (בעיקר בהיבט הבטיחותי).

אני מחפש מסלול או מגרש (אספלט) שאפשר לנהוג בקצה מבלי לסכן עוברי אורח, רכבים אחרים או את עצמי. ובעדיפות שיהיה מבודד ולא מוכר למשטרה :)

שמעתי על המנחת בערד אבל גם שמעתי שבד"כ אתה לא לבד שם ובמשטרה רק מחכים לנהגים שיגיעו לשם כדי להתלבש עליהם.

איזה עוד אופציות יש?

...אני מתעניין יותר בבדיקת הרכב במצבי היגוי שונים ובסיבובים מאשר מהירות בקו ישר...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

לא ציינת אפילו באיזה איזור אתה ?

בכל מקרה מה שיש לי להציע זה להסתכל בגוגל ארת' באזור שלך ולחפש כל מיני כבישים שמובילים לשום מקום, או איזורים בפיתוח שזה בכלל מצויין (אבל הצילומים שם של ישראל מ2004 אז לא תמצא איזורים בפיתוח ככה), אני מכיר בעיר שלי שכונה שהכל שם כבישים ראשיים עם 2-3 מסלולים ויש שם כולה כמה בתי קרקע ותמיד כל הכביש הזה ריק כי הוא לא מוביל לשום מקום חוץ מלבתי קרקע...

פורסם

כן DREAMT, עד שידרסו שם ילד חס ושלום כי חשבו שזה מסלול מירוצים וזו בעצם שכונת מגורים.

לא להשתולל בעיר, זה לא בריא בכלל וזה יכול לגרום לאסון מהר מאוד.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אני מהמרכז אבל בשביל החוויה אני מוכן לסוע רחוק... בכל מקרה, אני מעדיף להתרחק מאיזורי מגורים גם אם הם מבודדים - לא רוצה לסכן אף אחד.

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אם אתה אינך מנוסה ב"ניסויים" כאלו, קח מדריך (הכוונה למדריך נהיגה מתקדמת). בעצם, גם אם אתה מנוסה - קח מדריך.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

עשיתי כבר מספר קורסים של נהיגה מתקדמת ואחד החוקים הבסיסיים שלהם זה שלא עוברים את ה40 קמ"ש בישורת והרבה פחות מזה בסיבובים. לא בדיוק הקצה שאני מחפש...

פורסם
עשיתי כבר מספר קורסים של נהיגה מתקדמת ואחד החוקים הבסיסיים שלהם זה שלא עוברים את ה40 קמ"ש בישורת והרבה פחות מזה בסיבובים. לא בדיוק הקצה שאני מחפש...

אתה רציני ? 40 קמ"ש ?

פורסם

כן וכדי שלא תנסה טריקים מלוכלכים הם גם מחתימים אותך על זה בהתחלה ומציינים שעבירת בטיחות משמע עצירה וביטול המשך השיעור ללא החזר כספי.

אני הצלחתי להגיע איתו ל60 קמ"ש בטענה שלא שמתי לב למהירות אבל הוא מהר סירס אותי באיומים.

פעם היו עושים קורסי ראלי ונהיגה ספורטיבית אבל היום שאתה מתקשר אליהם הם אומרים לך בנימוס שמה שאתה מבקש כבר לא חוקי ולא תמצא מישהו שמוכן להסתכן.

פורסם
כן וכדי שלא תנסה טריקים מלוכלכים הם גם מחתימים אותך על זה בהתחלה ומציינים שעבירת בטיחות משמע עצירה וביטול המשך השיעור ללא החזר כספי.

אני הצלחתי להגיע איתו ל60 קמ"ש בטענה שלא שמתי לב למהירות אבל הוא מהר סירס אותי באיומים.

פעם היו עושים קורסי ראלי ונהיגה ספורטיבית אבל היום שאתה מתקשר אליהם הם אומרים לך בנימוס שמה שאתה מבקש כבר לא חוקי ולא תמצא מישהו שמוכן להסתכן.

ואי זה ממש מעפן לא שווה שקל

עדיף להזמין מנוף שירים את הרכב לגינה שלך ולהרטיב את הכל ולשחק

פורסם

כן, בקשר לגינה, שכחתי לציין - גם מגרשי החלקה אינם בגדר החוקי יותר במדינתנו הקטנה אז תשתדל לא להרטיב את הגינה כדי שלא תבוא המשטרה ותגיד שבנית מגרש החלקה בניגוד לחוק האוסר

פורסם

מגרש ההחלקה באזור התעשייה של אשדוד. מומלץ להגיע באמצע שבוע אם אתה רוצה להיות לבד. בד''כ ימי שישי שבת המקום שופע במכוניות וטרקטורונים.

פורסם
מגרש ההחלקה באזור התעשייה של אשדוד. מומלץ להגיע באמצע שבוע אם אתה רוצה להיות לבד. בד''כ ימי שישי שבת המקום שופע במכוניות וטרקטורונים.

אני הייתי תחת הרושם (האולי מוטעה) שכלל מגרשי ההחלקה בארץ (ואשדוד בינהם) נסגרו. אם אני טועה אשמח לדעת מה יש למגרש להציע, כמה זה עולה ומה שעות הפעילות?

פורסם
אני הייתי תחת הרושם (האולי מוטעה) שכלל מגרשי ההחלקה בארץ (ואשדוד בינהם) נסגרו. אם אני טועה אשמח לדעת מה יש למגרש להציע' date=' כמה זה עולה ומה שעות הפעילות?[/quote']

המגרש הזה כביכול לא פעיל הוא פרוץ וכל אחד יכול להיכנס אליו, אני אישית הייתי נכנס אליו עם טרקטורון ותמיד היו שם מלא אנשים.

ראיתי שם אז כמה בימרים,מיאטות ואימפרזות שעושות דריפט, בגלל זה המלצתי על המקום.

פורסם

איפה המגרש ממוקם באשדוד (סליחה על הבורות :))?

לגבי און... לא, אני לא יכול להגיד שעשיתי קורס אצלו אבל זה נשמע לי כמו משהו יקר מאוד

• תוכן חדש...