רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
סגנון נהיגה 1 2
מאת yuvalkop-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אז ככה , אוטוטו יש לי רישיון שנה . (אני יודע זה מעט) בכל מקרה אני לא אוהב את הסגנון נהיגה שלי ,ואני לא יודע איך להפסיק אותו או לשנות . אני לא עושה עבירות בכלל או דברים בסגנון אבל הנהיגה עצמה שלי ממש אגרסיבית ולא רגועה . זה מרגיש כאילו אני נוהג נגד הזמן אפילו שאין לי סיבה כלשהי , משמע אני לוחץ הרבה , מרבה לעקוף וכו' . מה אני יכול לעשות ? זה עניין של גיל ? (אני לא עושה שטויות עם המכונית ) מקווה שהבנתם למה התכוונתי , תודה ושיהיה ערב טוב
הודעה אחרונה מאת yoni_la, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 809 צפיות
אשמח אם מישהו יודע, כיצד מבטלים את הצפצוף בנסיעה ברברס? חוצמזה,אשמח לעוד טיפים לפריוס 2008
הודעה אחרונה מאת Guy_M5, -
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3 אלף צפיות
יש לי רכב ליסינג ומספר ימים לאחר הטיפול (הרכב חזר מהטיפול באותו היום) שמתי לב שמספר דברים "נעלמו" לי מהרכב - מה האופציות שעומדות לרשותי ?
הודעה אחרונה מאת צ'סטר, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 16 אלף צפיות
בעוד חודש יש לרכב טסט וטרם קיבלתי רשיון רכב חדש. התקשרתי למשרד הרישוי ונאמר לי שהרכב חסום יש להגיע למשרד הרישוי. נשאלתי אם היה שינוי מבנה וציינתי רק שהרכב עבר ממונית לבעלות פרטית. פעם ראשונה שאני שומע על זה. יש למישהו מושג על מה מדובר? תודה.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 639 צפיות
מישהו יודע איזה סוג מערכת מולטימדיה יש במבצע הנוכחי של הגולף 1.6? מניח שזה לא RCD510 לפי זה שיש שם DVD..... (האם בהרכבה מקומית?)
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היום בבוקר לקחתי את הרכב למוסך,כאשר נכנסתי ראיתי שם אותה בצבע לבן,חישוקי מגנזיום אפורים וגיר רגיל. מישהו יודע אם כולמוביל התחיל לייבא או שזה יבוא אישי,הסיומת הייתה 73. תמונה להמחשה:
הודעה אחרונה מאת 123 boom, -
- 9 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום רב ברשותי גולף 98 יד שניה עם תאונת שאסי (מלפני 8 שנים), עם קילומטרז' 138,000, סה"כ האוטו במצב סביר ראיתי שהמחירון של הרכב הוא 18,500 ש"ח, ברור שאני לא אבקש מחיר מחירון, אבל איך אני אני מחשב כמה כן אני יכול לקבל על הרכב? אשמח לקבל עצות והכוונה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
http://cartube.co.il/car-news/67-car-news-cat/1744-%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%95-%D7%90%D7%99%D7%91%D7%95-%D7%91%D7%92%D7%A8%D7%A1%D7%94-%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%9C-%D7%9E-86,000-%D7%A9%D7%A7%D7%9C.html
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני מבטוח כרגע בביטוח מקיף באיחוד ישיר-הרכב הוא גולף 1999 מנוע 1800- נהג כבר 11 שנה ללא עבירות וללא תאונות וכו,החברה לא רוצה לבטח את הרכב בטענה כי הוא ישן מדיי..לא הבנתי את זה,מישהו מכיר חברה טובה לבטח את הרכב במקיף ובמחיר טוב?
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לפי אתר רוסי כך תיראה WRX החדשה והפעם העיצוב לא יהיה זהה לאימפרזה רגילה, המכונית תצויד במנוע 1.6 שמפיק 300 כ"ס
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
Need for Speed
מאת arielc- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, כבר הרבה זמן שלא ביקרתי בפורום, אבל רציתי לשתף אותכם בצילום שצילמתי כמחווה לז'אנר של Fast and Furious וסדרת המשחקים Need for Speed שהיוו השראה רבה עבורי. מקווה שתהנו, אריאל http://www.ariel-c.com אתם מוזמנים לראות את הצילום בגודל 1024px בבלוג שלי ב-tumblr.
הודעה אחרונה מאת shayBB, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נתוני יצרן זה 220 קמ"ש. איך הגיע למהירות כל כך גבוהה?
הודעה אחרונה מאת cjns, -
- 0 תגובות
- 912 צפיות
שלום, המידה הסטנדרטית של כיסויי הגה, אשר נמכרים באלפים היא 38. בג'מפי קוטר ההגה הוא 39 ס"מ, ואני לא מוצא כיסוי מתאים (אין באוטו דיפו). תודה לכל מי שיפנה אותי לחנות באיזור ר"ג שמחזיקה כיסויים בגדלים לא סטנדרטיים .
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 1 תגובות
- 861 צפיות
שלום. מצאתי שרשור או שניים ישנים העוסקים בסוגייה, אך העדפתי לא להחזירם לחיים. מקווה שזה בסדר. רכשתי פאביה ספורט חדשה, ואני מעוניין (בצער) לשים ריפוד שיגן על הריפוד המקורי. מאחר ויש כריות אוויר במושבים, רציתי לדעת אם ידוע לכם על יצרן ודגם העומדים בתקן, ושאפשר לסמוך עליהם. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת ilan-br, -
- 6 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני בקרוב יוצא לחופשה בקוס, אך ישנם כמה עניינים שעלי לברר טרם הנסיעה: 1. האם רישיון ישראלי ממוחשב חדש תקף באי ? 2. ברשותי רישיון לרכב פרטי וטרקטור, האם אוכל לשכור קטנוע ? 3. היכן אפשר למצוא מקומות להשכרת סקוטר ?
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- 0 תגובות
- 834 צפיות
שלום לכולם, ברשותי פוקוס טרנד 2010 משכירות לתקופה של כמה חודשים, ואני רוצה לחבר אליה סלקל לתינוקת. יש לסלקל חיבורים מיוחדים לאבזמי בטיחות (נקראים באנגלית Safety Latch) והבנתי שהם אמורים להיות בכל רכב מהשנים האחרונות. אבל לא מצאתי את החיבורים האלה ברכב - האם יכול להיות שאין? מישהו יודע? http://www.youtube.com/watch?v=iEa-0UXovgU תודה, ערן
הודעה אחרונה מאת eranl99, -
- 1 תגובות
- 719 צפיות
האם רכב עם יותר מארבעה גלגלים מקבל כפל קנס? הרי הגטסו יכולות לטפל בארבעה צילומים במקביל, ואם עוברת משאית, החיישן יזהה אותה כשניים/שלושה/ארבעה רכבים נפרדים (לפי מספר זוגות הגלגלים). במצב כזה, הרכב מקבל מספר פלאשים ומספר קנסות?
הודעה אחרונה מאת jo_jo, -
- 2 תגובות
- 634 צפיות
שאלה לגבי שנת דגם רכב שעלה על הכביש בתאריך 12/09 נקרא שנת 2009 או 2010 ?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 1 תגובות
- 694 צפיות
אז ככה פחות או יותר מה שהכותרת אומרת. לא מזמן מצאתי מודעה YAD2 על קטנוע זול. לא אנקוב במחיר הקטנוע עמד כמה שנים מתחת לבלוק ואסף אבק בתל-אביב. ואני מהצפון. לא מזמן הניעו אותו אך לא נסעו. האישה שמוכרת את הקטנוע אמרה שהוא במצב נסיעה.וגם חסר לו מצבר. ועכשיו לשאלות. 1. האם אני צריך להחליף את כל השמנים והדלק בקטנוע לפני שאני נוסע בו?. אני מתכוון לשמן מנוע. שמן גיר. ושוב אני מזכיר הקטנוע עמד ועוד עומד אוסף אבק שנים.. 2.אני ישמח לשמות של מוסכים אמינים לקטנועים שייעשו בדיקה מקיפה ואמינה כמובן במחיר סביר (זול) חח.בתל אביב. 3.אפשרי לצאת איתו לצפון זה קטנוע 125 סמ"ק. דמויי ג"וי רייד. וגם אם אפשרי לנסוע בלי ביטוח חובה!! עד לעיר טבריה ושם לעשות את הביטוח האם יש איז…
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום, שלחתי בקשה למשרד התחבורה לייבא חלק מסויים לרכב, קיבלתי תשובה שניתן לאשר "במידה ויש לחלק הזה תקן" עכשיו, יש לי ביד איזה 8 עמודים בגרמנית שבסופם חותמת וחתימה של איזה מר ראובן של משרד התחבורה הגרמני. בקיצור יש לי ביד תקן TUV לחלק שאני מבקש ליבא. השאלה שלי אם התקן הגרמני מספיק, מיותר לציין שהוא מחמיר פי כמה וכמה...אשמח לשמוע תגובות בנושא תודה.!
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מעוניין לדעת כמה יכול לצאת מחיר ביטוח חובה + צד ג לנהג חדש לחלוטין על הרכב הנ"ל אוטומט שנת 93? תודה.
הודעה אחרונה מאת Spring2005, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אני חבר בפורום הזה כבר כמעט שנתיים. יצא לי כבר להיות במפגש לבעלי טויוטה עם איתמר ועוד כמה חברים (שלצערי איני זוכר את שמם) לפני למעלה משנה באיצטדיון בר"ג. בכל מקרה, חשבתי להרים את הכפפה ולהציע פה מפגש למעוניינים. זה יכול להיות לחברי הפורום ללא שום קשר לרכב, לבעלי טויוטה, מה שבא ברוך הבא. לדעתי גם יכול להיות טיול נחמד בפסח או באחת השבתות עקב מזג האוויר הנאה. בנוסף, כחובב צילום יש ברשותי מצלמה דיגיטלית (אמנם בת 7 שנים אך עדיין כוחה במותניה) והתחלתי לאחרונה להתעניין בצילום רכבים אחרי תקופה שלא צילמתי. אם מישהו מעוניין, צרו עמי קשר בה"פ או עדכנו בשרשור הזה.
הודעה אחרונה מאת matanfr, -
-
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום חברים! לאחרונה רכשתי את הרכב המדובר ובקרוב אני אמור לקבל אותו. שמעתי על בעיות ברכבים של קבוצת VAG במעמד המסירה (שריטות וכו..) תוכלו לייעץ לי למה כדאי לי לשים לב כשאני מקבל את הרכב? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת ryakir, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
שלום וברכה. אני מתכונן להעביר יום בשטח, אני זקוק לתאורה, קניתי ממיר מתח למצת של כ-300W. הרכב שאני מתכונן להשתמש בו הוא יונדאי I10 עם מנוע של 1000 סמ"ק. למצת אני יחבר בסך הכול כ-100W. שאלתי היא האם יש דרך לדעת מהו הממוצע של צריכת הדלק (חשבון גס יספיק). וכן האם יש נזק בהשארת רכב דולק לשעות רבות (מן הסתם 24 שעות). תודה מראש
הודעה אחרונה מאת guyst, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 873 צפיות
מדוע בהשוואה לשברולט קווליר מאזדה 3 מושכת את ההילוך ה-3 לפני שהיא עוברת להילוך הרביעי?
הודעה אחרונה מאת DreamT, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן בסיאט לאון 1.8 DSG 2011 יש כפתור ON וOFF לESP אם אני זוכר נכון כשלוחצים על אחד מהם המנורה של הESP בלוח שעונים נכבת/נדלקת (הפוך ממה שהיה לפני הלחיצה) ולחיצה נוספת על אותו אחד תחזיר שוב למצב שהיה לפני שנוגעים. אז כאילו הכפתור ON וOFF עושים אותו דברים שזה מוזר כי זה בא מהחברה זה לא איזה משהו שמוסיפים פה. אז בכל אופן איך מוודאים שהיא דולקת? לוחצים על ON עד שהמנורה של הESP נעלמת בדש או נדלקת ?
הודעה אחרונה מאת dkny2, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
לחובבי הדו-גלגליים, ובכלל למי שמתעניין קצת באופנועים: http://www.bizportal.co.il/shukhahon/biznews02.shtml?mid=278125
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- 0 תגובות
- 839 צפיות
שלום, אני מחר הולך לבחון רכב אשר יקר לליבי רציתי לשאול אם מישהוא מכיר את מכון רישוי אשדוד ברחוב המדע 7? הנה האתר שלהם http://www.rcars.co.il/web/8888/nsf/sbs.py?&_ID=14419&G=11097&did=5047&PF=2&SM3=14419&SM=11097&lang=HE&_UserReference=9E7079C6D68231A74E231DFF אשמח לדעת אם הציוד שלהם ברמה טובה שלא יכול לדפוק את הרכב, תודה!. נ.ב שמעתי שיש אגרת טסט שמשלמים במקום, מה אמור להיות המחיר לרכב שנת 2008 ?
הודעה אחרונה מאת adi89, -
- 3 תגובות
- 17.4 אלף צפיות
שלום לכולם, מסקרנת אותי תמיד השאלה האם טכנית רכב שמחנה חציו באפור וחציו באדום לבן האם העניין הינו חוקי או שאפשר לקבל על-כך דו"ח היות וכל הרכב בשלמותו (4 הגלגלים)צריכים להחנות באפור. רק בבקשה למי שיודע בוודאות ולא מנחש כמוני, תודה.
הודעה אחרונה מאת איל לוין, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 10 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי קורסה 93, שנה שעברה עברתי טסט ביד יצחק בראש העין, הם היו שם מאוד נחמדים והכל עבר טוב השנה עברתי למרכז והבנתי שיש מכונים פחות סימפטים, מציקים ונתפסים על שטויות יש למישהו המלצה על מכון רישוי באיזור המרכז? תודה לכולם!
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט,
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 368 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- דובצע
- dani666
- Ldh_88
- eden8944
- G. P. Magnus
- spon83
- yohai71
- samg
- asix
- SlowRide
- צוק
- IsraCar