Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי קורסה 93, שנה שעברה עברתי טסט ביד יצחק בראש העין, הם היו שם מאוד נחמדים והכל עבר טוב

השנה עברתי למרכז והבנתי שיש מכונים פחות סימפטים, מציקים ונתפסים על שטויות

יש למישהו המלצה על מכון רישוי באיזור המרכז?

תודה לכולם!

:)

פורסם

היי,

אני ממליצה לך על מכון הדרום ביפו (ליד בלומפילד - רח' שלבים)

יצא לי להעביר שם את הסוזוקי בלנו שנת 97 שלי כבר איזה 3 פעמים ובאמת שהם היו בסדר .

פעם אחת היתי צריכה לעשות כיוון אורות (ללא תשלום), ועוד פעם אחת החלפה של לוחית רישוי (שתכלס היתה די עקומה).

ממליצה לך לפני שאת ניגשת לטסט לעבור אצל המסוכניק שלך, במיוחד בגלל שזה רכב ישן, ושיעיף מבט שהכל תקין.

חבל להיכשל בטסט בגלל דברים כמו גומיות לציריות, לנסוע לתקן ולעמוד את כל התור מחדש.

בהצלחה

פורסם

אני דווקא לא ממליץ עליו

אמרו לי להחליף לוחיות רישוי כשהם היו כמו חדשות.

לא עקומות, כל המספרים מודגשים כמו שצריך. סתם עשו עליי כסך.

אבל על כל מקום יהיהו לך שיגידו שהמקום טוב ויהיהו כאלה(כמוני) שיגידו שהם על הפנים. 8)

קשה באימונים קל בקרב!!:evil:

פורסם

אז הטסט עלה לך עוד 100 ש"ח ואני ממש לא מזלזלת ב סכום הזה, אבל הסיפורים ששמעתי על מכונים אחרים גרועים בהרבה.

ידוע שכל המכוני רישוי זה מסחרה אחת גדולה. פשוט לדעתי מכון הדרום הוא הפחות גרוע מבינהם.

פורסם
אז הטסט עלה לך עוד 100 ש"ח ואני ממש לא מזלזלת ב סכום הזה, אבל הסיפורים ששמעתי על מכונים אחרים גרועים בהרבה.

ידוע שכל המכוני רישוי זה מסחרה אחת גדולה. פשוט לדעתי מכון הדרום הוא הפחות גרוע מבינהם.

וטוב שכך אחרת איך אאשר ג'אנט 18 אינץ' ?icon_twisted.gif

פורסם

אני ממליץ לעבור במוסך ולהצטייד באישור בלמים, שנחוץ לרכב בן 15 ומעלה לטסט.

אם היה כל כך טוב בראש העין, שווה לנסוע חצי שעה בשביל ההרגשה. לא רחוק מהמרכז!

פורסם

אני ושאר בני משפחה עושים טסט לא במכון הדרום וגם לא בראש העין.

תמיד באותו מקום. אם נסכם את כמות הטסטים שהעברנו במכון, נגיע למאות טסטים במשך השנים.

אף פעם לא נכשלנו במכון ההוא ואנחנו אפילו לא יודעים איך קוראים למנהל ולעובדים שם.

גם כשבאנו לטסט עם מכוניות ישנות, מעולם לא נכשלנו.

מצד שני, חברים שלי שעושים שם טסט, בוכים שהם נכשלים.

אפילו המוסכניק של הדו"ג שלי, ממליץ לי לעשות טסט במקום אחר ממה שאני עושה ותמיד מעקם את האף כשאני אומר לו להיכן אני הולך לעשות טסט.

כשאני ושאר בני המשפחה הולכים לטסט, זה תמיד אחרי שעברנו במוסך וביקשנו ליישר קו לכל מה שנדרש ובמיוחד לצורך הטסט. סכוי קלוש שאחרי זה ימצא ליקוי במהלך הטסט. עובדתית זה הוכיח את עצמו עד כה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...