Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב ליסינג ומספר ימים לאחר הטיפול (הרכב חזר מהטיפול באותו היום) שמתי לב שמספר דברים "נעלמו" לי מהרכב - מה האופציות שעומדות לרשותי ?

פורסם

מה שנגנב זו דברים אישיים שלי (גיליתי רק אתמול ככה שרק מחר אני יטפל בזה) - סכין לדרמן ופנס (נקנה לאחרונה 120$ באיביי).

אבל השאלה שלי היא מה האופציות העומדות בפני אחרי שכל המעורבים (הנהג שלקח את הרכב, הנהג שהחזיר את הרכב, המוסכניק והתחנת שטיפה) יכחישו קשר ?

פורסם

שים לב!

על פי רוב אתה חותם במסמכי העברת הרכב שאתה מודע כי חברת הליסינג לא אחראית על ציוד אישי שיעלם מהרכב וכי על בעל הרכב להוציא משם ציוד אישי טרם מסירת הרכב לטיפול.

רשמית, חברת הליסינג לא חייבת לך כלום - מעבר לזה, יש את ענין השירות, פנה לקצין הרכב שלך, ולמרכז השירות ותפתח תלונה שם, ואז חכה להתפתחויות.

לפני יומיים מסרתי את הרכב שלי לטיפול ( "אוויס") , אני תמיד מחזיק כסף מזומן באוטו למקרה שאתקע, ועל פי רוב אני מעביר את הציוד לרכב החלופי, רק שהפעם הייתי די עסוק אז לא העברתי כמעט כלום, בסופו של יום חזר הרכב מינוס 70 ש"ח. העברתי את התלונה למנהל השירות ולקצין הרכב שלי, לא יודע מה יצא מזה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

נכון, גם יש אמורה להיות מדבקה בתוך הרכב שאומרת, שהם לא אחראים על דברים אישיית ברכב :-P

אבל כמו שנאמר מעליי, בהחלט יש את עניין השירות, אם הם אנושיים מספיק, הם יטפלו בבעיה.

אחרת איזה שם ייצא להם אם הרכבים שלהם שנלקחים לטיפול חוזרים בלי הדברים האישיים של הלקוח?

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

אי אפשר לרוקן את כל הרכב לפני כל טיפול, מה שלקחו לי היה עמוק בתוך המגירה, ובתא ככה שרק מי שחפר וחיפש משהו היה יכול להגיע לשם, אם הם אומרים בעצם שהם לא אחראים לציוד אישי שנעלם הם בעצם מודים שיתכן ובאמת דברים יעלמו.

אגב לי אין מדבקה ברכב.

פורסם
מה שנגנב זו דברים אישיים שלי (גיליתי רק אתמול ככה שרק מחר אני יטפל בזה) - סכין לדרמן ופנס (נקנה לאחרונה 120$ באיביי).

אבל השאלה שלי היא מה האופציות העומדות בפני אחרי שכל המעורבים (הנהג שלקח את הרכב, הנהג שהחזיר את הרכב, המוסכניק והתחנת שטיפה) יכחישו קשר ?

לדעתי במקרה הזה, איתור האדם שלקח את החפצים קלוש, כמו כן איתור החפצים עצמם.

הרכב עבר מספר מקומות בהם הציוד יכל היה להלקח.

להבא, אם יש לך אפשרות לקחת את הרכב לשטיפה בעצמך עדיף, ובזמן הטיפולים, מכיוון שאתה לא מכיר את בעל המקצוע שמטפל ברכב, יש לקחת את הציוד מהרכב ולפנותו, על מנת להמנע ממקרים דומים כאלו בעתיד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אי אפשר לרוקן את כל הרכב לפני כל טיפול, מה שלקחו לי היה עמוק בתוך המגירה, ובתא ככה שרק מי שחפר וחיפש משהו היה יכול להגיע לשם, אם הם אומרים בעצם שהם לא אחראים לציוד אישי שנעלם הם בעצם מודים שיתכן ובאמת דברים יעלמו.

אגב לי אין מדבקה ברכב.

זה מגעיל ממש. אין כבוד לרכוש של האחר. לפני כמה שנים אבא שלי לקח את הרכב לשטיפה וגנבו מהתא כפפות משקפיי שמש בצורת לב. בתור ילדה קטנה זה שבר לי את הלב :/

לגביי החפצים, באמת סביר להניח שהם לא יוחזרו, וכמו שנאמר, לחברת הליסינג אין שום אחריות למצוא את האשם ואת החפצים, אבל לפנות לחברה שלך בתלונה על המקומות שהרכב היה בהם, שיזהרו מהם או שירתיעו אותם באיזשהי דרך.

פורסם

לי גנבו בטיפול את כל הדיסקים ממחטות מגבונים וחבילת גחלים לנרגילה-יכולים לרדת יותר נמוך מזה?

לחבר שלי גנבו צעצוע קטן של הילדה שהיה על המושב האחורי.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

לעשות בלאגן זה טוב, אבל שזה לא יצא מצב שאתה עושה בלאגן על הדברים שאתה רוצה בחזרה - כי על זה אין אחריות וזה חתום בחוזה.

תעשה בלאגן על עצם הגניבה

פורסם

לחבר טוב שלי גנבו את הגלל הספייר , ג'ק וכלים . עכשיו תחשבו כמה זמן עובד כד ששמים לב שאין גלגל ספייר .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...