Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב שאפשר לעשות מפגש טויוטות או לחלופין, להפגש במחלקת המוצרים הלבנים של שקם אלקטריק...

סתם, סתם...8)

אם זה יהיה במחלקת הלבנים, אני בא.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

התגובה שלי באה כי בדרך כלל מפגשים שכאלה מחזיקים מעמד למספר קטן של מפגשים בלבד ואז זה נסגר,

הרי כל המטרה של מפגש רכבים לעניות דעתי היא , התרשמות מרכבי החברים בפורום, החלפת מידע בנושא המוטוריקה על כל סוגייה (טכני \ קוסמטי \ אודיו \ נהיגה בכללותה).

בכל אופן זו דעתי בנושא ובתור מבקר ותיק מאוד במפגשי איצטדיון רמת גן שהלכו וירדו עם השנים עד לרמה אפסית אני מעלה את הסוגיה בצורה הזו.

ומנהלי הפורום אני חושב שבתור האתר המוביל במדינת ישראל לתחום המוטוריקה בכלל והספורט המוטורי בפרט צריכים לחשוב למה אנחנו כאן ומה הכיוון שכולם מייחלים לו , שזה קיום הספורט המוטורי במדינת ישראל על כל סוגיו השונים.

ואין דרך אחרת פרט מלהרים מפגש רציני אשר יגשים את המטרה הזו, שהרי זה הלחץ הכי טוב שאפשר להפעיל על המדינה ומוסדותיה.

וליאור - כן 1000 איש אפשר להרים וגם דיי בקלות (באופן יחסי כמובן לפורום הזה) עם הגרעין הקשה שיש בפורום ניתן לעשות זאת.

ו falou - התגובה שלך זו הכוונה בדיוק , אין רצינות בנושא ולכן הדבר לא יתרחש לעולם וזה חבל כי אני חושב שמפספסים כאן את העיקר שציינתי קודם לכן. ואני מדבר כאן על מפגשים באופן קבוע לא אחת לשנתיים או יותר. אלא על בסיס שנתי קבוע. או דו שנתי. vbmenu_register("postmenu_2926443", true);

פורסם
התגובה שלי באה כי בדרך כלל מפגשים שכאלה מחזיקים מעמד למספר קטן של מפגשים בלבד ואז זה נסגר,

אין שום סיבה שזה לא ישאר כל עוד יהיה אפשר לארגן קבוצה קטנה של אנשים שיש להם את הזמן והרצון להיפגש. לא צריך אלף איש, כי אני מאמין שדווקא הכמות הקטנה של האנשים עושה את ההבדל. ראה את פורום שירוקו, למשל.

הרי כל המטרה של מפגש רכבים לעניות דעתי היא , התרשמות מרכבי החברים בפורום, החלפת מידע בנושא המוטוריקה על כל סוגייה (טכני \ קוסמטי \ אודיו \ נהיגה בכללותה).

בכל אופן זו דעתי בנושא ובתור מבקר ותיק מאוד במפגשי איצטדיון רמת גן שהלכו וירדו עם השנים עד לרמה אפסית אני מעלה את הסוגיה בצורה הזו.

אתה לא לבד.

ומנהלי הפורום אני חושב שבתור האתר המוביל במדינת ישראל לתחום המוטוריקה בכלל והספורט המוטורי בפרט צריכים לחשוב למה אנחנו כאן ומה הכיוון שכולם מייחלים לו , שזה קיום הספורט המוטורי במדינת ישראל על כל סוגיו השונים.

ואין דרך אחרת פרט מלהרים מפגש רציני אשר יגשים את המטרה הזו, שהרי זה הלחץ הכי טוב שאפשר להפעיל על המדינה ומוסדותיה.

וליאור - כן 1000 איש אפשר להרים וגם דיי בקלות (באופן יחסי כמובן לפורום הזה) עם הגרעין הקשה שיש בפורום ניתן לעשות זאת.

עוד חזון למועד, לדעתי. לפני שצריך בכלל להרים מפגש של 1000 איש ויותר צריך לעבוד על הגיבוש פה. מספיק שעוד 2-3 אנשים ירימו את הכפפה וכבר מבחינתי הצלחתי.

ו falou - התגובה שלך זו הכוונה בדיוק , אין רצינות בנושא ולכן הדבר לא יתרחש לעולם וזה חבל כי אני חושב שמפספסים כאן את העיקר שציינתי קודם לכן. ואני מדבר כאן על מפגשים באופן קבוע לא אחת לשנתיים או יותר. אלא על בסיס שנתי קבוע. או דו שנתי.

כמוני כמוך-אני חושב שמפגשים על בסיס קבוע יעשו רק טוב-לא רק מהבחינה של הידע המוטורי אלא גם מהבחינה החברתית-אני תמיד בעד להכיר אנשים חדשים.

ראיתי בפורום אודיו מפגשים חודשיים שהתקיימו ועדיין מתקיימים שם :-D עובדה שכשרוצים, מצליחים להרים מפגשים שכאלה. במפגש טויוטה האחרון פגשתי את האנשים שמאחורי המקלדת ואת הרכבים שלהם, וזה היה מפגש שלמדתי ממנו המון. עד עכשיו יש לי בפלאפון צילום של טויוטה סליקה כתומה של אחד החברים שלצערי איני זוכר את שמו icon_biggrin.gif

הלאה-יש כאן כבר לפחות 3 אנשים שרוצים להצטרף למפגש פורום ולסשן צילומים. מי שבאמת מעוניין מוזמן לשלוח לי ה"פ כדי שנוכל לתאם את כל העניינים.

מתן.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בואו נהיה קצת יותר פרקטיים...

29 ליולי, יום שישי, שעה 16:30, אצטדיון ר"ג, כמו בימים הטובים.

מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...