Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה פחות או יותר מה שהכותרת אומרת. לא מזמן מצאתי מודעה YAD2 על קטנוע זול. לא אנקוב במחיר הקטנוע עמד כמה שנים מתחת לבלוק ואסף אבק בתל-אביב. ואני מהצפון. לא מזמן הניעו אותו אך לא נסעו. האישה שמוכרת את הקטנוע אמרה שהוא במצב נסיעה.וגם חסר לו מצבר.

ועכשיו לשאלות. :-D

1. האם אני צריך להחליף את כל השמנים והדלק בקטנוע לפני שאני נוסע בו?. אני מתכוון לשמן מנוע. שמן גיר. ושוב אני מזכיר הקטנוע עמד ועוד עומד אוסף אבק שנים..

2.אני ישמח לשמות של מוסכים אמינים לקטנועים שייעשו בדיקה מקיפה ואמינה כמובן במחיר סביר (זול) חח.בתל אביב.:lol:

3.אפשרי לצאת איתו לצפון זה קטנוע 125 סמ"ק. דמויי ג"וי רייד.:roll: וגם אם אפשרי לנסוע בלי ביטוח חובה!! עד לעיר טבריה ושם לעשות את הביטוח האם יש איזה שהו אישור מסויים משהו זמני לנסיעה בלי ביטוח?:|

4.אם לא אפשרי לצאת איתו לצפון. מישהו מכיר חברת הובלות זולה מתל-אביב לטבריה?.:?

5.איפה אפשר להשיג מצבר במחיר זול.?בתל אביב. אך תקין.:-D

תודה לעזורים.:-D

פורסם

לפי הסדר:

1. כן
  2. איציק קטנועים, רח' המסגר לא זוכר איזה מספר. היעזר בדפי זהב/גוגל.
  3. אפשרי, השאלה היא מה זה ידרוש ממך והאם לא עדיף לחשוב על אלטרנטיבה אחרת. שלא תעז לנסוע בלי ביטוח!!!
  4. גוגל הוא ידידך הטוב ביותר. עשה סקר שוק בין כמה גרריסטים.
  5. בדוק פה: http://www.moto-depot.co.il/

אני מציע לך לגשת לשאול אצל השכנים, יש מצב שנשארה להם כוס סוכר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...