Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה.

אני מתכונן להעביר יום בשטח, אני זקוק לתאורה, קניתי ממיר מתח למצת של כ-300W.

הרכב שאני מתכונן להשתמש בו הוא יונדאי I10 עם מנוע של 1000 סמ"ק.

למצת אני יחבר בסך הכול כ-100W.

שאלתי היא האם יש דרך לדעת מהו הממוצע של צריכת הדלק (חשבון גס יספיק).

וכן האם יש נזק בהשארת רכב דולק לשעות רבות (מן הסתם 24 שעות).

תודה מראש

פורסם

אם אתה רוצה להנות ביום הזה, בלי כאב ראש ובלי דאגה לרכב - תשקיע 100-150 שקל ותשכור גנרטור.

יש היום גנרטורים שקטים, שלא עושים יותר רעש ממנוע של רכב.

תוכל גם לקבל הספק גבוה הרבה יותר.

צריכת דלק של גנרטור קטן 1000W - כליטר לשעה.

לדעתי זה שווה.

אגב, אם אתה הולך על אפשרות הגנרטור - תחזיר את הממיר מתח לחנות, לגנרטורים יש יציאת 220V רגילה.

פורסם

תודה על המענה המהיר :mm_yeah:

ברור שעדיף לי גנרטור, אבל מכמה סיבות טכניות אינני יכול לשכור גנרטור.

האם הרכב יוכל לשרוד הרבה שעות? עשיתי את זה פעם למשך 7 שעות וחיברתי גם מחשב נייד וזה היה סבבה, אבל אני מדבר על יום שלם ממש (אני דתי ואני זקוק לזה לשבת שלמה).

ושוב תודה מראש

פורסם

קורולה צורכת כ0.7 ליטר דלק לשעה בסרק.

קליאו ספורט (מנוע 2000) צורכת כ1.1 ליטר דלק לשעה בסרק.

הערכה סבירה ל i10 תהיה אולי חצי ליטר לשעה. אולי טיפה יותר. כך ש15 ליטר אמורים להספיק ל24 שעות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

פעולה ממשוכת כ"כ בסלד סרק בכל זאת לא בריאה למנוע, המצתים מתכסים בפיח, גם ממיר קטליטי, תושבות מנוע סובלות מבלאי גדול מהרגיל כי פעולה בסל"ד סרק חלקה פחות ועוד.

אבל זה הכל בתאוריה, בפועל אני לא חושב שתרגיש בנזק כלשהוא, וחלק מהפיח יתנקה בנסיעה אחר כך.

פורסם

יש לי הרגשה שמדובר ברכב ליסינג :lol:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

באמת חסכוני, אבל בזבוז משווע של דלק.

לדעתי להבא עדיף לך לקנות פנס לדים\פלואורסנט חזק שמתחבר למצבר, בכיף ייתן לך את כל השעות הללו (מקסימום מניעים קצת לטעינה באמצע)

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם
באמת חסכוני, אבל בזבוז משווע של דלק.

לדעתי להבא עדיף לך לקנות פנס לדים\פלואורסנט חזק שמתחבר למצבר, בכיף ייתן לך את כל השעות הללו (מקסימום מניעים קצת לטעינה באמצע)

אני חושב שזה יסביר...

האם הרכב יוכל לשרוד הרבה שעות? עשיתי את זה פעם למשך 7 שעות וחיברתי גם מחשב נייד וזה היה סבבה, אבל אני מדבר על יום שלם ממש (אני דתי ואני זקוק לזה לשבת שלמה).

• תוכן חדש...