Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מבטוח כרגע בביטוח מקיף באיחוד ישיר-הרכב הוא גולף 1999 מנוע 1800- נהג כבר 11 שנה ללא עבירות וללא תאונות וכו,החברה לא רוצה לבטח את הרכב בטענה כי הוא ישן מדיי..לא הבנתי את זה,מישהו מכיר חברה טובה לבטח את הרכב במקיף ובמחיר טוב?

פורסם

אתה מבוטח אצלהם והם לא מסכימים לחדש לך את המקיף? זה הסיפור?

כמה הרכב שווה במחירון ל.י?

אם לא הרבה, אז תבטח צד ג' וזהו. זה אין שום בעיה זה לא קשור לשווי הרכב.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ואם הוא רוצה גם מקיף? זכותו, הוא משלם

לא מבינה את החברות האלו, כשרציתי לבטח, AIG לא רצו לבטח אותי כי הרכב על שמי ואני מתחת לגיל 24.

אם יש עבר ביטוחי נקי אני לא מבינה מה הבעיה.

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

חברות ביטוח , ו חברות השכרה עובדות עם לוחות סטטיסטיקת סיכונים .

ופועל יוצא מכך - התמחור שונה לחתכי אוכלוסיה וסוגי רכבים , ולעיתים הם מעדיפים שלא לבטח או להשכיר ברמת סיכון גבוהה מבחינתם .

אפשר לבקש כל ביטוח או השכרה , השאלה מה תהיה העלות הכספית לצרכן ,

ואפשר לבצע סקר מחירים , ואולי למצוא חברת ביטוח אשר תאפשר ביטוח מקיף גם לרכב ישן .

לנהג צעיר או חדש כדאי להכניס לביטוח בוגר נוסף , אשר יש בעברו פוליסות ביטוח רכב ללא תביעות .

כך יראה שיש עוד שותף בוגר לביטוח הרכב ( מעין עוד שותף אחראי על הרכב )

דבר אשר תאורטית מוריד את הסיכון מבחינתם .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הם אמרו שזה נוהל אצלם בחברה לא לבטח רכב שהוא מעל 11 שנה על הכביש,ולא משנה גם אם יש לי רכב שנת 1999 בשווי 200 אלף שח.זה היה ההסבר. בכל מקרה פניתי להראל וקיבלתי הצעה דיי אטרקטיבית במיוחד לאלו שנוסעים פחות מ 10 אלף קמ בשנה.הקאטש שאם אהיה מעורבב בתאונה במידה ואעבור את ה 10 אלף ק בשנה אצטרך לשלם ה.עצמית משולשת,שאלתי אותם אם נגיד אני מחשב ורואה שנסעתי במשך 11 וחצי חודשים שהביטוח ברשותי 9800 קמ לצורך העניין-האם אני יכול לבטל את הביטוח ואמרו לי שכן.

השאלה אם זה משתלם לדעתכם?ואם מישהו מכיר חברת ביטוח מבין הגדולות שהיא הכי זולה למקיף לגולף.אין לי שום מעורבות בתאונות ב 10 שנים האחרונות ושום עבירות תנועה,ואני בן 31.תודה

פורסם

נסה את מיכל כלב - 0506447300. אני מבטח אצלה רכב ישן כמה שנים ומעולם לא שמעתי ממנה טענה מוזרה כזו.

דני

פורסם

יש לך כבר נקודת פתיחה טובה - נסה עוד חברות או סוכני ביטוח .

אתה יודע את ממוצע הנסיעה שלך - הוסף עוד מרווח של כ 2000 ק"מ - ובקש מחברת הביטוח שכבר נתנה לך הצעה ,תמחור להוספה הנ"ל .

במידה ואין אפשרות - שאל אם אפשר לסיים את הביטוח כאשר אתה מגיע לק"מ הנתון (חודש חודשיים לפני הסיום )

ולחדש שוב כביטוח המשך , כמו להחלפת רכב באמצע תקופת ביטוח .

ואו לחדש לשנת ביטוח חדשה , תוך קיזוז תקופת הביטוח שנשארה , אשר תחשב כחלק מתשלום שנת הביטוח החדשה .

יש מרווח תמרון - צריך להשקיע קצת מחשבה בונה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...