Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מדריך נהיגה לטיפול בחרדות

Arilou
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

חברה טובה של אישתי רוצה לחזור ולנהוג (טוב נו, להתחיל לנהוג) אחרי שהיא לא עלתה על הכביש כעשר שנים עקב פחד.

הבעיה היא שהיא עדיין סובלת מפחד לא מוסבר ולא הגיוני כשהיא נוהגת עם בעלה, אז חשבתי לעצמי שאולי מישהו מכיר, או אפילו יש פה, מדריכי נהיגה מקצועיים שידריכו אותה ויתנו לה כלים להתמודד עם הכביש וגם יעזרו לה להתמודד עם הפחד.

כמובן שדרוש מישהו בוגר וסבלני עם כישורי אנוש טובים.

תודה!

*למען הסר ספק היא צריכה רענון של הטכניקה, אבל גם דברים כמו לקרוא את הכביש, להבין ממה היא חוששת ולהסביר לה איך לנטרל את החששות האלה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישנו דני G (גלטר) שהוא בכלל מדריך מצוין לנהיגה, שעוסק גם בנושא חרדות נהיגה (הודות לידע רב בפסיכולוגיה).

http://www.gdrivetech.co.il/pages.yecms/drive_fear

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף להמלצה בחום על דני גלטר. מנסיון שלי איתו (נהיגה מונעת ומתקדמת).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...