Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שיותר מסוכן לנהוג תחת השפעת אופטלגין. בטח שטיפות אופטלגין :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
לכל מי שציטט את המחקרים ארוכי הטווח והטענה שהדבר מזיק פחות מסיגריות רגילות\ אלכוהול,

צריך לדעת שיש יותר מצד אחד למטבע וישנם מחקרים שמראים ששימוש ארוך טווח פוגם בזיכרון,

הדעה שלי לא נחרצת לכאן או לכאן אבל דווקא לפני מספר ימים ראיתי כתבה על אריאל זילבר שאמר שהוא מצטער על כל התקופה שהוא עישן וזה די מחק לו את רוב התקופה היפה של החיים [הוא הודה רק בסמים קלים, השאלה מה עוד הוא הכניס].

אם מריחואנה יכולה לעשות לי את מה שזה עשה לאריאל זילבר אני לא מתקבר יותר לחרא הזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נכון, אבל אני בטוח שהמשטרה לא תהסס להביא אותו בתור דוגמא לטענה שלה.

מזכיר לי תכנית של יעל דן על לגליזציה של מריחואנה שבה הביאו אמא של נער שהתאבד "לאחר שעישן גראס".

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני בעד ההצעה.

לא מעוניין להיות על אותו כביש עם מסוממים באותה מידה שאני לא מעוניין להיות על אותו כביש עם שיכורים.

ההצעה, לטעמי, מצויינת, אבל אני גם ריאלי וכזו הצעה חזקה/גורפת לא תעבור בכנסת.

פורסם
אני בעד ההצעה.

לא מעוניין להיות על אותו כביש עם מסוממים באותה מידה שאני לא מעוניין להיות על אותו כביש עם שיכורים.

ההצעה, לטעמי, מצויינת, אבל אני גם ריאלי וכזו הצעה חזקה/גורפת לא תעבור בכנסת.

אף אחד לא רוצה להיות על הכביש עם מסוממים אבל לא על זה מדברת ההצעה, ההצעה מדברת על זה שבגלל שיש לו אישור לשימוש במאריחונה רפואית צריך לקחת לו את הרשיוו, זה כמו להגיד שבגלל שאתה רשאי לקנות אלכוהול צריך לבטל לך את הרשיון בלי קשר אם אתה נוהג תחת השפעה או לא.

פורסם

ג'וקר, הבעיה היא עם השלילה השרירותית והגורפת של כל מי שרשאי לקבל מריחואנה רפואית באופן חוקי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
נכון, אבל אני בטוח שהמשטרה לא תהסס להביא אותו בתור דוגמא לטענה שלה.

מזכיר לי תכנית של יעל דן על לגליזציה של מריחואנה שבה הביאו אמא של נער שהתאבד "לאחר שעישן גראס".

נכון!

וצריך גם לסגור את הפייסבוק כי מישהו התאבד בפייסבוק! :)

יש לי חבר פסיכיאטר מומחה שטוען שבאמת קצת הגזימו עם יחסי הציבור למריחואנה לאחרונה, ולאנשים מהיישוב מריחואנה יכולה להזיק - בעיקר לאנשים עם נטייה לסכיזופרניה.

אנ י משוכנע שהפחד הגדול ממריחואנה הוא של חברות התרופות, שלא יכולות לגרוף הון משימוש בה.

פורסם

אני מאוד קיצוני בעניין של סמים ואלכוהול, אני לא מתבייש להסתיר זאת. מבחינתי, אם אדם מעוניין לצרוך סמים וממש לא אכפת לי מהמטרה, אז שיוותר על הרישיון שלו באופן מיידי.

אני לא עיוור, אני מודע לכך שמריחואנה עוזרת להרבה אנשים, יחד עם זאת, אני לא מעוניין להיות מעורב בתאונה, בה הצד השני השתמש במריחואנה והחקירה לאחר מכן, תראה כי הוא קיבל אישור בקומבינה (ישראלים = קומבינטורים).

אף אחד לא רוצה להיות על הכביש עם מסוממים אבל לא על זה מדברת ההצעה, ההצעה מדברת על זה שבגלל שיש לו אישור לשימוש במאריחונה רפואית צריך לקחת לו את הרשיוו, זה כמו להגיד שבגלל שאתה רשאי לקנות אלכוהול צריך לבטל לך את הרשיון בלי קשר אם אתה נוהג תחת השפעה או לא.

אני משווה אדם שיש לו רישיון לסמים לאדם שיש לו בקבוק אלכוהול ביד - השלב הבא הוא לשתות/להשתמש וזה נתון להחלטתו של אותו אדם, שאני לא סומך עליו בגרוש.

פורסם

אל תשווה בכלל אלכוהול ומריחואנה.

מעניין מה הסטטיסטיקה אומרת בעניין מעורבות מעשני מריחואנה בתאונות דרכים.

פורסם
...אני לא סומך עליו בגרוש.

אתה יודע, אני מכיר המון בריונים (אנשים) שאני לא סומך עליהם בגרוש, שלא שתו ולא עישנו, ואני גם מאד אשמח אם המדינה תשלול להם את הרישיון כי לדעתי אנשים שבריונים בחיים האמיתיים אין מצב שהם לא בריונים בכביש, אבל משום מה כל בוקר הם מתניעים את הרכב ונוסעים לדרכם הבריונית.

פורסם

תראו, אני מעולם לא נגעתי במריחואנה ולעולם לא אגע, אבל לדעתי צריך לעשות שזה יהיה חוקי וזהו.

1) יותר אנשים יהיו רגועים ביומיום.

2) אם אנשים ישתמשו בזה בשנות הפנאי שלהם, זה לא עושה נזק.

3) כמו אלכוהול, אנשים לא יגיעו מסטולים מהתחת לעבודה (אולי חלקם, אבל זה כמו שאנשים מגיעים שיכורים, שזה לא קורה כמעט).

זה יהרוג לגמרי את הסחר הלא חוקי במריחואנה.

אם יעשו את זה במקביל להסברה נכונה לאחריות אישית בנהיגה, לא יהיו הרבה מאוד סכנות שיש כיום, מאלכוהול למשל.

ואותי מפחיד הרבה יותר ההוא שנוהג מסטול מProzac או Xanax, שהוא קיבל באופן חוקי ביותר, ופשוט לא אכפת לו מה קורה בכביש.

פורסם

מה הקשר בין לעשות את זה חוקי לזה שלחולים מסכנים רוצים לקחת את רישיון הנהיגה, פורום סאטלה זה בכיוון ההפוך.

• תוכן חדש...