Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאם זה היה חוקי, היה אפשר להתמודד עם זה כמו עם אלכוהול, כשלכל אדם מעל גיל מסוים יש את הזכות לקנות, ואי אפשר לקחת לך את הרישיון, אלא אם אתה נוהג מסטול.

איסור גורף זה אחד הדברים הכי אכזריים שאפשר לעשות.

האנשים האלו באמת סובלים.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואותי מפחיד הרבה יותר ההוא שנוהג מסטול מProzac או Xanax, שהוא קיבל באופן חוקי ביותר, ופשוט לא אכפת לו מה קורה בכביש.

אני מניח שמעולם לא השתמשת בפרוזאק, זנקס, או תרופות SSRI כלשהן.

היית יודע שמי שלוקח אותן לא הופך לאפאטי שלא אכפת לו מכלום.

(מהשכיחות שלהן אני מאמין שאתה מכיר מישהו שנוטל אותן, ואתה אפילו לא יודע על זה).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

חבר קרוב תיאר לי את היום שהוא מצא זנקס כיום המאושר בחיים שלו,

ספציפית הוא תיאר את ההרגשה כאילו משהו בא והסיר שמיכה אפורה מעל לעיניים שלו ,

הוא לא אפאטי ולא מרחף,הוא גם לא מסתובב כל היום עם חיוך טפשי מרוח על הפרצוף כל היום , פשוט נשאר אותו אדם שהכרתי רק פחות חרד.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

המצב ממש הזוי!

במדינת ישראל, נרקומנים, מכורים פעילים מקבלים קצבת נכות מביטוח לאומי. ז"א שהמדינה יודעת מי הם, והיא גם יודעת שנרקומן נמצא תמיד תחת השפעת סמים, אבל להם לא לוקחים את הרשיון (וזה עוד נותן להם סיבות מקלות בבית משפט אם הם מעורבים בתאונה חס וחלילה).

פורסם

כבר מזמן אי אפשר לצפות להפגנת אי טיפשות ממשטרת ישראל, בכל מישור.

פשוט פאתטי, איך שהם מנסים לקפוץ על כל עגלה עוברת

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם
תראו, אני מעולם לא נגעתי במריחואנה ולעולם לא אגע, אבל לדעתי צריך לעשות שזה יהיה חוקי וזהו.

1) יותר אנשים יהיו רגועים ביומיום.

2) אם אנשים ישתמשו בזה בשנות הפנאי שלהם, זה לא עושה נזק.

3) כמו אלכוהול, אנשים לא יגיעו מסטולים מהתחת לעבודה (אולי חלקם, אבל זה כמו שאנשים מגיעים שיכורים, שזה לא קורה כמעט).

זה יהרוג לגמרי את הסחר הלא חוקי במריחואנה.

אם יעשו את זה במקביל להסברה נכונה לאחריות אישית בנהיגה, לא יהיו הרבה מאוד סכנות שיש כיום, מאלכוהול למשל.

ואותי מפחיד הרבה יותר ההוא שנוהג מסטול מProzac או Xanax, שהוא קיבל באופן חוקי ביותר, ופשוט לא אכפת לו מה קורה בכביש.

אם זה כל כך וורוד,מדוע מדינה כמו הולנד שהפכה להיות הסמל של המריחואנה בעולם סוגרת את שעריה לתיירים והקניה בקופי שופ תיהיה בפיקוח ולא כל אחד יוכל לקנות את זה באופן חוקי?

פורסם

הבעייה בהולנד לא קשורה לתיירים אלא לגבולות המדינה שלשם מגיעים גרמנים ובלגים בנסיעה, קונים ירוק, וחוזרים עם זה למדינה שלהם ומשתמשים בזה שם.

הולנד לא רוצים לעשות בעיות למדינות השכנות זה הכל.

את זה חבר שלי שעובד איתי הסביר לי. (הוא הולנדי)

הוא גם אמר לי שאת האיסור יאכפו בגבולות הולנד אבל לא באמסטרדם (למרות מה שכתוב) כי זה מביא המון תיירות.

אה וזה לא שלא כל אחד יוכל לקנות את זה חוקי אלא שתהיה חייב להיות חבר מועדון ותושב האזור, בדיוק מהסיבות שפרטי למעלה.

ככה שבעצם כל אחד שגר שם יוכל להמשיך לקנות חופשי.

אלכוהול הרבה יותר גרוע לדעתי - לדוגמה, לא ראיתי מישהו נהיה אלים על גראס אבל על אלכוהול ועוד איזה.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנראה במשטרה ראו שקשה לטפל בתופעת שיכורים, אז עברו למריחואנה רפואית. הרי סמים זה רע ומסוכן לכולם, גם כשזה רפואי.

עוד תהיה הצעת חוק לשלול רשיון לכל מי שלא עבר טסט ראשון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...