Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם להוריד את הרכב מהכביש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי שולח לו הודעת SMS שאומרת לו שאם הוא לא מעביר לך את הכסף עד מחר אתה מוריד אותו מהכביש.

זה לא כל כך קשה.

הוא שילם לך חלק מהסכום אבל כרגע משתמשים לך ברכב לך תדע איך, איפה ולאילו מטרות.

אני לא מציע שתאיים עליו באיומים חלולים, אלא שממש תעשה את זה.

אין כסף?

אין אוטו!

פורסם

תגיד לו שאם הוא לא יבצע העברת בעלות אתה תדווח שהרכב נגנב.

בכל אופן, זה דבר ממש טיפשי לעשות.

פורסם

לפותח השרשור,האם לפחות ביטלת את הביטוח ביום שהוא לקח את הרכב?

כי אם לא,זה גם פתח לצרות צרורות!

באם לא ביטלת את הביטוח עדיין,דאג לעשות זאת מחר על הבוקר.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם
לפותח השרשור,האם לפחות ביטלת את הביטוח ביום שהוא לקח את הרכב?

כי אם לא,זה גם פתח לצרות צרורות!

באם לא ביטלת את הביטוח עדיין,דאג לעשות זאת מחר על הבוקר.

ביטלתי ישר באותו יום.

הבעיה שיש לו פאלפון שלא מקבל SMS.

מחר נלך למשטרה נראה מה הם מספרים.

פורסם

אני חושב שיותר מה 2K שקל אתה צריך לדאוג מאוד מהעברת הבעלות כמו שהסבירו לפני.

אולי יש פתרון עדיף על הורדת הרכב מהכביש והוא הקפאת הרשיון של הרכב.

כדאי לבדוק.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

1. הגשת תלונה במשטרה, ולשמור את התיעוד לכך.

2. הקפאת רשיון הרכב. (תהליך הפיך)

3. יש לך לפחות איזשהו זכרון דברים?

לגבי כביש 6/דוחות עירייה/דוחות משטרה שיגיעו - תיאלץ להתמודד איתם, אולי גם משפטית. תיעוד התלונה במשטרה + זכרון הדברים אולי יעזרו לך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מה???

זה מהלך כ"כ מטומטמם לעשות.

1. דבר ראשון במידה ואתה מוכר רכב אתה והקונה עושים זכרון דברים, לעתים העיסקה נסגרת במקום אז הקונה משלם מקדמה בתור התחלה.

2. רק לאחר העברת הסכום ה-מ-ל-א גם הקונה וגם המוכר הולכים למשרד הרישוי להעברת בעלות, כאמור הקונה לא חייב כי אחריות העברת הבעלות מותלת אך ורק על בעל הרכב הנוכחי(שזה אתה במקרה זה).

3. ביטול הביטוח במקום לאחר ההעברה.

4. חבר או לא חבר, פה מדובר על רכב פעיל על הכביש(אולי גם ללא ביטוח). במידה והרכב מבצע עבירת תנועה אתה זה שמשלם פה את הקנסות חביבי, ואם שוטר תופס אותו נגיד על מהירות ומגלה שהוא לא הבעלים ובמיוחד שאין ביטוח - אכלת אותה.

הרכב רשום כשלך, אלא אם דיווחת עליו כגנוב.

אני לא רוצה להישמע גזעני אבל לעשות עסקה מלאה חורים כמו זאת עם בדואי זה בכלל טמטום!!! הכי גנבים אלה(יש לי הרבה סיפורים)

ובכלל אסור לסמוך על אף א-ח-ד בפרט.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

אחי בעסקים אין חברים.

במיוחד שלא בדואי, כי הוא 90% שהוא יעשה לך פאלטות. (אל תתפסו אותי כגזען, מה לעשות, גם אם אבא שלו ח"כ, לא תוכלו למצוא אותו).

מי כמוני יודע, רק תבקש ותקבל כמה מקרים שלי עם "חברים" מהמגזר.

תגיד לו שאם עד יום ראשון בערב העסקה לא סגורה, אתה מוריד תרכב מהכביש, אומר למשטרה שהוא נגנב או משהו.

(אל תעשה באמת, פשוט תפחיד אותו, הם חושבים בהגיון רק שמפחידים אותם!!!).

זאת דוגמא, להבא בעסקים בכלל, אם זה לא אח שלך, אז סוגרים תעסקה באותו יום, כל הכסף+העברה, רוצה לחסוך יד וזה, שימצא קומבינות משלו, אני צריך לישון בשקט בלילה.

Peugeot 406 99' 1.8L auto.8)

Chevrolet Cavalier 95' 2.2L auto:twisted:

פורסם

אני מציע לך בעוד שבועיים שלושה להרים טלפונים למוקדים של כביש שש, מנהרות הכרמל, והנתיב המהיר ולברר אם יש חשבוניות בדרך.

עיריות ומשטרה כבר ימצאו אותך אם יש עבירות חניה/מצלמה. אם יש לך זכרון דברים אולי תוכל להסתדר.

תגיד תודה שהעניין נגמר, לפחות לא ביצעו עם הרכב עבירות פליליות רציניות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
בסדר,העברתי בעלות היום.

מקווה שאני לא אמצא הפתעה בדואר עוד כמה חודשים...

אתה רואה, מזה שקראתי לך "אידיוט" קיבלת את העצות הכי טובות לגבי ההשלכות של מה שעשית וכמובן שהעיר אותך לפעולה.

בכל מקרה מקווה שהכל יסתדר עבורך ושלא תקבל "הפתעות" לא נעימות בהמשך.

• תוכן חדש...