Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני חדש בקונצרן vag

יש לי סיאט איביזה 2011

אני רוצה לשמוע איזה מוסך מורשה (על סמך הנסיון הרב שיש פה לחברי הפורום)

מומלץ ללכת אליו לטיפולים באיזור הצפון ..

תודה רבה

פורסם

משארקה בעפולה. מוסך מורשה לפולקסווגן,סיאט,סקודה ואאודי.

האמת מוסך שוחט במחיר אבל גם אחד הטובים.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

איפה בצפון? יש בנהריה, כרמיאל, נצרת, עפולה, חיפה.

אני מטפל במוסך הצפון בנצרת, על כביש נצרת-עפולה הישן, הוא המוסך הותיק ביותר בצפון, מורשה VW,אודי וסיאט, נסיון רב, מסודר מאוד, אבל צריך לקבוע תור לטיפולים, במיוחד בסופ"ש.

פורסם

משארקה לא שוחטים ולא נעליים.

הם לא זולים במיוחד אבל לא יקרנים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אהלן חבר'ה תודה על העזרה.

אני במקור מטבריה ככה שבשבילי זה לא משנה אם להגיע לעפולה או לחיפה

אני פשוט מחפש את המוסך הכי מקצועי ואמין שיש לא משנה לי המחיר לפה או לשם

אז מה הוחלט משארקה או מוסך הצפון?

פורסם

את מוסך הצפון אני לא מכיר. בחיפה אין מוסכים "להיט" וזה עוד בקטנה. אני נוסע, קבוע למשארקה מחיפה לעפולה.. נכון שהוא לא זול אך אני לא חושב שהוא יקרן מאוד ביחס לאחרים. מקבל קבוע שירות טוב עם שקיפות ואמינות מלאה.

מומלץ לקבוע תור, כי הוא תמיד מלא.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

ממליץ על מוסך "צפון" בחיפה, מוסך מורשה לשאר של צ'מפיון. החשמלאי אורי והפחח שם מאוד מקצועניים וגם המחירים נוחים, ממליץ בחום.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

ממליץ מאוד על מוסך הצפון בנצרת.

שירות מצויין וצוות מקצועי.

מאוד נעים לחכות שם בטיפולים, והיתרון - פתוח בשבת.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...