Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמחק ציטוט מיותר

הוא מקבל רובה מאותה סיבה שהוא בן 18, הוא עדיין צעיר, כניראה עוד לא הספיק להקים משפחה ונתון להשפעה אני לא מאמין שאם גיל הגיוס יהיה לדוגמא 30 יהיו הרבה אנשים שישמחו לשרת יחד עם הרובה והסיכונים הכלולים בזה.

כמו כן אפשר להגיד מה ההגיון בלתת למישהו אחריות על רובה שבלחיצת הדק הוא יכול להרוג בן אדם אבל לא נותנים לו להסיע יותר מ2 אנשים באוטו.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צעיר? בעיני החוק הוא בגיר לחלוטין.

לא הספיק להקים משפחה? יופי, אז אנחנו עדיין לא איראן וגם למדנו להשתמש בקונדום על הדרך.

לא כל מי ששותה אלכוהול עושה זאת על מנת להשתכר, יש כאלו שפשוט נהנים מזה.

מי ששותה אלכוהול בשביל להשתכר, שיהנה, גם זה מותר.

ויש מי ששותה אלכוהול בשביל להשתכר ולהתנהג כמו חוליגן- פה מתחילה הבעיה ובו צריך לטפל נקודתית ואין צורך להעניש קולקטיבית את כל שכבת הגיל. מי שעושה את זה, עושה את זה בלי קשר לגיל- הוא עושה את זה כי הוא קיבל חינוך של קופי מערות והוא ימשיך להתנהג כך בכל גיל.

אני בטוח שלמשטרה יש נתונים סטטיסטיים באילו ערים ומועדונים יש נטייה לפורענות ושם הם צריכים להגביר את האכיפה.

פורסם

הבעייה היא, שיותר קשה לטפל נקודתית בעבריינות (עבריינות בנהיגה בהקשר זה), ולכן רוצים ללכת על "פתרון" יותר קל וגורף, של העלאת הגיל (טוב או לא, יעיל או לא - אינני בטוח. זה בספק) בתקווה שזה יעזור איכשהו (ההנחה בוודאי תהייה, שמי שבוגר יותר - מועד פחות לעשות שטויות).

alfa 156 2.5.

פורסם

במדינה ללא תרבות נהיגה, לא משנה הגיל שבו יקבלו הצעירים את הרישיון לידיים, כל עוד אין חינוך תעבורתי ראוי וכבוד לרכוש וחיים, גם גיל 30 לא יעזור.

מספיק להלחם בסרטן תאונות הדרכים באקמולים לא מועילים.

בגרות חובה בתעבורה ובתי ספר מוסדרים לנהיגה שרק בהם ניתן יהיה ללמוד ולקבל רישיון יעזרו קצת, ענישה אפקטיבית יותר תועיל גם קצת להרתעה.

אבל בתאכלס? לחנך ילד בגיל 18 לכבד רכוש וחיים שלך ושל אחרים, זה כבר מאוחר מידי, זה צריך להתבצע מגיל קטן, וזה כבר בעיה של הורים ומערכת החינוך.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם
בארה"ב אתה יכול לעלות על הרכב לכביש עם הורה בליווי החוק בגיל 15 בדיוק וכבר שנה אחרי זה לבד.

אל תשכח שבארהב יש תרבות שונה.ודרך אגב רוב המדינות בארהב מתירות נהיגה עם מלווה 16 ובלי ב17.

וברוב אירופה מותר לנהוג בגיל 18.

פורסם

אני חושב שהפתרון הזה ממש דפוק.

אין ספק שבארץ לא לכל אחד צריך שיהיה רשיון ושיש הרבה כאלה שבאמת צריך להוריד אותם מהכביש.

אבל יחד עם זאת יש לנו מספר מאוד יפה של בני נוער שנוהגים כמו שצריך והם לא צריכים להיענש על זה.

להפך, אני חושב שצריך להגביר את האכיפה ולפגוע באנשים בפן הכלכלי ובפן של החרמת כלי רכב ורשיונות.

ככה אותם מתפרעים ואותם אנשים שמסכנים את כולנו על הכביש יטופלו באופן פרטני.

אין ספק שמשהו גורף שמעכשיו יגביל רשיון רק לגיל 18 יפגע בשכבת אוכלוסיה שלא מגיעה לה.

במקום זה שיגדילו את התקציב של אגף התנועה במשטרה ושהם יתחילו לעבוד בצורה טובה יותר...

אגב, אני שלוש שנים עם רשיון ונראה לי הזוי שעד היום פעם אחת אפילו שוטר לא עצר אותי בשביל לבדוק פרטים ...

לי זה מרגיש כאילו מישהו במשטרה נרדם בשמירה.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

זה ממש לא משנה וזה מאוד אינדיבידואלי... להפך בגיל 17 נהגתי כמו טטלה היום מן הסתם מרפים קצת..

היום אני מן הסתם נהג הרבה יותר טוב ומאוד מיומן, לא פעם ולא פעם צפיתי מצב מסוכן של מישהו אחר שיכול לסכן אותי וידעתי להתחמק וטפו טפו טפו אני נקי מתאונות כבר 8 שנים..

זה הכל בחינוך וזה בגלל שאני לא שם קצוץ על אחרים למרות איך שאנשים נוהגים כמו דפוקים..

ולמרות שהרכב שלי נראה כמו פחית שימורים מקומטת מכל הפעמים שאנשים נכנסו בי בחניה וברחו.. ולמרות שבנוסף לאוטו המתפרק יש לי גם צמיגים סיניים זולים ואני לא נוהג כמו חסיד.

בשורה תחתונה, אנשים צריכים להיות מודעים לרכב שלהם למגבלות שלו ולהתחשב באחרים ופתאום תראה איך כמעט ואין לך תאונות..

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

ולמרות שהרכב שלי נראה כמו פחית שימורים מקומטת מכל הפעמים שאנשים נכנסו בי בחניה וברחו.. ולמרות שבנוסף לאוטו המתפרק יש לי גם צמיגים סיניים זולים ואני לא נוהג כמו חסיד.

אחי, נראה לי שכשתרצה למכור את הרכב, לא כדאי לך לעשות את זה בפורום הזה ...חחחח

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

אני בעד ונגד, מצד אחד אני מאמין שילד בן 18 יהיה טיפה יותר בוגר מילד בן 17.

אגב אני ילד בן 18, ואני היום חושב אחרת לגמריי מכל נקודות המבט שלי, מאשר לפניי שנה וחצי.

אבל מצד שני, מי שעושה שטויות בגיל 17, הוא עשה זאת גם ב 15 ו 16 וימשיך ל 18 והלאה.

אולי בצבא הבן אדם ישתנה, לדעתי יותר להשקיע בחינוך, יותר בחינוך.

אני עם קבלת הרישיון נהיגה שלי, אבא שלי שיפשף אותי על הימין ועל השמאל מכל הכיוונים, ועד שלא הייתי מוכן מבחינתו, לא יצאתי לכביש לבד.

אז לדעתי המשחק של ההורים הוא הניקוד המכריע.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

מחפשים פתרונות פשוטים.

יום אחד יראו בסטטיסטיקה שיש הרבה תאונות אצל אנשים בין גילאים 32-37 ויאסרו נהיגה בין הגילאים האלה ואז ירוצו בתקשורת ויצעקו "תראו כמה אנחנו חכמים מזערנו את אחוז הנפגעים בתאונות בגילאי 32-37 ל0!".

פורסם
אחי, נראה לי שכשתרצה למכור את הרכב, לא כדאי לך לעשות את זה בפורום הזה ...חחחח

לצערי כבר ממזמן התייאשתי וברור לי שאני לא אמכור את הרכב בחיים..

אחרי שדפקו אותי מאחור בחניה לילה אחד ושברו לי את המנעול וזה או להחליף מנעול בכמה מאות שקלים או לעשות שאני אוכל לפתוח את הבגאז' רק עם חוט מתוך האוטו ודפקו לי את כל הצד של האוטו, גם בחניה, וכל השריטות שעשו לי עליו, ו4 או 5 פעמים שאנשים פשוט שברו לי את המראות צד כל פעם מראה אחרת אמרתי כבר אין לי מה להשקיע באוטו הזה עם כאלה אנשים...

אגב למי שרוצה לראות את אחד המקומות המרכזיים של גועל נפש בכל הקשור למכוניות וכנראה גם לאנשים, יכול ללכת למתחם גולף בצפון תל אביב שם יש חניה מאוד מאוד גדולה, אבל רוב שעות היום מפוצצת עד אפס מקום ובכל זאת כל בנאדם שלישי חונה בדאבל פארקינג שמה, שם גם שברו לי רוב הפעמים את המראות צד (אני עובד בבית קפה שם) ואפילו פעם אחת שחיכיתי 10 דקות(לא מקצין) למישהי שתצא עם האוטו מהחניה כי היא לקחה את הזמן שלה, מאותת, דקה לפני שהיא מתחילה לצאת מישהו בא גם לכיוון שלנו לחפש חניה וכשהיא סוף סוף יוצאת, החצוף הזה מתחיל להכנס לחניה כאילו אני אויר, כמובן שלא נתתי לו והתחלתי להכנס בעצמי ויש לו את החופצה לפתוח חלון ולשאול אותי, אתה לא רואה שאני חונה?

התאפקתי לא להתפוצץ עליו ואמרתי לו רק אתה לא רואה שאני מחכה פה כבר עשר דקות שהיא תצא? והוא פשוט סובב את הראש ו"ויתר" לי... ויש עוד מספיק דוגמאות אבל זה מעצבן אותי לחשוב על זה כבר..

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

החוק בוודאי לא יעבור, רק בגלל עניין הצבא ,המדינה לא יכולה "להסתכל בעיניים" לחייל שיהיה בלי רישיון בעקבות כך שבחר להתגייס לקרבי ולתרום כמה שיותר.

הפתרון הוא חינוך מגיל קטן, הרבה אנשים נוסעים עם ההורים שלהם(שיש להם ניסיון של 10+ שנים על הכביש) ואז מוציאים רישיון ומנסים לחכות את הנהיגה של ההורים שלצערנו ,הרבה פעמים, אינה מודל לחיקוי.

כמו כן צריך להתחיל לבנות תשתיות לתרבות ספורט מוטורי בארץ "המתקדמת שלנו", וכמובן לתגבר את האכיפה נגד עברייני תנועה.

בקיצור הכל מתחיל ונגמר בחינוך, אם מי שנוסע 150 קמ"ש בכביש עירוני נחשב "גבר" אנחנו בבעיה חמורה.

פורסם
לצערי כבר ממזמן התייאשתי וברור לי שאני לא אמכור את הרכב בחיים..

אחרי שדפקו אותי מאחור בחניה לילה אחד ושברו לי את המנעול וזה או להחליף מנעול בכמה מאות שקלים או לעשות שאני אוכל לפתוח את הבגאז' רק עם חוט מתוך האוטו ודפקו לי את כל הצד של האוטו, גם בחניה, וכל השריטות שעשו לי עליו, ו4 או 5 פעמים שאנשים פשוט שברו לי את המראות צד כל פעם מראה אחרת אמרתי כבר אין לי מה להשקיע באוטו הזה עם כאלה אנשים...

אני מקווה שאתה לא מדבר על הפיג'ו שיש לך בחתימה ...?

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

נמחק ציטוט מיותר

חס וחלילה... זה רכב ה"ערב" שלי.. אני נוהג ביום יום על 106 ישנה..

אגב עידכנתי עם סיפור קטן את ההודעה

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

נמחק ציטוט מיותר

קראתי את העדכון שלך. לשמחתי אני לא מגיע לכאלה מקומות.

ברוך השם :)

אתה גם כן מהאנשים שסוגדים לפיג'ו ?

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

• תוכן חדש...