Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צריכת דלק.

.

אם יש לך 200K לרכישת רכב חדש, זה לא מה שישבור אותך עוד כמה שקלים לכאן או לכאן.

וגם אם כן - קיבלת דגם יותר יקר עם מחירון יותר גבוה, כשתמכור תתקזז על הדלק ותצא אפילו ברווח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
צריכת דלק.

מתן ייעוץ לא מבוסס זו עבירה על חוקי הפורום.

לא נכון (ראה הערה למעלה).

ייבוא רכב במפרט מסויים זו החלטה של היבואן, לא של הלקוח. אמת,אך אם היבואן הנ''ל החליט לאשר את ההזמנה אז זה חוזה לכל דבר,אין חובה על היבואן להזמין את הרכב הנ''ל ללקוח כמו שאין חובת הלקוח לרכוש רכב רק בצ'מפיון.אך לאחר ששני הצדדים הגיעו למסקנה שהעסקה מתאימה לשניהם אזי נחתם חוזה (הזמנת מכירה).

התגובה שלי היתה נגד הרעיון שהיבואן "עושה טובה ללקוח",לשמחתנו במדינת ישראל אין מתנות חינם,הלקוח משלם עבור שירות חריג מהנורמה תשלום יותר יקר מאשר רכב שקיים במלאי היבואן והיבואן מספק את השירות.

שטויות.

סיכוייו דלים ביותר.

אני מציע למי שאין לו מושג, שלא ייתן עצות אחיתופל.

אם תקרא את כל התגובה שלי תבין שבבסיסה אינני ממליץ לתבוע את היבואן, למרות שהסיכוי הוא לא רע,אך תמיד עדיף ללכת בדרכי נועם ולקבל פיצוי שיניח את הדעת ,כמו דגם מפואר יותר בתוספת קטנה טיפול חינם, וכדומה.

העצות שלי באות משנים ניסיון בענף הרכב אצל אחת מהיבואניות הגדולות,אז תאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר.

פורסם
ואגב, אני מזכיר שבישראל אין כזה דבר פיצוי עונשי והפיצוי הוא רק בגין נזק. .

האמת, המשפט הזה לא מדוייק.

לאחרונה נקבע כי רשתות מזון מחויבות לשלם פיצוי ללקוחות, במידה והופר החוק להגנת הצרכן. לצורך העניין כאן יש דוגמא. לקוחות שילמו מחיר גבוה מזה שנרשם על המוצר (הדבקת מחיר/פירסום מבצע שגוי עקב טעות אנוש) והרשת שילמה פיצוי ללקוחות. ללא הוכחת נזק. אגב, ע"פ הגדרת החוק, הפיצוי יכול להגיע ל10,000 ש"ח בגין שגיאה כזו.

דוגמא נוספת היא רעיון פרי עטו של שר התקשורת המהפכני שלנו, לחייב רשתות תקשורת בפיצוי של 1,000 ש"ח ללקוח על כל טעות בחשבונית.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
לא רק שאתה חי על הצד, אתה גם חי בסרט...

ליבואן מסודר כמו צ'מפיון תיהיה סוללת עורכי דין שתדע לתגבר את המקרה הנ"ל וכמו שבר ציין לגלגל אותו מכל המדרגות.

הפרת תנאי חוזה? איפה רשום שהם מחוייבים להביא את הרכב הנ"ל לארץ? הם ב"טוב ליבם" רצו לעזור ללקוח להביא רכב בהזמנה מיוחדת, הנושא לא צלח ולכן האחריות לא תיהיה על צ'מפיון. כן יהיה אפשרי לנסות ולהזמין מחדש את הרכב.

כשבנאדם חותם על חוזה לקניית רכב חדש, מלווים גם התנאים. במידה ובמידה...

אני לא מכיר את החוזה שהוא חתם עליו אבל לא משנה אם זאת רשלנות או לא, בסופו של דבר הבנאדם לא קיבל את הרכב!!!

לקנות רכב זה לא כמו ללכת לסופר ולקנות לחם, יש פה דברים הרבה יותר רציניים ומדובר פה בחתיכת מכונה שבנאדם משלם עלייה במיטב כספו.

אז וואלה מצטער אם ההבנה שלי היא לקויה אבל אם יבואן אומר לי שבתאריך זה וזה הרכב אמור להגיע ושבועיים לפני הגעת הרכב פתאום אומרים שהרכב לא הועמס לארץ זה פאק רציני.

עזבו את זה שהרכב החדש לא הגיע בזמן. אם לבנאדם יש רכב במשפחה שהוא משתמש בו ו-וואלה נוח לו בו, הוא לא רוצה לא גולף ולא נעליים. הוא אוהב את הפיאסטה או הסוויפט שלו ולא בא לו על רכב אחר פרט לשירוקו החדשה שאמורה להגיע.

הבנאדם רוצה למכור את הרכב הנוכחי ונגיד ושבועיים לפני הגעת הרכב המתוכננת הוא מכר את הרכב. ואז באים פתאום ואומרים שהוא צריך לחכות עוד חודש-חודשיים. אז מה יעשה הבנאדם? יקנה עוד רכב זמני? יקבל גולף שהוא לא סובל?

אני לא יודע מה מחיר השירוקו שלו אבל במידה והרכב שווה יותר מ-120K אני הייתי דורש הורדת מחיר או מבטל ופשוט עובר למשהו אחר.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

אתם שוב לא מבינים שכל ההתרעמות הזו שלכם (התרעמות קלה ביותר - הרי אף אחד מהמתרעמים לא באמת עומד במקומו של הנפגע) לא תעזור בבית המשפט, ועל זה היה הדיון.

נכון, יש חוזה. נכון, יש פאק. אבל בית המשפט, סביר להניח, יתרשם לחיוב מהעובדה שהיבואן לא מנסה להתעלם מהפאק אלא נוקט, באופן אקטיבי, בצעדים לפיצוי הלקוח ולהקלה על מצבו. וזה מה שהוא עושה. יתר ההמלצות פהטובות למו"מ, אולי, אבל בבית המשפט קרוב לוודאי ייתפסו כחמדנות מיותרת ויועפו מכל המדרגות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...