Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנתי שירוקו הזמנה מיוחדת ולא הגיע

pcz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום.

הזמנתי שירוקו 1.4 160 כ"ס עם גג פנורמי בהזמנה מיוחדת ממימון ישיר דרך צאמפיון לפני כ 3 חודשים

הבטיחו לי שהרכב יגיע באמצע יולי שלשום קיבלתי טלפון שהרכב נכנס לארץ ומהרגע שאני יעביר את שאר הכסף תוך 14 ימי עבודה אני מקבל את הרכב (כמובן ששילמתי מקדמה בהזמנה).

אתמול שילמתי את שאר הכסף בבוקר בצהריים מתקשרים אלי להגיד לי שחלה טעות והרכב שהומן לא עלה על המכולה

מה עושים ?????

הם הציעו לי כפיצוי רכב חלופי והם יזמינו שוב ויזרזו את זה הפעם (שזה אומר משהו כמו חודש וחצי) שזה לא קרוב אפילו לפיצוי הולם.

הם גם הציעו לי לקחת את השירוקו מנוע 2.0 בתוספת של 16,000 במקום 33,000 ואני בכלל לא רוצה את ה מנוע 2.0

מה כדאי לעשות לתבוע או לחכות שוב או לבטל???????

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אמנם טעות לא נעימה, אבל אם תבטל לא תקבל בכלל. בעיה דומה היתה ללקוח שלנו שהזמין אאודי "קצת" יותר יקרה.

קח רכב חלופי סביר, דרוש פיצוי בדמות טיפולים חינם, והמתן בסבלנות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן כרגע זה מצב נתון ואין מה לעשות אבל אתה מצפה מחברה "רצינית" כמו צאמפיון לפחות לפיצוי הולם

ולא לנסות להגדיל לקוח בעוד 16,000 ש"ח על מוצר שלא רציתי או ביקשתי

אני לא מאמין במשפט הלקוח תמיד צודק אבל במקרה הזה קשה לי להטיל בזה ספק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בטוח אבל ממש רציתי גיר רגיל וחותץ מזה אני לא מוכן להוסיף שקל אם הייתי רוצה אותה יכולתי לקחת כבר לפני 3 חודשים

ולא לחכות כל כך הרבה זמן סתם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז אם כבר מדובר בהזמנה מיוחדת וממילא צריך להמתין ונתנו לך "הגדלה" בחצי מחיר - בקש שיביאו לך 2 ליטר עם גיר ידני, עם הנחה נוספת (שהרי תיבה ידנית זולה מה-DSG). בינתיים, עד שאתה ממתין לרכב המצ'ופר שלך, נהג על רכב חלופי בהנאה.

51 קג"מ :shock::lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע, אתה לא רוצה את זה ולא רוצה את זה, אז מה אתה כן רוצה? עכשיו לא יעזור כלום, הרכב לא הועמס ולכן אתה תילאץ לחכות עד שיגיע. כמו שאמרו לך, תבקש טיפולים או הנחה נוספת על הרכב שרכשת או שתבטל ואז תישאר בלי הרכב שכל כך רצית.

עצבים לא יעזרו לך כאן, בייחוד לא עם צ'מפיון.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא קיימת שירוקו 2 ליטר ידנית

זה שלא מביאים לישראל לא אומר שלא מייצרים.

באירופה היא קיימת (ידע אישי, לא השערה). הבחור עומד עם הזמנה מיוחדת פתוחה בין כה וכה.

ליבואן זה לא אמור לשנות מאחר והוא מחזיק מלאי חלפים וידע מספק (הודות לייבוא של ה-GTI. או שגם לא מביאים GTI ידניות לארץ?).

51 קג"מ :shock::lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עם D.liven תבקש לקבל בתוספת של 16 אלף מנוע 2 ליטר עם גיר ידני וגם הנחה כי הדגם הידני יותר זול

מה DSG

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טעויות קורות בכל חברה,לפי מה שכתבת רוצים לפצות אותך ברכב חילופי, או הנחה על רכב אחר.

אני חושב שזה הוגן, אבל תמיד אפשר להתווכח על עוד פיצוי קטן כמו טיפול לרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי נראה פיצוי הוגן - רכב חלופי, וכן לבקש פיצוי כלשהו (טיפול חינם או איבזור כלזהו).

אין מה לעשות, לפעמים קורות טעויות.

אם זה הרכב שהזמנת, וזה מה שהינך רוצה באמת - כדאי להמתין ולהתאזר בסבלנות.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום.

הזמנתי שירוקו 1.4 160 כ"ס עם גג פנורמי בהזמנה מיוחדת ממימון ישיר דרך צאמפיון לפני כ 3 חודשים

הבטיחו לי שהרכב יגיע באמצע יולי שלשום קיבלתי טלפון שהרכב נכנס לארץ ומהרגע שאני יעביר את שאר הכסף תוך 14 ימי עבודה אני מקבל את הרכב (כמובן ששילמתי מקדמה בהזמנה).

אתמול שילמתי את שאר הכסף בבוקר בצהריים מתקשרים אלי להגיד לי שחלה טעות והרכב שהומן לא עלה על המכולה

מה עושים ?????

הם הציעו לי כפיצוי רכב חלופי והם יזמינו שוב ויזרזו את זה הפעם (שזה אומר משהו כמו חודש וחצי) שזה לא קרוב אפילו לפיצוי הולם.

הם גם הציעו לי לקחת את השירוקו מנוע 2.0 בתוספת של 16,000 במקום 33,000 ואני בכלל לא רוצה את ה מנוע 2.0

מה כדאי לעשות לתבוע או לחכות שוב או לבטל???????

סיפור הזוי

מכונית X הוזמנה והייתה אמורה לעלות על האוניה Y בנמל Z בטעות עלה רכב אחר.

איפוא מכונית הX ??

אמורה להיות בנמל Z , הובלה מאירופה לארץ הקודש גג שבועיים!!

או שהטעות הייתה בהזמנה עצמה ??

כיוון שאתה סגור על המכונית הספציפית תמתין עד לבואה , ונסה לקבל פיצוי גדול ככל שאפשר וריבית על כספך המרפדת כרגע את חשבון הבנק של צ'מפיון

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עם D.liven תבקש לקבל בתוספת של 16 אלף מנוע 2 ליטר עם גיר ידני וגם הנחה כי הדגם הידני יותר זול

מה DSG

+1. תנסה להשיג את השירוקו 2 ליטר ידנית בסכום שקרוב לשירוקו 1.4 ידנית שכבר שילמת עליה, ואז תהיה הכי יחודי בארץ :-P ותהנה ממנה עוד יותר!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...