Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה לא שני ליטר? לדעתי שווה.. תנסה להוריד עוד את המחיר.

+1

תבדוק את האפשרות לקבל אותה עם המנוע בעל 210 כ"ס. למיטב הבנתי השירוקו 2 ל' נמכרת בארץ עם 200 כ"ס.

ולך תדע, אולי יסכימו להביאה בתצורה ידנית.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני מציע את הפשרה הבאה?

1. הם מביאים לךבהזמנה מיוחדת 2 ליטר ידנית בתוספת של 9000 ש"ח.

2. אתה מקבל 2 טיפולים חינם.

3. בינתיים אתה מקבל שירוקו או גולף GTI כרכב חלופי.

גש אליהם ותבהיר בצורה החד משמעית ביותר שזאת האופציה הנ"ל או שיתנו את הכסף ותקנה רכב אחר.

כל יבואן שפוי היה מסכים, הבעיה שמדובר בצמפיון...:roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה, הרבה לפניו ניסו ללחוץ על מנת שיביאו 2.0 ידנית אך לשווא.

עצה שלי? תקח את ה2.0 DSG.

אני מוכן להחליף איתך, יש לי שירוקו 1.4 ידנית.

אני אוסיף לך עוד 30 ופשוט נעשה החלפה, מתאים?

Got To love It

פורסם

כיוון שאתה סגור על המכונית הספציפית תמתין עד לבואה , ונסה לקבל פיצוי גדול ככל שאפשר וריבית על כספך המרפדת כרגע את חשבון הבנק של צ'מפיון

הבעיה פה שהוא לא בעמדת מיקוח, ה"ריבית" היא סך הכל על 2000 ש"ח, אם הוא ייטען שהוא מבקש את הריבית, אני בטוח שיזרקו לו שטר של 20 ש"ח...

לגבי הפתרונות הרלוונטיים אם אתה נעול על ה1.4 ידני ולא רוצה 2.0 ידני אז איני רואה אופציות אחרות מעבר ללהמתין ולבקש פיצוי הולם.

יכול להיות שהייתה טעות בהזמנה או שהיא פשוט נדחתה על ידי היצרן בגלל ביקוש גבוה יותר בשווקים אחרים (כן גם זה קורה)

בכל אופן, רכב חלופי עד לקבלת הרכב החדש זהו פתרון אחד המצויינים ששמעתי שיבואן מציע... מעבר לכך שהם יעשו הכל כדי לזרז את הגעת הרכב החדש בגלל שיש אצלך רכב שלהם.

בגירה גם ציין כמה חלופות יפות מאוד.

השיקול הוא אך ורק שלך. תביעה יכולה להוות פתרון אך להיכנס איתם ראש בראש לא יועיל לאף אחד, השירוקו שלך לא תנחת משום מקום, מה שכן תנסה למשוך מהם כמה שיותר כי זה יהיה שווה גם לך וגם להם

Confidence In Motion

פורסם

השאלה שנשאלת מה היו השיקולים של פותח האשכול בהזמנת שירוקו ידנית 1.4 160 כוחות סוס.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

צמפיון לא מוכנים להביא את הדגם הידני לארץ, לטענתם כל רכב בכל תצורה צריך לעבור פה בדיקות ואישורים, משמע לגולף GTI

3 דלתות DSG ולגולף GTI 3 דלתות ידנית ישנם אישורים שונים, וצמפיון לא מייבאים את הדגם 2.0 ידנית מחוסר ביקוש אז אין להם

אינטרס להוציא את כל האישורים בשביל רכב או שניים (הכל מדברי נציג המכירות של צמפיון).

פורסם

רן, אתה באמת אוכל את זה שזה בגלל חוסר ביקוש?

תראה, אם היו מביאים שירוקו 2.0 ידנית היא היתה זולה בבערך 10K מאחותה עם הDSG.

היא היתה נותת תחרות גדולה מידי לגולף GTI ידנית ואני כמעט בטוח שכל מי שרכש GTI ידנית 3 דלתות היה רוכש שירוקו.

אני יכול להעיד לך על בטוח שאני מכיר לפחות 15-20 אנשים שהיו רוכשים שירוקו 2.0 ידנית במקום ה1.4 אם היא היתה נמכרת!

Got To love It

פורסם

זו לא טעות אלא השתלשלות עניינים חובבנית מהשורש. מה זה?! חברה של 20 עובדים עם מוניטין של שנה?!

מזמינים רכב, מוודאים שהוא על המכולה, מתקשרים להודיע שהוא בארץ, מבקשים את הכסף, ורק אז עולים על הטעות?!

דרוש רכב זהה (לפחות בלי גג פנורמי בינתיים) עד שיגיע הרכב שלך. אם הם מסרבים, קח את הכסף ותעשה אחורה פנה.

לגבי כל מי שמציע לקחת את ה-2 ל' במקום - ממש קל להגיד. הוא הזמין X למה שהוא פתאום יכריח עצמו לרצות Y. מדובר בתוספת כספית לא קטנה, ובמכונית שתעלה לו יותר לאחזקה (דלק, ביטוח וכו'). אם הוא היה רוצה הוא היה רוכש אותה קודם בלי לחכות.

פורסם

בן, אני מבין את זה שהם לא רוצים לפגוע בשוק של ה GTI אבל מצד שני קבלתי את אותה התגובה לגבי ה GTI בגרסת ה-5 דלתות הידנית.

פה אין להם שום סיבה לא לייבא את הרכב מלבד חוסר ביקוש-לדעתי.

פורסם

אין טעם לבקש רכב אחר, הרכב כנראה כבר יוצר...תנסה לדרוש מבם רכב זמני או אפילו רכב שכור עד שתקבל את הרכב ושחא ינסו "לשדרג" אותך

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני יכול להעיד כי הגיע לארץ לפני שנתיים שירוקו 1.4 ידנית עם קסנון,מושבי עור חשמליים וגג פנורמי רק שהרכב היה מיועד למצרים וירד פה בטעות ,גם זה קורה.

לגבי רכב חליפי אז כפי הנראה תקבל רכב שכור ולא גוף GTI או שירוקו וזאת כי אין דבר כזה.

בכל מקרה דבר עם הסוכן ותגיעו להבנות ולהסדר שתצא מרוצה מהפדיחה.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

תגיד לי אתה בנאדם מאמין?

כי אם אתה שואל אותי המשפט "כל עקבה לטובה" תקף...

אומנם הרכב לא הגיע תוך 3 חודשים אבל זה פתח טוב להורדת המחיר של הרכב בעוד כמה אלפי שקלים...

תנסה להוריד להם במחיר עוד יותר אם אתה עדיין מעוניין ברכב הספציפי שבחרת ומוכן לחכות עוד קצת.

ואולי עוד איזה כמה טיפולים חינם שזה תמיד יכול להיות טוב.

העיקר שתראה עצבני ופגוע מול הנציגים(בארץ שלנו רק ככה דברים עובדים)

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

1. אני לא יודע אחרי מי אתה נוהג לעקוב אבל העכבה היא לטובה, לא העקבה.

2. מה הקשר למאמין? זה משפט שקיים בערבית מאות שנים והוא בסה"כ תורגם לעיברית, אה כן, ע"י מישהוא שמאמין בבורא עולם.

3. כן מאמין, לא מאמין, בלי שום קשר אליך, זה לדעתי אחד המשפטים הדביליים ביותר שקיימים בעולם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמו הפתגם שאומר שלהתרגז פרושו להעניש את עצמך על טפשותם של אחרים - אם תבטל את ההזמנה אתה בסך הכל מעניש את עצמך בגלל טעות של מישהו אחר. סביר להניח שגם נעשתה בתום לב. אם צ'מפיון מודים בטעות ובאים לקראתך בפיצוי ואתה רוצה את השירוקו אז עוד טיפה סבלנות, תיראה איזה פיצוי ממה שמציאים לך הכי משתלם לך ועוד קצת זמן וגם תקבל את הרכב. החיפזון מהשטן והחילזון מהשפן.

• תוכן חדש...