Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גריסה של מכוניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי בארץ הבעלים של המגרסה לוקח לעצמו את ה4000$ ואתה מקבל 400 שקל

ובנוסף הוא יוציא מהם את כל מה ששווה כסף כמו חישוקים פנסים (קדמיים אחוריים ערפל איתות צד וכו') בתכלס אם בא לו הוא יכול גם להוציא מה שהוא רוצה מתחת למכסה המנוע ובסוף לעשות עוד 2000 שקל על הרכב

פורסם

נו יופי. ושם אתה גם קונה מזדה 3 ב60 אלף ש"ח ופה אתה קונה אותה ב130 אלף.

אז מה?

כל ההשוואות האלה בין שם לפה קצת נמאסו כבר.

מה שיש שם זה נהדר ומה שיש פה זה...זה מה יש. (ועם זה ננצח? :roll: )

V5

פורסם
חבר שלי חזר מארצות הברית וסיפר לי ששם הם מקבלים איזה 3000 או 4000 דולר, דולר!!! על זה שיגרסו להם את האוטו. למה בארץ אין דברים כאלה?!?!

קודם כל אני נוטה לפקפק מאוד בכל מיני הצהרות שמתחילות בדוד שלי אמר שהבת דודה שלו ראתה את האחיינית שלה ..... השלם את החסר. העלת טענה, יפה. צרף בבקשה לינק שנוכל לוודא את אמיתות העניין.

דבר שני מה אתה משווה בין אמריקה לישראל? אתה משווה אימפרייה עם 330 מיליון איש לעומת מדינה קטנה, בקושי פיפס על המפה עם בקושי 8 מיליון איש. נראה לך הגיוני?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

עד כמה שידוע לי זה באמת הסכומים פחות או יותר בתוכנית Cash for Clunkers.

כשאצלנו לתוכנית הגריטה יהיה תקציב של 3 מיליארד דולר כמו אצלם (ככה ויקי אמרה לי), אז אולי נקבל יותר מ3000 ש"ח.

מצאתי משהו מעניין אגב:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3732942,00.html

לפני שאנחנו מבקשים להיות כמו ארה"ב

בואו נהיה לפחות כמו רומניה :roll:

V5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תמיד מבאס להסתכל על השוואות של ישראל לעומת העולם בכל הקשור לתחום הרכב. (וגם בדברים אחרים לא חסר)

כל מדינה - כפי יכולתה הכלכלית.

צריך להשלים עם זה שאנחנו לא חיים במדינה מושלמת שרווחת תושביה היא מעל הכל, אבל לפחות משתדלת.

כנראה שכאן בארץ 3000 ש"ח מספיקים כדי לשכנע בעל רכב ישן לגרוט אותו, כי אם לא, הוא ממשיכים לנסוע בו עד שימות (הרכב).

בכול אופן זה עדיף על כלום + גוש חלודה בחצר / רחוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני חושב שלארה"ב יש "קצת" יותר כסף מישראל בקופה... :roll:

אז זהו שכנראה שלא ....:oops:

המצב בארה"ב כרגע הוא ממש על הפנים, הקופה ריקה וממשיכה להתרוקן בקצב מהיר מאוד, (מלחמה בעירק ואפגניסטן ועוד)

אם לא יגדילו את תקרת החוב שלהם (מסגרת האשראי) בקרוב מאוד (תחילת אוגוסט) ארה"ב יכולה להגיע לבעיות רציניות ובינהן הורדת הדירוג שלה וחוסר אפשרות לשלם את החובות שלה...

בנוסף הקונגרס בשליטת הרפובליקנים עושה את המוות לנשיא (אובמה ) הדמוקרט

עוד על זה ניתן לקרוא כאן

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000665028

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

המצב בארה"ב כרגע הוא ממש על הפנים, הקופה ריקה וממשיכה להתרוקן בקצב מהיר מאוד, (מלחמה בעירק ואפגניסטן ועוד)

אם לא יגדילו את תקרת החוב שלהם (מסגרת האשראי) בקרוב מאוד (תחילת אוגוסט) ארה"ב יכולה להגיע לבעיות רציניות ובינהן הורדת הדירוג שלה וחוסר אפשרות לשלם את החובות שלה...

עוד על זה ניתן לקרוא כאן

ישראל היא הראשונה שצריכה להתפלל שזה לא יקרה. כי אם אמריקה נחלשת ישראל נחלשת עוד יותר. אני כמובן מתכוון הרבה מעבר לעניין הכלכלי שהוא כשלעצמו ישפיע מיידית על רוב העולם.

זה עצוב אבל זו האמת.

פורסם

מדהים כבר מזמן זה ידוע שארה"ב בחובות, היא עושה ככל יכולתה להחזיר את הון וכוח האימפריה, דרך פלישה לעיראק, ואיראן בקרוב - חוץ מזה אין מה להשוואת בין ארץ לארה"ב, יש אנשים שלא מרוצים שעברו לגור בחו"ל

עוד על זה ניתן לקרוא כאן

פורסם
ישראל היא הראשונה שצריכה להתפלל שזה לא יקרה. כי אם אמריקה נחלשת ישראל נחלשת עוד יותר. אני כמובן מתכוון הרבה מעבר לעניין הכלכלי שהוא כשלעצמו ישפיע מיידית על רוב העולם.

זה עצוב אבל זו האמת.

דווקא הסינים הם הראשונים שצריכים להתפלל שזה לא יקרה משתי סיבות

1. שוק היצוא החשוב ביותר של סין הוא ארה"ב , התמוטטות השוק תגרום לאבטלה כבדה בסין

2. בעלת החוב הגדולה ביותר של ארה"ב היא סין, ואזרחי סין. (מה שמצחיק הוא שהעובד הסיני עובד תמורת כמה דולרים בודדים וחי בחסכנות , מוכר לאמריקאי שמרוויח המון וחי מעבר ליכולת שלו, ובכסף שהוא מקבל הוא קונה אג"ח של ממשלת ארה"ב , ובעצם מממן את האמריקאי ומאפשר לו לקנות עוד סחורה סינית .... :lol:)

פורסם
חבר שלי חזר מארצות הברית וסיפר לי ששם הם מקבלים איזה 3000 או 4000 דולר, דולר!!! על זה שיגרסו להם את האוטו. למה בארץ אין דברים כאלה?!?!

החבר שלך לא מעודכן, התוכנית נגמרה,

ולא קיבלו כסף אלא זיכוי במס לשנה הבאה....

• תוכן חדש...